Keresés

Részletes keresés

Szibillia3 Creative Commons License 2024.02.18 0 1 4493

Ó, hát én imádom, ha megdícsérnek. :)

Bármit, amit csinálok, vagy amilyen vagyok. 

A külsőmmel kapcsolatban már nem igazán, és akkor sem, mikor még szép és fiatal voltam. 

Vagy inkább azt mondanám (a régi szép fiatal lány), hogy amikor meg lett dicsérve valami a külsömön, annak a hatása kb. 2 perc volt.

Szép a cicid, a szád, a feneked... ez a libuskorban elég, és akkor jó is, ha jön, megtudod, hogy mi az ami tetszik, amit aztán még inkább kiemel 

az ember (nemcsak cicit). 

Nem érzem, hogy az egóm nőne számottevően, ha manapság kapok dicséretet (és innentől nem a külsőre kapottról beszélek).

Ha "képként" kéne elképzelném a dicséretet, akkor inkább azt látnám, hogy én vagyok a cica, megsimogat és kedves szavakkal illet a férfi,

és erre én nem felugrok a legmagasabb szekrényre és onnan nézek a hatalmas egómmal lefelé rá, hogy bezzeg milyen szépjóokostökéletes vagyok,

el sem érsz már ezután, hanem belebújok még jobban a kezébe és dorombolok hangosan, simogasson még és mondjon szépeket, mert dejóaznekem. 

Viszont ha nem kapok dicséretet sosem, mert ilyen ridegtartásban akar valaki tartani, egom lent tartása végett, na, onnan én lelépek, de gyorsan. 

Viszont nagyon fontos, hogy amit dicsérnek rajtambennem, az valóságos és hihető legyen.

Ha azt dicsérik, ami egyértelmű, hogy nem dicsérhető, azt nem kérem, nem is akarom, sántít és felesleges. :) 

endrebá Creative Commons License 2024.02.17 0 0 4492

Attól függ hogy kinek.  :-)

A kezdő csajozók örülnek ha működő módszert találnak.

A csalódottak már érteni akarják hogy mi működik a nők fejében másképpen, a sokszor csalódottak pedig azt is hogy miért működnek a fontos dolgok a nők fejében másképpen.

Legalábbis az én tapasztalatom szerint.

Előzmény: Abszolút Igazság (4491)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.02.17 -1 0 4491

"jó csajozási módszer a női elme sajátos működésének a földícsérése"

A dicsérgetéstől csak még irreálisabb méretűre hízik az egója...

Inkább az értése a fontos, nem? :-)

Előzmény: endrebá (4490)
endrebá Creative Commons License 2024.02.17 0 0 4490

Azt én is tudom, hogy jó csajozási módszer a női elme sajátos működésének a földícsérése..   deeee..  hm..  mit szeretnél vele itt, ezen a topikon?

Én szoktam bambulni, mert néha le kell elméletben próbálni hogy milyen módon lehetne egy új dolgot úgy összeraknom hogy ne essen széjjel.

Azt is tudom, hogy aki ösztönből cselekszik, az nem bambul hanem azonnal reagál.

De az egy rossz duma, hogy én ne tudnék annyi mindent elképzelni, mint amennyit egy nő lát. 

Vagyis inkább tiniknek szóló, csaj-elcsodálkoztató csodaduma..  saxöveg.

Arra tökéletes, hogy a csajkezdemény elábrándozzon a saját lehetséges szuperképességein - és várja/kérje a folytatást.

Előzmény: Atis57 (4489)
Atis57 Creative Commons License 2024.02.16 0 0 4489

Szia!

Én már semmit , de a többiek ( főleg a Hölgyek )véleményére kiváncsi lennék.

Előzmény: endrebá (4488)
endrebá Creative Commons License 2024.02.16 0 0 4488

Mit szeretnél erről a szösszenetről tudni?

Előzmény: Atis57 (4487)
Atis57 Creative Commons License 2024.02.16 0 0 4487

Szia!

S ez a szösszenet?

Főleg ha társul hozzá az, hogy hibátlan a megérzése!

endrebá Creative Commons License 2024.02.11 0 0 4486

Ez a beszéd, elfogadom minden betűjét !  :-)

A 4485 -ös kis színesedet pedig elég szörny-helyzetnek tartom.

A csábítani vágyakozó ösztönlánykák nem érdemlik hogy a célszemélyek józanul válaszoljanak a játékra felhívó üzenetükre.

