.ondjuk en inkabb azt mondanam, hogy megvertek egy vendeget, aki veletlenul epp ujsagiro. Egyebkent ahol engem nem akarnak kiszolgalni, ott inkabb sarkon fordulok es megyek a masik husz meterrel odebb levo ettermbe. Egyebkent celszeru, ha a vendeg legalabb szazkilencven centire noveszti magat es szazhusz kilos, sokkal kevesebb atrocitas eri:-)
A sérülést szenvedett vendéggel felvették a kapcsolatot, és bocsánatot kérnek tőle.
Az igazgató azt is írta: bár a biztonsági őr alvállalkozójuk alkalmazottja, a tettéért teljes felelősséget vállalnak. Felvették a kapcsolatot az alvállalkozó céggel, és világossá tették, hogy az alkalmazottjaik effajta viselkedése elfogadhatatlan számunkra. Az érintett biztonsági őrt elbocsátották, az étterem üzemeltetője pedig felülvizsgálja a biztonsági céggel való együttműködést.
Felfüggesztették az étterem műszakvezetőjét is az eset vizsgálatának lezárultáig, emellett munkatársaiknak újraoktatják a vendégek kezelésével kapcsolatos alapelveiket.
Sőt, az 500 000 Ft-ot is elutalja a cég a megnevezett alapítvány számlájára.
Ti azért csak hörögjetek tovább, büdös szájú, félreszocializálódott, vén kommancsok.
Naná! Egyszerre két csoportban is kelthet kedvező visszhangot az eset. A szadistákban, és a simicskamédiát utálókban. Ráadásul a KFC tiszta marad, mert elhatárolódhat az ügytől.
Hiába erőlködsz, a ti időtökben is azoké volt a pálya, meg ahogy elnézem a világ folyását, még jó ideig azoké lesz.
Aztán ha arra vágyom, hogy a kigyúrt kopaszok mellett még a cigányok és a migráncsok is csicskáztassák az átlagpógárt, majd rátok szavazok, de szerintem ne tartsd vissza addig a lélegzetedet:)
Tévedsz, az x-elés nem a gyengék fegyvere, hanem azoknak az eszköze, akik meg akarják kímélni magukat a hülyéktől, faszkalapoktól, ostobáktól, elmebetegektől, stb.
Én legalábbis erre használom. Határon vagy azzal a butasággal, hogy mindenkinek meg akarod mondani, hogy mit gondol. :)
Manapság a kigyúrt izomagyú kopaszoké a pálya. Orbánt is szolgálják amikor Kubatov beosztja őket. Erről a verő kidobóról nincs portré. Mellesleg azért kíváncsi vagyok, hogy a kidobó, be volt e jelentve aznap munkavállalóként ? :-)
Az ingerküszöb elérésénél nem mindegy, hogy mi volt az eset. Egy szint felett legalábbis nem mindegy. Ne játszd a hülyét, mert a végén elhiszem, és ikszellek, most úgy tűnik, nem veszítek semmit. ;)
"Azért rúgták ki, mert nem arányosan alkalmazta a testi erőt, de ez nem jelenti azt, hogy adott esetben egy biztonsági őr ne emelhetne kezet valakire, aki veszélyezteti a biztonságot."
Már megint beszólogatsz, aztán ha az ötödik után beleverem a nózidat a végtermékedbe, akkor szaladsz a modikhoz. Hát hogy is van ez? Mintha épp te értekeztél volna itt nemrég a kötözködésről. Már az előbb is szóltam, hogy jobban jársz, ha lekopsz rólam.