Keresés

Részletes keresés

python 357 Creative Commons License 2018.07.11 -8 0 4446

Járkál topicról topicra,és szinte kizárólag csak véleményez!!!!...

Hányós, röhögős matricákkal, és ami nem tetszik neki,-azt jelenti...

Ezért "imádják" oly sokan!...🤨🤨🤨

Tényleg szeretne moderátor lenni,hogy élet-halál úra lehessen!!

Akkor lenne nekünk annyi Peti,-mert aki átlát rajta,azt bosszúból kiüldözné az indexről!..😂😂😂

Az ilyet már az óvodában is kiközösítették!...

Előzmény: rókafegyver (4444)
python 357 Creative Commons License 2018.07.11 -8 0 4445

Előzmény: rókafegyver (4444)
python 357 Creative Commons License 2018.07.10 -8 0 4443

:)))).....Ne aggódj...

De nézd meg ki kezdte...:)))

Válaszoltam,-erre ment panaszkodni az óvó nénihez!!!!..

Kértem a modikat,hogy töröljék mindkét hsz-t..

Probléma megoldva!..

Egyenlőre........😉

Előzmény: Törölt nick (4442)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.10 0 0 4442

Python, nedo, aggódom...

nedolaci Creative Commons License 2018.07.02 -1 8 4440

T.DEFENSIO

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=147573358&t=9111587

felibül,naggyábul itt kezdődött.

"kiterjedt takarításba ESHETETT bele. TE is csak tippeltél.Te(talán) elhitted.Én akkor sem . 

Azóta sem hiszem.

Mitől is hinném?Attól,hogy tiltásokkal nyomatékosítod?

Hónapok óta nincs új infó,nincs fejlemény,csak TILTÁS!      (persze a tiltások szigorúan demokratikusak! )

python 357 Creative Commons License 2018.06.25 -9 0 4439

😀😀😀.....Most szerintem igen,-"kebelbarátom"!....😉

Putyesz békét akar szvsz.,mert nagyon leköti a szellemi potenciálját a hadakozás egyszerre több userrel!!!...Néggyel,- szám szerint.........

Előzmény: analógfotós (4437)
python 357 Creative Commons License 2018.06.25 -9 0 4438

😀😀😀.........Én csak veled csörtézek putyesz,-te viszont hármunkkal!!!..

Ez mit is jelent?.....

Ezen gondolkodjon el az összes személyiséged!..😉

Szóval egyenlőre béke!!!....

A "szálkereszt a homlokodon"  az én szellemi termékem,lécci ne hasznàld a postjaidban az írásos,- közjegyző àltalt hitelesített engedélyem nélkül!!!......😜😜😜

Acsarkodás,festültségszítás??......Pont te írod nekem?

Nagyon gyenge érvek,mert ezek éppen rád jellemzőek putyesz..:)

Legalább húsz nicket kapásból fel tudnék sorolni most itt,akikkel hadban  álltál az utóbbi pár hónapokban..

Én a Lackón kívül csak a te fikanickjeiddel,illetve indával csörtézem,-de azóta Indával ugye kebelbarátok vagyunk(szerinted..😂),tehát....?????.. 

De mivel nem vàlaszolsz,(mert neked hinni lehet úgye,..😂😂😂).........ezért könnyes szemmel búcsúzom tőled,annak reményében,hogy ezentúl  földreszállt angyalként fórumozol a jővőben mindannyiunk és a Modik legnagyobb megelégedésére!!!!!!

❤❤❤

Hozsánna néked és az összes személyiségednek!!....🎂🍦🍺🍹

További jó fórumozást!!!!...

Teljesen elérzékenyültem,- nincs egy papir zsepid?......😀

Nehogy válaszolj!!!...😉😉😉

Előzmény: Putyika007 (4436)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.25 -1 9 4436

Blablablabla..............................!

"Ezt egyébként ajánlom Rókának is és dr.szertelennek is a béke és a nyugodt fórumozás jegyében!!!......

Így nyugodnak a kedélyek,-és te  is stresszmentes leszel...❤❤❤

Világbéke Putyesz!!!...😂😂😂"

Hányszor, de hányszor leírtad már ezt, mégis mindig visszajössz folytatni, mert beleőrülnél, ha nem a tiéd lenne az utolsó szó!

