Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Az hogy gombokért megveszik a nyugger/roma szavazatokat az miért kevésbé manipuláció?
mi az hogy gombokért. Egy nyugger vagy roma szavazónak lehet, ez éhalál kérdés, nem értem itt hol a manipuláció. Az, hogy valakit meggyőznek, hogy jobb lesz neked ha életben maradsz ... vagy hol ?
Még a mamahotel margojára (de ez még akár ontopicnak is mondhato):
Price to Income Ratio - az hogy hány évig kell dolgoznunk egy ingatlanért itthon (átlagkeresettel átlagos ingatlanárral számolva) közel 15év https://www.numbeo.com/property-investment/in/Budapest de ennél a valóság rosszabb:
- a teljes keresettel szamolnak (ez nem igazan kivitelezheto)
- az átlagkeresetnél kevesebbet keres a lakosság több mint 65%-a
- ha hitelezel akkor a teljes költség közel a duplája (=30év)
Ne beszéljünk nemi-szervekről ! Minden olyannak van gazdája ...úgy hívják ember . (nehogy azzal gyere majd , hogy az állatoknak is van , mer' kiugrom a csukott ablakon !)
Tudom miről beszélek ... én is elváltam annó . Szépen eladtuk a közös lakást , az árát megfeleztük . Apuka vitte az új Ladát (a barátosnőjéhez) , én meg a két gyereket . Másunk nem volt , ezeket meg közösen szereztük . Nekem nem érte volna meg egy fél Lada , hogy hónapokig járjak a bíróságra osztozkodni . Gondolom nem vagyok egy különleges tejbetök , más nőkkel is meg lehet egyezni .
....és emberségesebb törvényekkel ösztönözni a megegyezést .
akkor félreérthetően írtam: nem állítom hogy van manipulálhatatlan halmaz, hanem azt hogy van egy réteg amit olcsobb kilóra megvenni mint manipulálni. Elvenni a szavazati jogot sincsen ingyen, kompenzalnod kell.
Régebben mindig mondtam, hogy én sem látom a manipulációt - de tudom, hogy működik, mert látom a nyomait. Pl. csak egyszerűen: amikor két barátom ugyanazzal a látszólag semmiből jött gondolattal érvel két napon belül, akkor sejtem, hogy valamit el kellene olvasnom, és megtalálnám benne. Ők meg észre se veszik, mennyire természetesen adták át a gondolkozásuk irányítását.
Régen gondoltam már erre.
Viszont itt a topikban nagyon vegyes a közönség, ilyen szempontból.
de nem azért mert jobban manipulálható csak kilóra megvenni drágább lenne
persze, azt mindig elfelejtem, hogy van egy nem manipulálható halmaz ... a fenébe. Kár hogy az összes manipulált biztos abba, hogy ő ebbe a gyakorlatilag nem létező halmazba tartozik :)
hidd el jobb lenyúlni azt a pénzt mint odaadni a romáknak ... A legtöbbet profitáló párt az lesz, aki az embereket megcsapolja (tehát elvesz tőlük) és ennek ellenére rászavaznak .... minden más megoldás kevesebb hasznot hoz.
Roma szavazatok vásárlását a magát inteligensnek gondoló jogász szponzorálja, egyik kormánynak sem érdeke kizarni a nyuggereket/romákat: biztos bázis más pénzén.
Az hogy gombokért megveszik a nyugger/roma szavazatokat az miért kevésbé manipuláció? (mert ez alapján a kevésbé buta kategoriád a valóban butább aki ingyen adja a voksát - de nem azért mert jobban manipulálható csak kilóra megvenni drágább lenne )
Viszont szerintem a szavazas eleve rossz irány - mert egy érték problémára nem jogi válasz a megoldás.
azzal egyébként még befognak próbálkozni több helyen is szerintem, hogy a legalsó réteget kizárják, hiszen az ő szavazatuk ilyen szempontból a legdrágább. Mert az a roma szavazata, aki konkrét pénzben méri azt hogy hová szavaz, sokkal drágább, mint egy jól irányzott tömegmanipuláció eredményeként szavazó magát kibaszott intelligensnek gondoló jogász.
Attól függetlenül ez szerintem akkor is tul radikális megoldás, meg igazsagtalan - inkább sulyozd a szavazati jogot a fizetéssel: igy bent maradnak a dolgozó nyugdijasok is, lehetne (ha érne bármit is a szavazati jog) egy kis gazdaságfehéritő hatása, meg nőkből sem zárnád ki a dolgozókat. (bár ez is kiábránditóan kapitalista - de különböző paraméterekből képezhető egy igazssagos sulyozás)
azt a kisnyugdíjast vagy romát akinek pénzt adnak manipulálják a legkevésbé (és most akkor hogy ne legyen az, hogy én a nyugdíjasok ellen vagyok), hiszen őt egyszerűen kifizették. Viszont azt akinek egy árva forintot nem adnak (sőt), és annak ellenére szavaz valahová, az szinte biztosan manipuláció eredménye vagy pro vagy kontra.
Az ilyesfajta szexista, nyíltan kirekesztő megoldás helyett inkább érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy az adófizetők közül is csak azokat engedni voksolni, akik egy bizonyos szellemi színvonalat megütnek. Ízi. Épp csak nem éri meg a nyögdíjjal manipulálható és/vagy a két babkozervért megvehető tudjukkik széles körét kizárni, mert az a mindenkori regnáló hatalom számára mélyen kontraproduktív.