A képviselő levele végén szolidaritását fejezte ki Magyarország iránt, és arra kérte Orbán Viktort, továbbra is tartsa szem előtt a sürgős migrációs kérdést.
A görög szigeteken mindennaposak az összetűzések a migránsok és a helyiek között, a jelek szerint a keresztények elleni háborút hirdetők elérik a céljukat.
Praktikus tanácsok kezdő érvénytelenül szavazóknak. A kétikszes változat mellett is vannak még ajánlott, hatékony praktikák. Nem boszorkányság, technika!
[...] Bővebben!Tovább »
A népszavazás erősítheti az igazság hangját, azét az igazságét, amelyet a brüsszeli gépezet tagadni igyekszik. Hogy ugyanis az európaiak többsége nem kér a tömeges bevándorlásból.
Ma délelőtt, a 6-os villamoson ültem (rengeteg hely volt), elkezdett mellettem üvölteni egy szakállas, 30 év körüli MAGYAR férfi. Nem értettem meg azonnal, hogy engem ért a megtiszteltetés. Erről igen gyorsan tett, úgy vállon vágott, hogy azt hittem leszakad a karom és azt kiabálta, hogy ha nem állok fel azonnal, levágja a fejem. Egy férfi utas jött oda, hogy ezt nem kéne, de akkora gyűlölet volt a törpében, hogy jobbnak láttam felállni, mert az is világos volt, hogy senki más nem tervezi, hogy segítene. Le akartam szállni, de utánam jött, hogy jól jártam, mert üthetett volna másként. Leszállni sem mertem, végül a Jászain ő szállt le. Itthon bekapcsoltam a TV-t, az M1 jött be, fogalmam nincs, hogy mért, semmilyen köztévét nem nézek. Ömlött belőle a migránsozás, meg hogy a svédek megtámadták Magyarországot, stb. mert ők annyira őrültek, hogy befogadtak 150 ezer migránsot, amikor erre a hülyeségre nem kérte őket senki. Nem hittem a fülemnek! 59 éves vagyok és végtelenül elkeseredett! Ez az ország száguld lefelé a lejtőn, teljesen bezárult és élhetetlenné vált! Ostoba, zombi emberek sokasága asszisztál ahhoz, ami itt történik és úgy tűnik elérték céljukat. Izzik a gyűlölet a levegőben! Nem kell migránsozni, elég felszállni a 6-os villamosra, MAGYAR utasok közé. Csak egy baj van, hogy nem Svédországban van a végállomás, hanem a Körtéren és indul a villamos vissza, körbe, körbe. Bárhol száll le az ember, ismét ez a járat jön.Ma nem mertem többet villamosra szállni, gyalogoltam, de merre kéne menni?
Hiába a balliberális sajtó elbizonytalanító és a valódi kérdésről elvonatkoztató hadjárata, több neves egyházi tisztségviselő nyilatkozott a kényszerbetelepítésről szóló kvóta kapcsán.
"Mert itt mindenki ellenség, aki nem talpnyaló." De leginkább az ellendrukker ellenzékiek és főleg a fizetett médiájuk:((((( Észre kéne venni, hogy Orbánnak nemcsak az €val kell csatázni, hanem a kintről fizetett ellenzékiekkel is!!!!! Ezért fontos a népszavazás, csapást mérni az ellenzékiekre!!!!!