Én viszont tényleg átnézek mostantól egy darabig rajtad, mert egyre dedósabb és egyre nevetségesebb amikkel kínlódsz, igyekezvén jópofának látszani!

Kíváncsi vagyok rá, mennyi időn belül fogsz valaki mással konfrontálódni valamelyik topikban, hisz lételemed az acsarkodás, a feszültség szítása és ha nincs főellenség (jelen esetben Én, akkor rövid időn belül keresel másikat)!

Ne erőlködj, nem fogok válaszolni!

Használd ki, most adj bele apait, anyait!

Előzmény: python 357 (4435)
python 357 Creative Commons License 2018.06.25 -9 0 4435

😀😀😀.......

Dedó,dedó dedó!....:))))

Putyesz, lemásolod nekem,-amit leírok könnyed szellemességgel!!!...Egy napot rágódsz rajta,pedig nyugger te vagy az információim szerint..

Én még veled ellentétben aktívan dolgozom,tehát neked viszont nincsenek valós infóid rólam Horst!...😉 Találgatsz,-de nagyon mellé lősz!.....😂

Bebuktál a paranoiádon,miszerint két fikanickeden magaddal veszekszel 2017-ben a fűkaszásban,-holott te azt állítottad ebben a két postodban hogy nem!!!!!

Íme:

4259-es hsz:....itt putyeszként kijelented Rókának,-hogy nem társalogsz a saját nickjeiden egymással!!..???(a fenét nem!!😂)

4196-os hsz:.....itt papapapakaként kéred Rókát,-hogy ugyanmár idézze be,-hogy te két nickeden vitázol egymással!!!!.....

Szóval tagadsz....erre én mégiscsak bebizonyítom neked,-hogy mégiscsak  "zsörtölödik".....(😂😂😂) két nicked egymással a fűkaszásban egy évvel ezelőtt!........

Nos ez bizony bukta putyesz,-de itt az a gond,-hogyha egyszer füllentesz-akkor hogy higgyünk bármiben is,-amit leírsz????.....

Más:.....itt most az a felállás putyesz,-hogy három user pofozgat téged,és lassan már olyan leszel,mint egy kocsmai bunyóban a részeg,-aki belehány néhány nehézfiú sörébe!..😜😜😜

A bilivel kapcsolatban:Mivel nyugger vagy,gyakran ki kell menned éjszakánként a  slozira a prosztatád miatt,ezért kényelmesebb

ha a kezed ügyében van a fehér zománcozott bili a kisszekrényben,-ami még a nagymamidé volt egykoron!. 😂

Végül:.........A skizofrén jegyeket viselő, egymással beszélgető nickjeiddel operáló unatkozó nyugger mivoltod miatt be is fejezném végleg a dialógust veled ha nem bánod?....😜😜😜👊👊👊

Ezt egyébként ajánlom Rókának is és dr.szertelennek is a béke és a nyugodt fórumozás jegyében!!!......

Így nyugodnak a kedélyek,-és te  is stresszmentes leszel...❤❤❤

Világbéke Putyesz!!!...😂😂😂

Az élet szép,-vedd elő a Bau 300-asod és gyakorolj egy kicsit,mert az jobban megy számodra,-mint a kapcsolat építés itt az index fórumokon!...😉😉😉

Előzmény: Putyika007 (4433)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.25 -1 9 4433

"5 perc alatt hazugságon kaptalak egyébként...:))"

Szvsz épp "beismerésen" kaptál, nem hazugságon!

"Az,-hogy egy napig kummantottál "

Most már te kummantasz egy napja, ha így vesszük!

Tudod, nem mindenki nyugger, és másodállasban akkor lóg és dolgozik, amikor akar! van aki aktívan dolgozik és csak néha, szabadidejében fórumozik!:-)

A többire csak annyit, hogy túl sokat képzelsz magadról és elég rosszul pozicionálod be a nickedet!

Ne adj te senkinek utasítást, instrukciókat, hogy hol, hogyan és miképpen fórumozzon, nem kért meg rá senki!

Túl kevés vagy te ahhoz, hogy ebbe beleszóljál!

