"konkrét információim vannak egyenesen a közmunkàsoktól es családjuktól. Többek között làtom, hogy milyen változásokat hozott a közmunka a cigányság körében"
gondolom a fideszes cigánygyűlölők hanyatt homlok igyekeznek munkát adni a cigány közmunkásoknak :)
2017. novemberi a cikk. Nekem a közmunkával kapcsolatban konkrét információim vannak egyenesen a közmunkàsoktól es családjuktól. Többek között làtom, hogy milyen változásokat hozott a közmunka a cigányság körében. De persze neked ilyen tapasztalatod sose lesz. Neked marad a média, annak is csak egy bizonyos szegmense.
pont azt bizonyítod amit mondtam azzal kezdődik hogy a jobbik középre tart-tehát nem nácul már. a nácik azóta kiléptek mint mondtam és mi hazánk néven a fidesz nyalja a náci seggüket.
de még mindig 190 ezren vannak, pedig más területeken munkaerőhiány tapasztalható.
Te is tudod, hogy van egy réteg, ami valójában alklmazhatalan, és ők azért vannak közmunkán, hogy a gyerekeik legalább azt lássák, hogy elmegy "munkába", és addig se otthon issza a kannás bort a segélyből, vagy rosszabb esetben lopásból.
közmunka sok esetben nem segíti, hogy valaki piaci munkát szerezzen, sőt, kifejezetten gátolja. Ez lehet az oka, hogy csökken ugyan a közmunkások száma, de még mindig 190 ezren vannak, pedig más területeken munkaerőhiány tapasztalható.