A spanyol csendőrség letartóztatja a katalán polgármestereket és kormányhivatalnokokat, mindenkit
őrizetbe vesznek, aki a függetlenségi népszavazásért kampányol vagy tüntet Barcelonában
700 polgármester ellen adtak ki letartóztatási parancsot, a spanyol kormány megvonta az EU pénzeket Katalóniától, az emberek fellázadtak,
el akarnak szakadni, Mariano Rajoy az Európai Egyesült Államokról beszél és szepartista lázadóknak titulálja az EU a katalánokat, már
fellázadtak a baszkok is, Bilbaoban tüntetnek, lerohanta a spanyol csendőrség a katalán kormányhivatalt, kormánytagokat tartóztattak le,
és meg akarják akadályozni a szavazást
puzsér szerint van a katalán kérdésnek "magyar" vonatkozása is, de, bár ő is szeparatistaellenes, nem tartom elég színvonalasnak ahhoz, hogy itt ismertessem
Mit kellett volna tanulnom? Hogy Katalóniában Inés az egyetlen helyes út képviselője? Tőlem aztán... nagyon kevéssé érdekelnek engem az ő háztáji vitáik. Bár azért eléggé komikus, ahogy itt kampányolsz neki; mintha múlna rajta valami számodra. De értékelem, hogy ennyire beleolvastad magad ebbe a távoli témába. :)
Kardhal, a Misszizé, az nem Glavi, hanem az egykori Vili (stb. stb.).
Bár ideológiailag nem állnak messze egymástól (pl. közös jellemzőjük a Magyarország iránti olthatatlan utálat és megvetés), vannak fontos különbségek. Vili olvasott ugyan, de nem az a vén dörzsölt hohmec-bajnok, mint Glavi.
No és van pár sajátos, csak rá jellemző szevedélye: Glavitól mikor láttál olyat, hogy műnők képeivel tapétáz tele politikai topikokat? Vilinek viszont közismerten ez az egyik öngerjesztő játéka. Egy időben még Duró Dórára is gerjedt... mondjuk annál már ez az Inez is jobb valamivel.
inésről szól a topic, mert ő katalónia leendő elnöke és katalónia jövője, a katalán unionisták vezéralakja
fontos ontopic események nem történnek
ami érdekes lenne, az persze annak elemzése, hogy a függetlenség ellenzése önmagában nem elég, ezekkel a pártokkal, pl. a "polgárok"-kal is vannak bajok, ahogy a spanyol vezetéssel is meg hát a szavazók elemzése is érdekes...
ami nem érdekes, hogy a szeparatisták mit akarnak, vagy szélbalosok aminek ott nincs realitása, vagy önző jómódú alakok, vagy szimplán zavarosfejű idióták.
a topik legszűkebb értelemben meg idejétmúlt, a katalánok már nem lázadnak, annak az időszaknak vége
dec 21-ig meg csak propaganda van meg találgatás semmi egyéb.
Lassan már másról se szól a topik, mint Inés melleiről és egyéb bájairól, meg Glavi
imádatáról iránta. És az élcelődésekről, ami mulatságos persze, de a topikot elvitte messzire a témától. :-)
Így a másik 2 topikba szoktak be a népek. (katalán függetlenség, katalán-spanyol háború)
Itt meg már csak az Inés melleiről van szó. >:-DD
Persze én nem bánom, csak így már olyan az egész, mint ha Glavi nyitotta volna a topikot, nem én. :-D Lassan inkább otthon érzem magam a másik topikban, ahol nem Inés bájai foglalják el a képernyőt. Ne értsen senki félre, de mindennek meg van a helye és ideje.
Ha én a katalán függetlenségről akarok csevegni, akkor annak megfelelően , úgy kommunikálok és arra állok be. Ha meg szép nők bájait akarom nézegetni, előkapom a Playboyt. :-)
Nem szeretem így összekeverni a dolgokat.
Na, tessék, már a Lajos is csak az Inés mellei miatt néz ide be! >:-DDDD
Mondom, ez már lassan Szextopik lesz. :-D (de panthera olvtárs legalább gyakrabban fog ide írni, mert ő pont az ilyen témájú topikokat szereti) >:-D
Itt az ideje, hogy a dicsőséges Szovjet-Európai Unió megbonthatalan egysége virágozzék, és a szeparatista ügynököket a Népbíróság itélje el, ugye? >:-DD
Tök jó, Glavi, hogy a topikomat Inés Arrimadas topikká változtattad át.
Legalább van, aki helyettem gondozza. :-D
Amúgy Inés nem rossz látvány, férfiszemmel nézve a dolgot. :-) De ez nem a Szex téma, hanem a katalánokról szóló topik, meg az EU széteséséről szóló.
Nem is tudom, miért nem nyitsz a Klubtopikokban, az Örömtopikok között egy Inés Arrimadasról szólót, szerintem engednék a moderátorok. :-D
Ez a topik meg szóljon arról, amire rendeltetett. Először nagyon mulatságos volt, de most már unalmas, lassan az egész Inés Arrimadas képgyűjteményed ebben a topikban fog landolni. Lassan szextopikká teszed a topikomat. >:-DD