Az ágy melletti bilit, meg ha jól emlékszem már ellőtted más nickkel való vitádban.

Életemben nem jutott még eszembe, hogy ilyen létezik, de nyilván van személyes tapasztalatod ezzel kapcsolatban, hogy ennyit emlegeted a hozzászólásaid során, akár csakaz éjjeli fiókjában tartott nyugtatót!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Nekem még arra sincs szükségem, azt sem tudom mi az!

Emésztgesd csak magadban, hogy nem sikerül másokra átvetítened egészségügyi gondjaidat sem!

Adok rá neked egy kis időt és majd ha kedvem szottyan és nagyon unatkozom, jövök, hogy újra alázzalak kicsit, addig is, meg ne pukkadj, vigyázz, ki ne borítsd az ágyad mellett a bilid tartalmát és szedd a nyugtatókat, nehogy agyvérzést kapj!

És csak okosan fórumozz, mert többek által a homlokodon a szálkereszt, mert elég sokan rühellik már a ténykedésedet és a túlméretezett arcodat! Nem véletlen, hogy nap, mint nap összetűzésbe keveredsz egymástól független nickekkel!

Előzmény: python 357 (4425)
pityy palko Creative Commons License 2018.06.24 0 2 4432

Te jó Ég! Egy pillanatra azt hittem, hogy valamelyik modis topikba tévedtem, annyi itt a sárga pajzs!:-)))

illetlenke Creative Commons License 2018.06.24 -1 0 4431

Egy dologra hívom fel a figyelmed.

A következő hasonló, (mint a már törölt) hsz-ed után, igen könnyen egy végleges tiltás következhet.

Ez nem fenyegetés, hanem egy egyszerű figyelmeztetés.

További rágásra alkalmatlan.

Előzmény: exhighand (4413)
defensio Creative Commons License 2018.06.24 -1 0 4430

az intelmed ellenében is van moderátori vélemény, ami kifejezetten ide a légfegyveresre jelent meg:

Téves az állításod, hiszen ez a topik nem LÉGFEGYVERES, hanem FEGYVERES !!!

Egyébként ezt az általad most felhozott témakört már el kellene engedned, mert láthatólag így (a dátumot nézve 6 éve) emészthet valami vélt-valós....)

A választott moderátorok rég leköszöntek, ahogy tudom pont a egyes fórumozók áldásos tevékenységei miatt. (Ha nem így volt, rosszul informáltak)

Az akkor tett beírásaik többsége valószínűleg a túlfűtött megfelelésvágynak volt köszönhető, hogy eleget tegyenek választóiknak. Számomra ez volt kiolvasható az első időkben megtett beírásaikból. Amúgy a helyi modiknak kifejezetten a közösségvédő szerepük a lényegük. Talán ezért voltak "érzelem-dúsabb" akkor a beírások. Nem tudom.

Viszont ilyen beírásokat felhozni mostani moderációs intézkedés ellen, meg végképpen nem szerencsés, mert 6 év alatt sok minden változhatott-változott-fog változni a jövőben is. 

A fontosabb moderátori intelmeket megtalálhatjátok a megfelelő helyen.

A legrégebbi Állásfoglalások is jócskán megváltoztak, megcsappantak illetve újak íródtak.

Olyan ez (maradva az autós témánál, hátha úgy jobban megérted), mint a 20-30 éve letett jogsikor érvényben lévő KRESZ-re akarnánk hivatkozni most a rendőrnek. Lehet, de nincs értelme.

Előzmény: exhighand (4407)
defensio Creative Commons License 2018.06.24 -1 0 4429

Ráértem, megnéztem.

Ezt a választott LÉGFEGYVERES moderátor írta annó. 

Utána kellene olvasni mi volt ennek az apropója.

A pár hozzászólásommal lentebb beírtakra viszont passzolnak:

és nem is avatkozunk be semmilyen szakmai, társalgási csevejbe a tartalmat* kifogásolandóan! 

*Ez alól kivételek, a fegyveres fórumra speciálisan alkalmazott szabályok, mikor veszélyes-tiltott-fegyverszabályozás szempontjából tilos és politikai beírásokat tesznek meg a fórumozók.

