A tesztelés az alap. Anélkül nehéz a járványt kiismerni, megfogni. Azt mondod, fingjuk sincs, hogy kéne tesztelni, hol is kezdjék? Biztosan ők is szeretnének a végére járni, nem?
Az még nem merült fel benned, hogy esetleg úgy is lehet beteg valaki, hogy nem kerül be a statisztikákba?
Elemi logika...
Mert a halottak mind bekerülnek, de azt nem tudhatod, hány százezer vagy millió emberen ment már végig a vírus, akik észre sem vették vagy elkönyvelték magukban megfázásnak vqgy influenzának.
Én csak a Worldometers nézem, ahogy mindenki. Ott ezek a számok vannak. Minden országnál volt x db eset, abból ennyi meghalt, ennyi meggyógyult, a többi folyamatban. Nálunk kb. egyforma. de akkor pontosítok: 52% meggyógyult, 48% meghalt.
Ha most elkezdünk megint kozmetikázni, akkor a végén nem lehet összemérni, melyik ország teljesít jobban.
ez a számháború egy baromság, mert nem tudod, hogy ugyanaz a protokol van-e mint nálunk vagy sem, ti. hogy az alapbetegséget tüntetik-e fel a halál okaként vagy pedig mindent a vírus számlájára írnak
Amibe valami fanatikus fideszellenesek belehamisították, hogy el kell titkolni a koronavírusos halálokat. Ne mondd, hogy nem tudod, miről beszélek. Pont a magadfajták osztották ezerrel a Facebookon...
Gondolom, ott olyan erős egészségügy épült ki, hogy jóval nagyobb a túlélés esélye. UK is szigetország, aztán egy bolond vezetővel megnézhetik magukat. :(
Én Uj-Zelanddal hasonlitottam össze, ahol kb ugyanannyi fertőzött van mint itt, és náluk 4 halott volt, mikor nálunk 85. Ügyesek! Mindez egy NŐ vezetése alatt.