Juhász Péter a Kendermag Egyesület vezére. A kendermagos, aki könnyű drogok használatát szorgalmazza és reklámozza.
A Milla egyik fő célja is a könnyű drog szabad használata lesz.
Nagy szaju gyerek voltam (vagyok?). Tisztan emlekszem, ahogy nagyapam a tudtomra adra, hogy a hatso mellekepuletben folyo dolgokrol halgassak. Nem az 50-es evekben, a 90-esben.
Voltak akik tudtak mit csinal nagyapam, voltak akik adtak is szilvat hogy majd kapjanak a palinkabol, de olyanok is voltak, akikben nagyapamek nem biztak meg. Akik elol titkolni kellett. Akikrol ugy gondoltuk, felnyomnanak minket, ilyen-olyan okbol, regi serelembol.
Tiszta Rakosi rendszer.
Te Paulus, latva a rendithetetlen elkotelezettseged az aktualis hatalom es torvenyei irant, te ha az utcaban laksz, azok koze tartoztal volna, akinek egy szoval sem emlitjuk hogy palinkat fozunk. Nem kinalunk meg, nem szeretnenk hogy betedd a labad hazunkba.
Es ugye a te ervrendszeredben nem azt nezzuk objektiven, hogy karos-e a fu, hanem azt, hogy mit mondanak az aktualis torvenyek.
Es akkor bizony a hazi palinka eloallitok/fogyasztok mocskos bunozok, akiknek semmi keresni valojuk a kozeletben.
Ezert is tartom a kormany egyik helyes intezkedesenek a palinka fozes legalizalasat: a regi szabalyozas bunozot csinalt egy csomo emberbol, aki amugy, az aktualis palina fozessel/jovedeki adoval kapcsolatos szabalyozastol eltekintve becsuletes, torvenytisztelo allampolgar volt.
Az a torveny, ami a becsuletes emberek jelentos reszebol bunozot csinal, rossz. Egy demokraciaban megengedhetetlen.
A dolgos es becsuletes emberek altal lakott, szep dunantuli falu ahonnan szarmazom, egeszen eddig mocskos ferto volt, a torvenyek szerint. De ha odamentel volna, es osztod nekik az eszt arrol, hogy milyen alavalo palinkafozo/fogyasztok ok, mert a torveny igy meg ugy, hat, igen hamar elkergetnek. Nem eroszakkal, ez nem olyan falu, de tudtodra adjak hogy torodj a sajat dolgoddal.
A tranzakciós adót legalizálta az € és fogja a többi Orbán újítást is!!:))
Ez a tranzakciós adó nem az a tranzakciós adó!
A most legalizált tranzakciós a Tobin adó, ami éppen a spekulációt hivatott nehezíteni és nem pedig a hétköznapi emberek mindennapi pénzhasználatát.
"Vagyis alapvetően más típusú teherről van szó, mint a Magyarországon kivetett tranzakciós illetéknél, ami a magánszemélyek napi pénzügyi tranzakcióit terheli (ismertebb nevén sárgacsekk-adó és a készpénzfelvételi illeték). A származtatott ügyletekre kivetendő adó célja valójában a spekuláció visszaszorítása is egyben, Tobin-adónak is hívják. "
Igazából nem a füvezéséhéez szeretnék hozzászólni, de persze az is megérne egy misét. De nem nagyon érdekel, hogy ki hogy teszi tönkre magát, az ő dolga.
De hogy még egy ilyen kekeckedő, mindenbe belekötő alak nem sok van ebben az országban az tuti (Na jó mondjuk TGM-et nem lehet lekörözni ebben). Nem jó neki az MSZP, nem jó neki az LMP, akkor mégis mit akar? Oké, kormányváltást, azt értem, de azt meg hogy a francba? A pár tízezres támogatsággal rendelkező egyesületével? Kapjon már a fejéhez! Én sem vagyok egyik pártnak sem elvakult híve, de mivel érdekel a politika, a hírgyűjtőportálokon keresztül (pl: hirklikk.hu) minden politikai napilapot átböngészek. Ez a fickó meg mindentől elhatárolódik. Hát így nehéz lesz.
Az alkoholtól nem lehet megválni az évezredes kultúrális, gasztronómiai, társadalmi...kötődés miatt. A nikotin és a koffein nem tesz bódulttá, az nem játszik. Nincs szükség más mérgekre.
má' hogyne lenne. Arról, hogy megsértették szegény pislogó libás jó hírét.
Arról nincs, hogy miért is nem fizette ki a beszállítóit a szerződés szerint, akik teljesítettek - Bajnaiék pedig nem. És vajh kik mentek ebben tönkre?
Erdekes, nem lattam, hogy a Viktort falhoz allitottak volna, pedig eleg sokszor drogozott nyilvanosan. Raadasul hatalomrajutasa utan a legelso intezkedeseinek egyike a kabitoszerkeszites otthoni lehetosegenek megteremtese volt.
Azért (is) mert egy unokanővérem fia meghalt drogoktól, tiznepár éve. Ő is fűvel kezdte. A szerencsétlen anyja (rendkívül jómódú család volt, tönkremntek) azóta járja az országot és előadásokat tart a veszélyekről. A tv-ben is szerepelt párszor.
Azt vallotta be, hogy szívott már füvet. Milyen önértékelési zavarhoz fog az vezetni, ha kiderül, orbánistent egy olyan ember által gründolt szervezet küldi nyugdíjba, aki szívott már füvet :)