ÉS (!) ami magától értetődő (ezért is írom le most..), hogy ami fórum szabályokat vét, azt ha látjuk természetesen nem fogjuk megvárni, míg valaki bejelenti!

Ha valakinek még nem lenne egyértelmű az egyértelmű, a moderáció menete pár mondatban:

- A moderátorok járják a topikokat olvasnak, főleg a problémásabb topikok és a moditopikok vannak bekedvencelve. Ha látnak szabálysértő beírást intézkednek, vagy dörögnek kérés nélkül önállóan.

- Ha a juser hamarabb lát ilyen beírást - segítségképpen - jelzi a moderációs topikban, mert nem tudunk mindenhol ott lenni, illetve van olyan topik amibe csak akkor megyünk ha kellünk ott.

Fontos beírásod kapcsán megemlíteni, hogy EZ a fórum (amibe most irkálunk) a FEGYVERES lelkis és nem a LÉGFEGYVERES, vagyis ha arra akarnál apellálni, hogy kérés nélkül töröltem modiazonosítási kisérletedet és vádadat hogy moderátor befolyásolható fórumos intézkedései során, nos akkor a lenti képernyőmentés nem vág ide és az alap intézkedési eljárás sem! (lásd fent).

Előzmény: exhighand (4406)
dr.szertelen Creative Commons License 2018.06.24 -7 1 4428

Csak egy kérdésem lenne mélyen tisztelt forumtársam

Azt irtad a kaszásban ....azért beszélgettél magaddal hogy kiugraszd a nyulat a bokorból

OK!!!

Erre a nyulról ill bokorról bövebben??????

Milyen a nyul milyen a bokor???

Ha csipkebokor akkor a komasszonyod is forumozik????:DDDD

https://www.youtube.com/watch?v=LCNQiKal0ME

De neked fükaszád is van......és van ennek ellenére van csipkebokrod amiböl kiugrik valaki???:DDDDD

Előzmény: Putyika007 (4415)
lexhighand Creative Commons License 2018.06.24 0 2 4427

Nos akkor mégsincsen minden rendben.

Előzmény: defensio (4424)
defensio Creative Commons License 2018.06.24 -1 0 4426

Amennyire vigyorogva írathattad le ezeket a szavakat egymás mögé én ugyanúgy vigyorogva írhattam le ezt a mondatot.

Előzmény: analógfotós (4422)
python 357 Creative Commons License 2018.06.24 -10 0 4425

😂😂😂....A gratulációt elfogadom putyesz!!!....Köszönöm szépen!..

:)))

5 perc alatt hazugságon kaptalak egyébként...:))

Csak rávilágítottam arra,-hogy amit leírsz,az többnyire kamukéró...

Az,-hogy egy napig kummantottál  és nem reagáltál,azt jelenti,hogy 

vakargattad a buksidat,- hogy mit is lépjél??..😜

Elmondom:először is a szénné égetett nickjeidet pihenteted egy kicsit!!!..(pár nap)

Aztán:szépen,-ahogy csillag megy az égen,úgy fórumozol...

Nem kotnyeleskedel bele a léges topicokba dedós hányós matricákka egy nickeden sem,sem  nevettében hasát fogó kalapos 

figurákkal,tehát nem véleményezel negatívan olyan postokat kéretlenül,-amihez az égvilágon semmi közöd sincs...

Aztán ha ezeket betartod,-és a "szemétdombodon" kapirgálsz csak(gázos fűkasza),-és ha esetleg  kéretlenül beteszed a lábaidat a légesekbe,akkor kellő tisztelettel, tiszta lábbal,-és főleg tiszta fejjel megadva a tiszteletet a topictársaidnak hozzászólsz a dolgokhoz...........nos akkor én leszek az első putyesz,aki bevéd,-ha neked mennek!!!!...:))))

De mint mondtam már,a szálkereszt a homlokodon,figyelünk rád többen is,ha keverni próbálod a barna csokit,akkor össztűz...... virtuálisan természetesen!!!...:)))

És ne feledd,-normális becsületes user nem beszélget saját magávala a  nickjein,-mert az nem egészséges pszihére vall,-ha meg topictársai megtévesztésére alkalmazza,-az még nagyobb ciki!!..:-D

No emésztgesd csak napokig szokásod szerint a  postot,-és  az se baj,ha nem reagálsz rá,- csak tudomásúl veszed papapapapika!!!..😉😉😉

Nyugtató az ágyad mellett az éjjeli szekrényben,a bili feletti kihúzhatós fiókban.........egy szem bőven elég!!!!...;))))

Előzmény: Putyika007 (4414)
defensio Creative Commons License 2018.06.24 -1 0 4424

Nem tudom te ki vagy, de én exhighand beírását töröltem, mert elkövette azokat amiket leírtam.