De nővéreik és anyáik ezekkel a "kisszínes" húzásaikkal megszüntetik nagyon lecsökkentik a felforrósítható férfiösztönöket.

(elég baj hogy ezt se a pénzéhes nőneműeknek fogják felróni, hanem a herecsökkent nemzedéknek)

Előzmény: Aphelix (4484)
Aphelix Creative Commons License 2024.02.07 0 0 4485

Kisszínes: "Vince McMahon lemondott a WWE anyavállalatának, a TKO-nak az ügyvezető elnöki tisztségéről, miután szexuális zaklatás, emberkereskedelem és fizikai bántalmazás miatt felkavaró vádak érték a személyét."

Ennek a jelentése a valóságban: a vádló a WWE alkalmazottja volt aki egy rakás pénzt zsebretett konkrétan a "szexuális zaklatás" ellentételezéseként, magyarul megmondva egy kurva volt, aki pénzért kufircolt. A dolog ráadásul évekkel ezelőtt történt. Miért várt eddig a nő a vádaskodással? Aszondja neki anno több pénzt is ígértek, de nem kapta meg. (Csak hogy tiszta legyen, állítólag 3 millió dollárt ígértek és csak egyet kapott, szóval megértem a haragját, ki lett szúrva a szeme mai árfolyamon 350 millió forinttal.)

Világos tehát, a prostitúció átváltozik emberkereskedelemmé és zaklatássá, ha a beígért pénznek csak egy része érkezik meg.

...mondjuk a dolog törvényi oldala világos, fizessék ki amit megígértek, de könyörgöm, ez egy pénzügyi bűncselekmény, a szerződés rájuk eső felét nem teljesítették maradéktalanul. Ez olyan mint amikor a Toyota nem fizeti ki a beszállítónak az alkatrészt. Ettől még se jogi, se erkölcsi értelemben nem beszélhetünk semmiféle erőszakról vagy zaklatásról. De persze hülye bohócvilágban élünk ahol egy k*rva visszamenőleg úgy dönthet, hogy az $1misi az neki derogál, úgyhogy őt megerőszakolták. És ezért az "elkövetőt" ki is rúgják a cégtől, rögtön a vádaskodás után, még mielőtt a rendőrség bármit nyomozna vagy a bíróság bármit döntene.

És az agybab*szott amerikai hülyék most azon vitáznak, hogy nem kellene-e Vince McMahont cakkompakk törölni a létezésből, eltávolítani róla mindenféle említést az interneten, ésatöbbi, holott ez a szerencsétlen 78 éves aggastyán gyakorlatilag egyszemélyben építette fel a sokmilliárdos iparágat aminek a koronázatlan királya volt 40 éven át - talán nincs is még egy ilyen iparág a világon ami ennyire egy ember nevéhez lenne köthető. És most Sztálin-módra kiretusálják a fényképekről, mert valami prostituált megváldolta azzal hogy nem fizetett eleget. Teljesen szét van csúszva ez a világ agyilag.

Aphelix Creative Commons License 2024.02.06 0 1 4484

Nem kell szégyellni, sőt, igazából csak arról beszéltem, hogy nem lehet arra építeni a fennmaradásunkat hogy kivárjuk amíg minden férfi érettnek érzi magát az apaságra. Addigra a felük vén trotty lesz :)

Előzmény: endrebá (4482)
endrebá Creative Commons License 2024.02.06 0 0 4483

..a "nyilasduma" -jelenség..  :-)))

Errefelé nyilasdumának mondják a részigazságokból összehozott égbekiáltó hazugságokat.

(sssimán lehet valóságos tényekkel is hazudni - csak az összefüggéseket kell figyelni)

A feminizmust visszaszorítani logika és statisztika oktatással..  hm.

Sajnos nem cél, és nem is lesz cél..  

Előzmény: Abszolút Igazság (4480)
endrebá Creative Commons License 2024.02.06 0 0 4482

Szóval az alapkérdésben egyetértünk..  hogy nagy fába vágták a fejszét a szülőség támogatói.

..az a más kontex.. izéé.. szóval összefüggésbe helyezett gyermekvállalás engem még azért csak érdekelne - hátha jut még nekem ilyesmi.

Az érdekelne hogy ki előtt kellene szégyellnem hogy akár ilyen idősen leszek apává?  :-)

A témáról való beszélgetésünk várható előnyei pedig biztatóak.    Kíváncsi leszek hogy a kiffijam fog-e kérdezni akár egyszer is a témáról..

