A nagyvilágban az olvasottabbak tudják, hogy Magyarország Európában van és EU tag. Idősebbek esetleg azt is tudják, hogy Puskás, Gabor Zsazsa, WW1. De Európán kívül a jelenkorról teljes a homály - nincs mai Puskás, nincs mai Zsazsa, nincs háború. Viszont Lajkó Félixnek ellopták a hegedűjét.
A szurkolók dolga az, hogy kitartsanak a válogatott mellett és segítsék fel, amikor éppen az erősebb miatt buknak el.
Egy meccsen (ha csak nem döntetlen), mindig van egy vesztes és a győztes. A legjobb focicsapat sem a csúcson kezdett, hanem a sorozatos kudarcok során lett a legjobb.
eme jeles alkalommal a nézők kimutatták, hogy mennyire szeretik hazánkat és a magyar embereket (beleértve az öt millió magyart, akit nem hall a nagyvilág)
Vannak dolgok, amelyeket senki nem vehet el tőlünk. Ilyen volt a Puskás stadion átadásának felemelő, szép ünnepe is. Méltó volt az alkalomhoz, és a magyar emberek szíve újra együtt dobbant!
Én annak örültem, hogy a sportszerető emberek újra birtokukba vehették a stadiont. Annak meg különösen örültem, hogy eme jeles alkalommal a nézők kimutatták, hogy mennyire szeretik hazánkat és a magyar embereket (beleértve az öt millió magyart, akit nem hall a nagyvilág).
Inkább annak örültem, hogy becsülettel küzdöttek a mieink. Annak pedig még inkább örültem, hogy a közönség csodálatos volt! Derék magyarok tízezrei voltak ott! :)))
"Egy átlagos polgárnak egy nap általában nem kell több külső kerületbe eljutnia! Ezért tőle jobaan elvárható, hogy BKV-val közlekedjen!"
Egy átalogos polgár gondolom nem a belváros közepén dolgozik. Könnyen elképzelhető, hogy az egyik külső kerületből - ahol lakik - kell egy másik külső kerületve - ahol dolgozik - eljutnia.
Úgy gondolom az egy egészes speciális eset, hogy valaki az egyik metrómegálló - Lehel tér - közeléből néhány másik megálló - Deák Ferenc tér - közelében dolgozik.
A hírek szerint, már zugló-városháza viszonylat is már indokoltá teszi még az elkötelezett zöld politikus részéről is a BKV mellőzését.
Ahogy néztem a meccset, a második kapott gól után eléggé elfogott az aggodalom, mi lesz itt még a meccs végéig? Örömteli meglepetéssel hallottam, hogy a lelátókról nem negatív jelzések, hanem kimondottan pozitív biztatások hangja hallatszott be a közvetítésbe, óriási energiával zúgott a hajrá magyarok. Meg is hatódtam, milyen kitartó, milyen lelkes a közönség. :)
S aztán hamarosan sikerült a szépítő gól! Nyilván azokon a focistákon is sok múlt, akik nem adták fel, hatalmas energiával küzdöttek, de sok múlt a közönség hűségén, lelkes biztatásán is! :)))
Hány grundról tudsz a te kerületedben manapság? Nem nagyon vannak grundok. A foci az óvodaudvarokon, és az iskolaudvarokon kezdődik. Akár a mindennapos testnevelés órák keretében. :)