Vele próbálom ezt megbeszélni, kérlek ne szólj ebbe bele! Az ilyen beírásokkal a moderációt téveszted csak meg, egyrészt azt sugallva, hogy exhighand írt ilyen választ és az emiatt járó kiszabott következmények jogtalanul terhelnék őt! 

Azért is ne még, mert ha te Ő lennél akkor tudhatnád, hogy nem belebeszélés-belegondolás, hiszen annyira világos és egyértelmű, mint mikor a példámban valaki átmegy a piroson és behajt a tiloson. (Bár némelyik vezető azt is megpróbálja optikai csalódásnak beállítani illetve rendőri képzelgésnek... az ottani és az itteni végkifejlet nem kétséges). 

Ketyeg az idő és félő hogy átnyúlnak felettem, mint az intézkedő rendőr felett a megyéről. 

Tik-tak.

Apropó, ha nem olvastad volna mindenkire, így rád is vonatkozik a csúsztatás és a sunyi rágalmazás zéró toleranciája.

Előzmény: lexhighand (4421)
defensio Creative Commons License 2018.06.24 -2 0 4423

Ha az vagy akinek sejteted magad, akkor megint-mindig tévedésben vagy!

Nem azért említettelek, hogy válaszoljál rá hanem példaként, nehogy más is úgy járjon. Pont.

Azt is világosan közölve lett, hogy mi az eredménye a további csúsztatásnak, vádaskodásnak, sunyin elhelyezett célozgatásnak. Megfogadtad-elfogadtad? Nem, pedig róka is kért szépen, hogy maradj köztünk!

Ha folytatod semmi sem fog változni, csak a pihik mértéke.

A választás az kezedben van!

Előzmény: nememecsekk (4420)
lexhighand Creative Commons License 2018.06.24 0 1 4421

Tisztelt Moderátor!

Nem tudok felelősséget vállalni azokért a gondolatokért, amit te a beírásom mögé helyezel- amit mögé képzelsz. Ekként bocsánatot sem tudok kérni, hiszen nincs is miért - mivel az áltad pönalizált cselekmény nem is tőlem származik. Viszont az határozottan nem tetszik, hogy az általad nekem tulajdonított - pusztán csak feltételezett - általad vélt szándékomat, te határozottan tényként interpretálod.

Szerintem akinek írtam - az általad törölt - beírásomat, az sem tudja, tudhatja és ekként tényként sem állíthatja, hogy én mire gondoltam. Biztosítalak arról, hogy az adott kontextusban legalább háromféleképpen lehet értelmezni azt, hogy véleményem szerint kit hívna fel a beírás címzettje, ahogyan azt ezt követő esetleges intézkedés is legalább háromféle területen valósulhatna meg. Amikor én ezt felirtam a fórumra, még döntést sem hoztam magam sem, hogy szerintem ezek közül melyik megvalósulása a legesélyesebb.

Pusztán azt a véleményemet fejeztem ki, hogy szerintem nem várható nyilvános csatározás a beírásom címzettje és köztem és annak a véleményemnek adtam hangot, hogy azért valami mégis várható más formában.

Együttműködésemnek szerintem azzal is jelét adtam, hogy a részemre hátrányos moderátori intézkedésedre nem reklamáltam és most sem teszek ilyet. Sőt azt írtam:  minden a legnagyobb rendben.

Ezt még azzal tudom megfejelni, hogy udvariasan reagálok a moderátor hozzám intézett beírására, ezzel is megerősítve a tekintélyét, ezzel is lehetőséget adva a fórumozóknak, hogy még újabb következtetéseket vonjanak le ezekből az eseményekből.

