Keresés

Részletes keresés

moise mordechaj Creative Commons License 2017.05.27 0 1 54

Egy vén fasz vagy már, de mindent készpénznek veszel. Tőled azért többet várok, tizenéve ismerjük egymást, azon az alapon.

Vannak az elveink, és vannak, akik kihasználják azokat, de ettől az alapok, az elvek értékesek vagy értéktelenek maradnak.

Szóval a mostani baloldali ellenzéknek a saját értékeit kellene megtalálni és elvállalni. Utána majd beszélhetünk a mezei virágokról meg a sajtkészítésről.

Előzmény: toloba (50)
5. Hugo Creative Commons License 2017.05.27 0 1 53

Félreérthettél valamit. Fidesz szavazó jó kolléga, nem politikai alapon ítéljük meg egymást és tényleg jól kijövünk egymással. És nem nézzük a másikat hülyének. Ő Fideszes fan én meg senkire sem szavazok sok éve (nincs kire alapon), ezzel együtt az a véleménye, hogy gáz a 2/3-ad, mert látványosan (szerinte is) gátlástalanságot szül. Ennyi. 

Előzmény: moise mordechaj (45)
Aki mer az Creative Commons License 2017.05.27 -1 0 52

és akkor leírja hogy tisztességes oldal ? ezek komolyan elmebetegek.

Előzmény: toloba (50)
moise mordechaj Creative Commons License 2017.05.27 0 0 51

Sose mondd, hogy soha! :-)

Előzmény: Vajk (49)
toloba Creative Commons License 2017.05.27 -2 0 50

Ja, meg az 5-6 éve még sima gázszerelő egy év alatt nettó 100milliárdot keresett...persze pusztán az esze miatt és későn érő típus is...

Előzmény: Aki mer az (48)
Vajk Creative Commons License 2017.05.27 0 1 49

De most őszintén: ki számít arra, hogy a szocikból valami ütőképes csapat lesz? Senki.

Aki mer az Creative Commons License 2017.05.27 0 1 48

"Bár a helyedben lehetnék és ismerném a baloldali szavazókat, mennyivel könnyebb lenne őket a tisztességes oldalra csábítani!"

mijenfaszom tisztességes oldal? a milliárdokat lopó flórikával most kötött választási szövit a mana istened. és ez csak a legeslegfrissebb a gennykatlanotokból.

toloba Creative Commons License 2017.05.27 -1 1 47

Bár a helyedben lehetnék és ismerném a baloldali szavazókat, mennyivel könnyebb lenne őket a tisztességes oldalra csábítani!"

Melyik oldal az?

5. Hugo Creative Commons License 2017.05.27 -1 0 46

Legyen igazad, nem katasztrófa elméletet akartam vizionálni, csak ki nem zárhatónak tartottam:-) HÍR tévé nézhetőbb (nekem legalábbis), mint a G nap előtt:-) Rá tudok csodálkozni napi szinten (régebben sosem kapcsoltam rá), hogy mennyire ténylegesen rámutat a hatalommal visszaélés mikéntjére, az RTL 18,30 után is semmi ehhez képest.

Előzmény: Rekortermés (44)
moise mordechaj Creative Commons License 2017.05.27 0 2 45

Egyre inkább nem értelek, ha ismered a fidesz szavazóbázisát, miért nem értesz szót velük? Isteni ajándék, ha úgy mehetsz csatába, hogy ismered az ellenfél gondolatait. Bár a helyedben lehetnék és ismerném a baloldali szavazókat, mennyivel könnyebb lenne őket a tisztességes oldalra csábítani!

De hát nem ez az igazság, mást ismersz, te azt ismered, amit a primitívebb, ostobább balliberális elképzel, amire a torz lelke vágyakozik, amit megrajzol tehetetlen gyűlöletében. Ha foglalkoztál néprajzzal, talán hallottál a mana-hitről. A félelem, a kudarctól való rettegés létrehozza a képzeletbeli Mana istent, aki minden rossz oka, megtestesíti a gyűlölet tárgyát és okát, akit alávaló és elpusztítandó. Nagyjából ez a mana-hit jellemez most már minden Orbán-gyűlölőt is. Nem akar Orbán sem megszűnni, nem adja fel, nem látni a legyőzőjét, ez a ti problémátok, ezért alakul ki a vereségtudat.

