Egy vén fasz vagy már, de mindent készpénznek veszel. Tőled azért többet várok, tizenéve ismerjük egymást, azon az alapon.
Vannak az elveink, és vannak, akik kihasználják azokat, de ettől az alapok, az elvek értékesek vagy értéktelenek maradnak.
Szóval a mostani baloldali ellenzéknek a saját értékeit kellene megtalálni és elvállalni. Utána majd beszélhetünk a mezei virágokról meg a sajtkészítésről.
Félreérthettél valamit. Fidesz szavazó jó kolléga, nem politikai alapon ítéljük meg egymást és tényleg jól kijövünk egymással. És nem nézzük a másikat hülyének. Ő Fideszes fan én meg senkire sem szavazok sok éve (nincs kire alapon), ezzel együtt az a véleménye, hogy gáz a 2/3-ad, mert látványosan (szerinte is) gátlástalanságot szül. Ennyi.
"Bár a helyedben lehetnék és ismerném a baloldali szavazókat, mennyivel könnyebb lenne őket a tisztességes oldalra csábítani!"
mijenfaszom tisztességes oldal? a milliárdokat lopó flórikával most kötött választási szövit a mana istened. és ez csak a legeslegfrissebb a gennykatlanotokból.
Legyen igazad, nem katasztrófa elméletet akartam vizionálni, csak ki nem zárhatónak tartottam:-) HÍR tévé nézhetőbb (nekem legalábbis), mint a G nap előtt:-) Rá tudok csodálkozni napi szinten (régebben sosem kapcsoltam rá), hogy mennyire ténylegesen rámutat a hatalommal visszaélés mikéntjére, az RTL 18,30 után is semmi ehhez képest.
Egyre inkább nem értelek, ha ismered a fidesz szavazóbázisát, miért nem értesz szót velük? Isteni ajándék, ha úgy mehetsz csatába, hogy ismered az ellenfél gondolatait. Bár a helyedben lehetnék és ismerném a baloldali szavazókat, mennyivel könnyebb lenne őket a tisztességes oldalra csábítani!
De hát nem ez az igazság, mást ismersz, te azt ismered, amit a primitívebb, ostobább balliberális elképzel, amire a torz lelke vágyakozik, amit megrajzol tehetetlen gyűlöletében. Ha foglalkoztál néprajzzal, talán hallottál a mana-hitről. A félelem, a kudarctól való rettegés létrehozza a képzeletbeli Mana istent, aki minden rossz oka, megtestesíti a gyűlölet tárgyát és okát, akit alávaló és elpusztítandó. Nagyjából ez a mana-hit jellemez most már minden Orbán-gyűlölőt is. Nem akar Orbán sem megszűnni, nem adja fel, nem látni a legyőzőjét, ez a ti problémátok, ezért alakul ki a vereségtudat.
A Simicska-média nem az ellenzékiek odavonzásán műxik, értelmes ember, tudja, hogy ez lehetetlen is lenne. A horda elbizonytalanítása, semlegesítése,amit már mesterien megcsinált a másik oldal hordájával, D-209 és Qrcsány rombolása idején. Azokat átcsábította, a saját hordájánál a megszokásra utazik (HÍrTV, MN, stb. Egyébként Simicska nélkül az SZDSZ sorsára jutott volna a Fidesz, csak korábban, mint ők.
Nyilván ez így nem igaz. Ismerek Fidesz fanokat, jól el is vagyunk:-) De már ők is azt mondják, hogy elmennek szavazni bárki másra, csak azért hogy ne legyen 2/3-a az egyébként általuk favorizált Fidesznek, mert hogy szerintük is gáz, ahogy a hatalommal visszaélnek. Azért ez szvsz figyelemre méltó.
Arról szólnak a hírek, ami igaz,hogy a Fidesz maradék szavazói vén döglődő, ótvar jobbágyok, tanyavidékeken, főleg nőstények, a legaljából. (Habára legaljának is van legalja?) Költői kérdés.
Már megírtam, hogy ezt a nyomorult véglényt az különbözteti meg 0VCG-től, hogy nem putriban, hanem vályogviskó disznóóljában ellették, szintén a segélyér' Ami stimmel, szintén pszichés és mentális beteg. Szintén jóformán írástudatlan. Szintén hamisított általános iskolai bizonyítvány, mint OVCG-nek, illetve Dájcs Tompikának a jogi diploma. Új államcsődöt hirdet,amit bandája már megcsinált 2002-ben. Hányinger ez a véglény is.
... na azért kerítést szvsz még ne szaggassunk... mert hogy akkor az lesz hogy ideér 200 ezer/hó és már nem fog tudni tovább menni... azért ezt látni kellene...
véleményem meg az, hogy Európában a vakbuzgó Istenhit (bármelyik) csak rohadtul nagy gondot tudott okozni, ha ehhez még beérkezni tud az iszlám demagóg felfogás, hát az tényleg nem hiányzik senkinek aki itt nőtt fel...
Röhejes, ahogy sajnáljátok magatokat. Az pedig észbontó ostobaság, ahogy alábecsülitek a fideszt és magukat a választóit.
Szerintem te a fidesz beépített embere vagy, az a dolgod, hogy ezzel a végtelen pesszimizmusoddal kiöld a megmaradt támogatók hitét. Aki téged és a hozzád hasonló jajveszékelőt olvassa, valóban nem is mer még gondolni sem a győzelemre.
Sajnos, több tanácsot nem adhatok, én az ellenoldalhoz tartozom, csak már magam is röstellem, ahogy politikai bölcsődéseket rángatok, mintha gyerekeket vernék, úgy érzem.
Ez sem kizárható, én perpill még abban sem vagyok biztos, hogy a Simicska média ellenzékivé válása nem egy beprogramozott valami. Az ellenzék odavonzása és utána lenullázása a hatalomvágy hovatovábbi netovábbja lenne. És hát láthatjátok, mára az Index is övé.