Bár már kényelmetlen számomra, de minden esetben helyesnek találom, ha választ adok, hiszen egy moderátor tisztel meg figyelmével nagy nyilvánosság előtt. 

Remélem, ez újabb üzenetváltásunk után már fogod érteni, miért érzem azt, :

Most aztán még inkább rendben van minden, mint korábban. 

Előzmény: defensio (4416)
nememecsekk Creative Commons License 2018.06.24 -1 1 4420

Kéretik nem szírre-szarra "megidézni" !   Főként nem úgy,hogy nemtok érdemben reagálni!

Az "ítélet" lejárta után ugyanilyen "piszkosul demokratikus formában" folytathatjuk.  ;-)      De addig csak bosszantás,hergelés íze van a dolognak.

Előzmény: defensio (4416)
defensio Creative Commons License 2018.06.24 0 3 4419

Itt jöttök Ti a képbe, mert a feladatotok az eszmecsere minősége és a tartalom felügyelete. 

Ez egy nagy tévedés! Semmi ilyen nem a feladatunk és nem is avatkozunk be semmilyen szakmai, társalgási csevejbe a tartalmat* kifogásolandóan! 

*Ez alól kivételek, a fegyveres fórumra speciálisan alkalmazott szabályok, mikor veszélyes-tiltott-fegyverszabályozás szempontjából tilos és politikai beírásokat tesznek meg a fórumozók.

többhelyről kitiltott............... be kellene avatkoznotok.

Nem! Ha valahonnan ki van tíltva, akkor a téma ott le van zárva! Ha valaki ki van tíltva egy kocsmából az nem jelenti automatikusan, hogy a többi kocsmába nem mehet be! Ha valahol megint megküzd érte, akkor onnan is ki lesz tíltva! Teljes fórumcsoportbeli tiltást súlyos szabályszegésért, ámokfutásért kapnak a nickek.

Ha azt látjátok, hogy magàval társalogva keveri a kakit miért nincs figyelmeztetve, esetleg törölve a beírás.

Mert nem tilos! Nincs tíltva, hogy ilyennel élvezkődjön szórakozzon egy nickcsoport. Ha viszont nyilvánvalóvá válik, akkor a fórumtársak szemében válhat más színben (ignorálhatják), ez az összes ami ezzel következményként járhat. Fórumsajátosság! 

Ignorálás sem működik, mert ronthatja a megítélésünket úgy, hogy nem védekezünk.

Ez botorság! Kinek a szemében romlik a megítélésed? :)  Vagy esetleg nem áll fent a veszélye, hogy magával ránt, vagy csőbe húz? Gondolj bele! mint Dugovics Titusz,

Nincs vesztenivalójuk a trolloknak. 

De bizony van! Mégpedig a normális, stresszmentes fórumozás! Hidd el ők sem vágynának másra csak, hogy nyugodtan építgessék kicsiny homokvárjaikat a többi pisissel fórumozóval egyetemben! :)

Előzmény: rókafegyver (4412)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.24 -1 7 4418

Dobogós??????

Minden idők eddig legnagyobb, örökös és sérthetetlen bajnoka!

Igaz Én  tényleg dobogós vagyok, de kell hozzá egy ellenfél is!:-)

Előzmény: defensio (4417)
defensio Creative Commons License 2018.06.24 0 8 4417

Ezzel szítanád továbbra is a tüzet!

(......amiben valljuk meg őszintén te is dobogós vagy!)

Előzmény: python 357 (4411)
defensio Creative Commons License 2018.06.24 -1 0 4416

(......... miért gondoltam, hogy egyszerű lesz?)

Akkor most leírom úgy mintha nem is sejtenéd, hogy mi történt itt.

Egyértelműen moderátor azonosítási kísérletét követted el és megvádoltál egy moderátort, hogy egy juser barátjaként befolyásolható fórumos intézkedései során!!!!!!! A két legsúlyosabb vétket amit egy juser elkövethet! Teljesen lényegtelen hogy nekem, másnak, a sarki péknek, vagy csak úgy bele a levegőbe mormogtad a leírtakat!