Na, ezen spekulálj el!

Előzmény: 5. Hugo (37)
Rekortermés Creative Commons License 2017.05.27 -2 0 44

A Simicska-média nem az ellenzékiek odavonzásán műxik, értelmes ember, tudja, hogy ez lehetetlen is lenne. A horda elbizonytalanítása, semlegesítése,amit már mesterien megcsinált a másik oldal hordájával, D-209 és Qrcsány  rombolása idején. Azokat átcsábította, a saját hordájánál a megszokásra utazik (HÍrTV, MN, stb. Egyébként Simicska nélkül az SZDSZ sorsára jutott volna a Fidesz, csak korábban, mint ők.

Előzmény: 5. Hugo (32)
5. Hugo Creative Commons License 2017.05.27 -2 0 43

Nem "kiábrándult Fidesz-szavazók", maximálisan ott vannak, de basztatja őket az, ami pölö téged nem. 

Nem taplók, ennyi.

Előzmény: Hun a nagyapám? (41)
martinaxe7 Creative Commons License 2017.05.27 -8 1 42

Hun a nagyapám? Creative Commons License 2017.05.27 0 1 41

A "kiábrándult Fidesz-szavazók"-ról ne felejtkezz már el! Tudod, akikből olyan sokat ismersz. :)

Előzmény: 5. Hugo (40)
5. Hugo Creative Commons License 2017.05.27 -3 0 40

Nyilván ez így nem igaz. Ismerek Fidesz fanokat, jól el is vagyunk:-) De már ők is azt mondják, hogy elmennek szavazni bárki másra, csak azért hogy ne legyen 2/3-a az egyébként általuk favorizált Fidesznek, mert hogy szerintük is gáz, ahogy a hatalommal visszaélnek. Azért ez szvsz figyelemre méltó. 

Előzmény: Rekortermés (39)
Rekortermés Creative Commons License 2017.05.27 -3 0 39

Arról szólnak a hírek, ami igaz,hogy a Fidesz maradék szavazói vén döglődő, ótvar jobbágyok, tanyavidékeken, főleg nőstények, a legaljából. (Habára legaljának is van legalja?) Költői kérdés.

Előzmény: moise mordechaj (35)
Rekortermés Creative Commons License 2017.05.27 -4 0 38

Már megírtam, hogy ezt a nyomorult véglényt  az különbözteti meg 0VCG-től, hogy nem putriban, hanem vályogviskó disznóóljában ellették, szintén a segélyér' Ami stimmel, szintén pszichés és mentális beteg. Szintén jóformán írástudatlan. Szintén hamisított általános iskolai bizonyítvány, mint OVCG-nek, illetve Dájcs Tompikának a jogi diploma. Új államcsődöt hirdet,amit bandája már megcsinált 2002-ben. Hányinger ez a véglény is.

5. Hugo Creative Commons License 2017.05.27 -3 1 37

Nem igazán értelek, de tényleg megpróbáltam.

Próbálom magyarázni.

Nem magamat sajnálom, hanem ezt az országot, amit egy bevállalt (régebbit váltó) elkötelezettséget eldob egy régebbi bevált újrázása miatt. 

Fidesz szavazóbázisa meg kimutathatóan az ami. És hát maximálisan demagóg szintet befogadó közeg. Magyar ugar. 

Én meg --- és remélhetően --- az egyébként "nincs kire szavazni" sok millió szavazni képes csak rácsodálkozni tud arra, hogy nincs kire. 

