1994es országgyülési választások előtt se inditott miniszter elnököt az MSZP,és megnyerte a választást,utána nevezte meg Horn Gyulát miniszter elnöknek.
Ezzel ugyanúgy az MSZP-re szavazol. Szétváltak, hogy külön indulva úgy tűnjön, mintha ez a csapat most más lenne. De ez ma is ugyanaz, mint négy éve volt. Ha nyernek ugyanúgy egy szoci irányítású kormányt csinálnak, Mesterházyval az élen.
Még mindig a kétfarkúak tűnnek a legjobb ötletnek.
"... miután a két párt külön listát indít, ezért egyéni jelöltjeik sem közösek lesznek, hanem egy-egy párt jelöltjei, amelyikkel szemben a másik fél nem indít senkit. Azzal folytatta, hogy a jelenlegi helyzetben az MSZP és az Együtt-PM választási szövetség nemcsak „Orbán Viktor és rezsimje”, hanem egymás ellen is küzdeni fognak..."
"Úgy látszik, létrejött a Külön 2014" – kommentálta Schiffer András, az LMP társelnöke az Indexnek az MSZP-Együtt 2014 egyezségét, miszerint a pártok összehangolják az egyéni jelöltállítást, ám külön listával vágnak neki a választásoknak.
Szerintem meg pont, hogy fordítva... A maszoppal való közös lista esetén mondhatna a kiábrándult (vagy eccerűen csak ésszel megáldott) jobboldailakról... Így viszont van esély rá, hogy begyőjtsön akár jelentős százalékokat is...
Pl jómagam igencsak meggondoltam volna, hogy a szomcsikkal való közös listára szavazzak (valszeg nem, hanemakkorinkább a kétfarkúakra...) Most így, jelen állás szerint a szavazatom a E14-é lesz...
Gyurcsány Ferenc véleménye szerint a bejelentés legfeljebb „fügefalevélnek jó”, hogy eltakarja az összefogás elérésére tett kísérlet kudarcát. „A két pártvezető kolléga arcmentése nem egyenlő a sikerrel” – jelentette ki.
Inkább gyűrje maga alá,mint egy koalició.Láttuk a koalának az előnyét,FKGP,SZDSZ...mindig zsarolas a vege. AKkor inkább egyedűl és,ha hülyeséget csinál,akkor magának köszönheti.
Érdekes ez a stadion érvelés. A négyes metró,amitől közlekedni nem lehet sem a föld alatt,sem a föld felett,ráadásul, ami el sem készült,csak alakul immár majd 10 éve, az 700 mrd-ba kerül.Minimum. Az összes stadion nem kerül 100-ba sem. Szóval lassan a testtel.
Valahogy úgy tudom elképzelni őket,hogy szegények állnak kint az esőben,hónuk alatt két kipukkant bmx-el közbe hallgatják a szabad európa rádiót és várják,hogy bejöjjenek az angolok.