Előzmény: Aphelix (4462)
Káli. Creative Commons License 2024.02.06 0 1 4481

Tényleg hülyén fogalmaztam, bocsánat! :)

Előzmény: Abszolút Igazság (4477)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.02.05 -1 1 4480

"Az alapesetet én is ismertem, de a hibás alapra épített tiszta logikát nem tudom még sem felismerni, sem visszafejteni"

Van ám ennél még durvább eset is, mikor az alap voltaképpen igaz, és mégis hamisság lesz belőle a végén.

Lásd például ezt az idézetet:

"There is more difference within the sexes than between them." (Ivy Compton-Burnett)

Vagyis hogy nagyobb különbségek vannak a nemeken belül, mint a nemek között.

Ez többszörösen is sunyi.

Először is azért, mert tényleg igaz :-)

Mármint persze csak abban az értelemben, hogy az egy nemen belüli szélsőségek között nagyobb a különbség, mint a nemek átlaga között, de legalább nem durva hazugság, csak ügyes csúsztatás.

Másodszor viszont, ahogyan és amire használják, na az már nem.

A nemek közti különbségek létezését tagadók, a természetes különbségekbe elnyomást vizionálók, kvótapártiak szokták használni érvként, hibásan persze. Antoni Rita egyik nagy hatásúnak szánt mondása, már megütötte a fülem korábban is, szóval innen vette. Kíváncsi vagyok, hogy az eredeti szerző helyesen használta-e, vagy már nála is a ferdítés eszköze volt.

* * * * * *

A feminizmus komolyan visszaszorítható lenne az alapfokú logika- és statisztikaoktatás általános bevezetésével :-)

Előzmény: endrebá (4454)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.02.05 -1 0 4479

Nem is abban a reményben írtam, hogy te majd bármit megértesz belőle.

Láttuk már a múltkor, hogy egy egyszerű hasonlatot sem vagy képes értelmezni, és hisztit csapsz egy egyszerű tény említésén is :-/

Amit én írok, az az értelmes olvasóknak szól, akik el tudnak gondolkodni azon, hogy mi is van egy-egy ilyen hír mögött, és hogy nem minden az, aminek megpróbálják előadni.

Előzmény: Káli. (4478)
Káli. Creative Commons License 2024.02.05 0 1 4478

:)))

Előzmény: Abszolút Igazság (4477)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.02.05 -2 0 4477

Már korábban is mókásnak tartottam, hogy a te szellemi képességeiddel beszélsz megértésről...

"nem a férfi tartotta el a nőt"

Nem a férfi fizette a lakást, ennivalót, ruhákat, bútorokat, nyaralást, mindent?

Nyilván sokszoros értékben, mint a nő által végzett minimálbéres házimunka.

Bizony, ő tartotta el.

Ezért arcátlanság, hogy még ő követel pénzt.

Különösen, hogy így állapodtak meg a házasság elején, benne volt a cikkben:

"A férjükkel kötött megállapodás nem engedte volna a feleségnek, hogy hozzáférjen a házasságuk során szerzett vagyonhoz."

Tehát szerződésszegés és indokolatlan követelőzés, ide vezet a szabadjára eresztett nőhatalom.

Jó, hogy felhívtad erre a figyelmünket.

Előzmény: Káli. (4476)
Káli. Creative Commons License 2024.02.05 0 1 4476

Sajnálom, hogy nem érted azt, hogy nem a férfi tartotta el a nőt, hanem a nő gondoskodott a férjéről 25 éven át! :)

Ha lehetne egy egyenlőség jelet tenni, akkor sem tudnám ezt megtenni!

Előzmény: Abszolút Igazság (4475)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.02.05 -1 1 4475

És? 25 éven át eltartotta őt a férje, és 25 éven át nem volt ezzel gondja.

Utólag már ne reklamáljon, vagy akkor számoljanak el MINDENNEL és fizessen a nő.

De hát nem is ezért hoztad ide ezt a cikket, hanem nyilván figyelmeztetésnek: hogy megmutasd, milyen igazságtalan, eszement, nonszensz dolgok történnek az erősen balos és feminista túlhatalmú Spanyolországban, és hogy mi még idejében okuljunk ebből.