Kérdésem igazából nem arra irányult, hogy ez történt-e, hanem arra, hogy tisztában vagy-e ezzel?!

Ha jól látom autós vagy, így a következő a szitu:

Te átmentél a piroson, majd közvetlen behajtottál egy sétáló utcába, aminek elején egy behajtani tilos tábla van!

Az intézkedő modi rendőr kérdésére, miszerint - tudod, hogy mit követtél el - a válaszod:

" Az eljárásoddal nem értek egyet, de reklamálni sem óhajtok. Te vagy a Modi rendőr. A fórumozók gyalogosok pedig le tudnak vonni egy újabb következtetést*. Minden a legnagyobb rendben van."

Szerinted mit fog a Moderátor rendőr csinálni? Pláne, hogy elejtettél egy nyílt vádat burkolt célzás formájában is (*).

Tegnap kedves rendőr Modi módjára próbáltam lehetőséget adni, hogy valami halk bocsi_értem_többet-nem válaszoddal tudjam a bírság súlyát enyhíteni.

Rajtad múlik élsz-e a lehetőséggel, vagy sem.

Amúgy nem csak nedolacinak szólt, hogy zéró tolerancia van a csúsztatások, burkolt vádaskodások terén, hanem ez általános dörgedelem!

Előzmény: exhighand (4413)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.24 -1 7 4415

Nem akarsz esetleg újra privátban uszítgatni, hamis információkat terjeszteni rólam, keverni az ürüléket????

Az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy az jobban megy neked, mint az itteni fórumozás!:-(

Előzmény: dr.szertelen (4403)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.24 -1 7 4414

Gratulálok, nem semmi munka-és időigényes vállalkozás volt  8 hónapnyi hozzászólásomat átböngészni!:-)))

És ezzel most mit is bizonyítasz?

Hogy Rókakóma haverod megint mellényúlva vádaskodott!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ő ugye azt állítja, tagadtam/tagadom, hogy előfordult olyan, amikor saját nickemet megszólítottam, erre te jössz és előkeresed a bizonyítékot, hogy bizony nem tagadtam, sőt az okát is leírtam! Ezért külön köszönet, hogy megkíméltél egy hosszas keresgéléstől!:-)

Másrészt az általad hivatkozott hozzászólásban épp az itt nemrég megjelent privátban uszító, rólam hamis információkat terjesztő nick kiugratása volt a célom, ami ott és akkor sajnos nem jött össze!:-(

Mielőtt elkezdenél tovább kutakodni, komoly energiát és nem kevés időt beleölve, úgy emlékszem volt másik hasonló eset is, amikor saját nickemet megszólítottam, ugyanolyan céllal és annak meg is lett a számomra kielégítő eredménye!

Ügyes, de fölösleges próbálkozás volt arra, hogy eltereld a figyelmet erről:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=148187750&t=9220707

Bár, itt mikor rájöttél, hogy bebuktat teszel rá halvány említést, csak addig kerülted a témát, tereltél össze-vissza!!

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=148188099&t=9220707

Szóval, hagyjuk már ezt a "hazug embert...... mert rögtön ott van utána a "bagoly mondja........." is.

Bundás haverod meg jobban tenné ha nem pattogna tovább, hanem behúzná fülét farkát és elsunnyogna, amíg elül a vihar, lecsendesednek a hullámok, amiket alaposan felkavart az értetlenségével, és únfer viselkedésével!

Miután a gusztustalan viselkedésére alig pár órával belebukott egy újabb témába, aztán még egybe, ahol ha jobban megnézzük elég durván rágalmazott és becsületet sértett, elnéztem neki, mert jól látható volt az írásaiból, hogy teljesen elgurult a gyógyszere.

Viszont nem kellene most is pattognia és valótlanságot állítania azzal, hogy senkit nem sértett a "politikai jellegű" hozzászólása, hiszen két nick is (és bizony egyik sem az enyém) rosszallóan reagált rá, sőőőőőt! Érdemes lenne ám azokat a hozzászólásokat is átböngészn és csak tegnapig kellene visszaolvasni, nem 8 hónap anyagát átfésülni!