Előzmény: moise mordechaj (35)
5. Hugo Creative Commons License 2017.05.27 0 0 36

... na azért kerítést szvsz még ne szaggassunk...  mert hogy akkor az lesz hogy ideér 200 ezer/hó és már nem fog tudni tovább menni... azért ezt látni kellene...

véleményem meg az, hogy Európában a vakbuzgó Istenhit (bármelyik) csak rohadtul nagy gondot tudott okozni, ha ehhez még beérkezni tud az iszlám demagóg felfogás, hát az tényleg nem hiányzik senkinek aki itt nőtt fel... 

Előzmény: Szabálytalan nicknév12 (34)
moise mordechaj Creative Commons License 2017.05.27 0 2 35

Röhejes, ahogy sajnáljátok magatokat. Az pedig észbontó ostobaság, ahogy alábecsülitek a fideszt és magukat a választóit.

Szerintem te a fidesz beépített embere vagy, az a dolgod, hogy ezzel a végtelen pesszimizmusoddal kiöld a megmaradt támogatók hitét. Aki téged és a hozzád hasonló jajveszékelőt olvassa, valóban nem is mer még gondolni sem a győzelemre.

Sajnos, több tanácsot nem adhatok, én az ellenoldalhoz tartozom, csak már magam is röstellem, ahogy politikai bölcsődéseket rángatok, mintha gyerekeket vernék, úgy érzem.

Előzmény: 5. Hugo (32)
Szabálytalan nicknév12 Creative Commons License 2017.05.27 0 1 34

Ollie a Réhm Creative Commons License 2017.05.27 0 0 33

Bilincs vár a tolvajokra és a nemzetgyilkosokra!

Ez le akarja nullázni a maradék MSZP-t ??

:-)))))

Előzmény: rontásűző (2)
5. Hugo Creative Commons License 2017.05.27 0 0 32

Ez sem kizárható, én perpill még abban sem vagyok biztos, hogy a Simicska média ellenzékivé válása nem egy beprogramozott valami. Az ellenzék odavonzása és utána lenullázása a hatalomvágy hovatovábbi netovábbja lenne. És hát láthatjátok, mára az Index is övé. 

Előzmény: King_of_Giants (30)
Városliget Fényőre Creative Commons License 2017.05.27 0 0 31

Le az 0rbány-bandával!

King_of_Giants Creative Commons License 2017.05.27 -1 0 30

Vagy egy új nemzedék, vagy a Fideszen belül a "reformisták". Utóbbi estben marad minden a régiben, max. finomitanak a rendszeren

Előzmény: 5. Hugo (29)
5. Hugo Creative Commons License 2017.05.27 0 0 29

Ez van, de szurkolok minden fiatalnak, aki ez ellen tenni is hajlandó. 

Előzmény: King_of_Giants (27)
King_of_Giants Creative Commons License 2017.05.27 -1 1 28

A botka meg szimpla sorosféle bérenc."

Szól a kolomp, a nyáj  megy a hang után

Előzmény: Láló 36 (17)
King_of_Giants Creative Commons License 2017.05.27 -2 1 27

Ügy baszták el hogy Orbánnak esze/jó szervezőképessége és diktátori hajlama volt/van

Emlékszel a polgári körökre? Ezzel indúlt a hálózat a fanok szervezése

Aztán mint látjuk, 2010 óta a teljhatalom kialakitása

Én is már csak szemlélője vagyok a folyamatoknak

Előzmény: 5. Hugo (19)
5. Hugo Creative Commons License 2017.05.27 0 0 26

... írtad: 

"Igazában Orbán központi szerepe az ellenzéknek kedvez, örülnötök kellene"

Na ne már. Honnan írtad ezt? Az Antarktiszról?

Előzmény: moise mordechaj (22)
5. Hugo Creative Commons License 2017.05.27 -1 0 25

Hát Orbán ilyen volt valamikor, de a problémákon túl a lenyúlási lehetőség is landolt. Szerinted akkor a fűtés szerelő is lehet jövőre miniszterelnök?

Előzmény: rotring05 (23)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!