Előzmény: Káli. (4473)
Káli. Creative Commons License 2024.02.05 0 1 4474

Bár, nem szeretem a Magyar jogrendszert, de mintha itthon úgy lenne, hogy a házasság alatt szerzett vagyon az közös, kivéve ha van különvagyon, amit az egyik fél belevitt az életközösségbe!

Itt erről nem volt szó!

Előzmény: Káli. (4473)
Káli. Creative Commons License 2024.02.05 0 1 4473

Kihagytál egy fontos dolgot....

.A feleség elmondta, hogy a férje kizárta őt az anyagiakból, és a vagyonelkülönítési rendszer miatt semmije sem maradt a házasságuk végén

Előzmény: Abszolút Igazság (4472)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.02.05 -1 1 4472

Persze, hogy nem érted. Miért pont ezt értenéd ugye :-)

Eleve gyomorforgató ez az utólagos perelés és pénzkéregetés, és az pedig végképp, hogy azt a rengeteg mindent nem vették számításba, amit a nő kapott. Ha már számolgatnak, akkor számoljanak ki mindent - ja, csak akkor kiderülne, hogy a nő magasan túl lett fizetve.

Előzmény: Káli. (4471)
Káli. Creative Commons License 2024.02.05 0 1 4471

Mi van veled, nem értem?

"mert annyiért bárki más is megcsinálta volna"

Bárki nem tesz kétszeres apává egy férfit, főleg nem úgy, hogy rátámaszkodik anyagilag, mert akkor bacchatja! 

Ezért úgy gondolom, hogy a nőknek legyen saját jövedelmük, ha ilyen csapdába kerülnének! 

Előzmény: Abszolút Igazság (4470)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.02.05 -1 0 4470

Nem. Azért volt minimálbéren számolva, mert annyiért bárki más is megcsinálta volna.

Szóval csak számolják össze, mennyi mindent kapott a férjtől természetben, és persze vonják le belőle a minimálbért, és csak a különbséget kelljen a nőnek kifizetnie. Úgy igazságos.

Előzmény: Káli. (4469)
Káli. Creative Commons License 2024.02.05 0 1 4469

Szerintem azért lett minimálbéren számolva, hogy a férj költségeit is fedezze! :)

Előzmény: Abszolút Igazság (4468)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.02.05 -1 0 4468

Semmi gond. A férj pedig majd kiszámlázza a feleségnek a 25 évi lakbért, az férj által biztosított ételt, ruhát, nyaralást, továbbá a férfi által elvégzett házimunkák értékét, és a különbséget fizeti ki. Csak nehogy aztán a nőnek kelljen fizetnie a végén...

Előzmény: Káli. (4467)
Káli. Creative Commons License 2024.02.05 0 1 4467

Egy spanyol bíróság elrendelte, hogy egy férfi 200 ezer eurót (nagyjából 76 millió forintot) fizessen volt feleségének a házimunkáért, amelyet ellentételezés nélkül végzett a házasságuk 25 évében.A minimálbér alapján számították ki az összeget, és a bírónő úgy döntött, hogy a férfinak 204 624,86 eurót kell fizetnie. Az ex-párnak két közös lánya van, és az ítélet szerint a feleség a családi teendőkkel és háztartási munkával töltötte a napjait.A feleség elmondta, hogy a férje kizárta őt az anyagiakból, és a vagyonelkülönítési rendszer miatt semmije sem maradt a házasságuk végén, miután hosszú éveken át a családjára összpontosított. A férjükkel kötött megállapodás nem engedte volna a feleségnek, hogy hozzáférjen a házasságuk során szerzett vagyonhoz. Valószínű, hogy a férj fellebbezni fog az ítélet ellen, aki a vagyon és az otthonuk felosztását tervezte a válásuk után.

http://eztnezd.net/76-millio-forintot-kap-valasa-utan-a-no-25-even-at-vegzett-hazimunkaert/?fbclid=IwAR3F7Jhwu9s7wU7ypsCPvfmeyWoWJgyKAXfTkhKY1v-tK_pGJ8pCm7DJNms

Káli. Creative Commons License 2024.02.05 0 1 4466

:)))

Előzmény: Abszolút Igazság (4465)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.02.05 -1 0 4465

Ahol mindenki szembe jön az autópályán, ott nyilván velük van a baj.

Te ne aggódj, te a jó irányba mégy :-)

Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.02.05 -1 1 4464

...vagy pont, hogy mindenki gondolkodik és ugyanarra a helyes eredményre jut.

Előzmény: Káli. (4463)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!