Aztán, azt már leírtam néhányszor, hogy fényezheted magad nyugodtan a Moderátorok előtt, de egy kis visszaolvasással jól klátható, hogy sokkal több nickkel volt csörtéd eddig, mint bármelyikünknek, ide véve Indafapuskát is!

Ezek alapján azért elgondolkodtató, hogy ki is az aki veszélyezteti a fórumok nyugalmát és keveri a fekáliát!

Ne válaszolj, mert semmi kedvem a Rókakóma által gusztustalanná és gyomorforgatóvá tett témát folytatni!

A rám vonatkozó dolgokat úgy érzem értelmes emberek számára tisztáztam, áttekinthetővé tettem, a további fekália kutyulgatásra, személyeskedésre meg nem igazán vagyok vevő, így is túl mélyre süllyedtünk!

Előzmény: python 357 (4399)
exhighand Creative Commons License 2018.06.24 0 2 4413

Tisztelt Moderátor! Azt a beírást - amit törölni szíveskedtél - nem neked írtam. Te hoztál egy döntést, én pedig tudomásul vettem. Az eljárásoddal nem értek egyet, de reklamálni sem óhajtok. Te vagy a Modi. A fórumozók pedig le tudnak vonni egy újabb következtetést. Minden a legnagyobb rendben van.

Előzmény: defensio (4409)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.24 -8 1 4412

Teljesen igazad van, hogy nyílt fórum tetszőleges nevekkel. Természetesen ezáltal egy 70 éves kőműves is előadhatja, hogy vadászpilóta. Az is rendben van, hogy nincs kutakodás egymás után, mert tiltja a szabályzat. De amiről itt szó van, az egy olyan topik ahol tudjuk a törzstagoknál, hogy ki van a név mögött. Ezért a sértések nem nicknek szólnak, a mögötte lévő embernek. Itt jöttök Ti a képbe, mert a feladatotok az eszmecsere minősége és a tartalom felügyelete. Az én véleményem szerint ha egy többhelyről kitiltott, topikokat tönkreverő nick elkezdi a több neves szarkavarást be kellene avatkoznotok. Azért lenne erre szükség, mert ha nem dugod homokba a fejed látod a rossz szándékot, látod, hogy igenis embert akar sérteni, alázni. A vitával nincs gond, sokszor vívok én is, de nem idegen neveken, nem rejtett elérhetőséggel. Ha bunkó voltam mindenki tudja, hogy ez a rókafegyó volt aki Nyergesen lakik. Vállalnom kell amit írtam. De az a kettő három őstroll aki teleszemeteli a topikokat ezt rossz szándékkal teszi és röhejes hogy még aktív feljelentő is. Próbaképpen rámész a fűkaszásban használt nickjére és látod, hogy 0 hozzászólással hány szinte ugyanez a nick áll bevetėsre készen. A troll feljelentési lehetőségének tiltása elvenné a fő megnyilvánulási lehetőségét.

Voltaképpen kivennétek a méregfogát. Ha azt látjátok, hogy magàval társalogva keveri a kakit miért nincs figyelmeztetve, esetleg törölve a beírás. Szerintem bárki aki beleolvas láthatja, hogy egy kultúrált eszmecserét nemzetállamról és a bennük élő rasszokról feljelentett az őstroll, mert tudta, hogy balhé kerekedik. A jelentett politikai vita létre sem jött, de itt anyázásig jutottunk. Van részem benne nem tagadom, mert felvettem a kesztyűt, de ha jelentgetni, kavarni nem tudna, el sem jut a csapat idáig. A másik probléma, hogy az őstroll szemétkedhet több nicken, ha viszont a megtámadott figyelmezteti a több nickre irl miatt azonnal büntit kér. Ignorálás sem működik, mert ronthatja a megítélésünket úgy, hogy nem védekezünk. A troll behozhatatlan előnyben van, a minap olvashattad analógfotóst, megjegyezte hogy úgy járok mint Dugovics Titusz, magával ránt. Nem is titok a célja. Ez normális, hogy megteheti úgy, hogy eközben meg tudnánk tölteni rootolt nickjeivel az oldalt. De nem írhatom le, mert eléri a célját, ő meg visszajön egy másik fikanickkel. Nincs vesztenivalójuk a trolloknak. 

Előzmény: defensio (4410)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!