Sziasztok. Tudja valaki esetleg hogy a Garmin BC 30-as kamerat ki lehet valtani valami nevtelen kinai kameraval? Ertem ezalatt hogy olcsobb legyen mint a gyari...Koszonom
Nem nagyon cserélnek benne hivatalos úton, de 40 sok ... én most ennyiért vettem egy komplett használtat. Az akisja elég jónak tűnik, vasárnap este leszedtem a töltőről, azóta óra funkicó, max egy óra track, kis nyomkodás stb és 94%. Ha kibír, másodperces trackkel 7-8 órát, ami a fele a gyárinak, az már nekem elég.
Én egy bemutatódarabot vettem meg ami így 131000-be került.2 év gari, minden. Bár magyar használati ebben sem volt, de mivel magyar a menüje , így nem okoz nagy gondot.
Egyébként szerintem a frissítéskor bármilyen nyelvet ki tudsz rá választani.
Köszi a tippet, sajnos nincs EU-s adószámom és cégem sem, amire le tudnám írni az áfát.
Viszont a németeknél találtam ~510€ körüli áron kazalszámra. A beszerzést is meg tudom oldani könnyen és ha eseteleg garanciális problémám lenne, az sem jelent gondot, max valamivel tovább tart mire visszakapom.
Szerintetek a garancián kívül mással is megszívhatom egy németországból beszerzett garminnal? Ha nincs benne magyar nyelv, csak angolul tud, az nem probléma.
Offroad motorozáshoz keresek gps-t . GPSmap 64 t és 64 -s t néztem de gyanús ,hogy egy síma e-trex 30 x is elég lesz nekem .
Kérdésem annak szól aki használt már ilyen navikat . Annyi az igényem , hogy gyorsan meg tudjam nézni honnan jöttem-hová tartok ,hol vagyok , nem akarok millió track eket rögzíteni oda-vissza , szinte csak földúton , erdőben használnám pozició gyors meghatározásához.
Szia! Ilyen órám van, több tevékenységet tud: futás, futás zárt helyen, kerékpár, egyéb. Az úszást nem tudja. A kinti tevékenységeket mutatja térképen is a garmin connect felületen. Amúgy a szokásos lépést, km-t mutatja alapból. Az egyébre beállíthatod a síelést szerintem.
Egy Garmin Forerunner 230-as órán gondolkodok. Főként futok, de néha úszok, kondizok, túrázok, futópadozok és síelek is. Más sportágak is tud követni, elemezni vagy csak főként a futást?
Kérném valaki segítségét hogy,hogyan lehet a garmin etrex 20-t a Basecamp-al felismertetni.(Basecamp telepítve van, és a számítógéppel össze van dugva a készülék mégsem látja.)
Adott egy Zumo 350 LM motoros navi. Frissítettem a térképet, 2017.20.ALL van rajta jelenleg. A my maps-ben megjelenik, viszont a készülék nem látja, legalább is "A térképadatok nem elérhetőek." hibaüzit küldi.
A térképet 2x újratelepítettem, firmware friss:6.17.10, web updater, és társai, amit a garmin fel tud mutatni minden lefuttatva. Talán, még annyi infó, hogy kb. 2-3hete nem használtam a masinát, bár nem tudom ez jelenthet-e valamit.
Ha van valakinek használható ötlete, nagyon megköszönném, akár azt is, hogy hol lehetne utána járni.(a Navigate-t tudom, majd hétfőn náluk kezdek)
vásároltam egy Garmin Nuvi 57 tipusu gpst kint amerikaban, elore telepitett Usa terkeppel.az a gondom vele, hogy nembirok ratenni masik terkepet, vagy egyszeruen nemertek hozza. vki segiteni? Elore is koszonom
Garmin Fenix 3-at tervezek venni. Szerintetek honnan érdemes? Mo-n egy év garit adnak és fix áras javítás (50e) ha letelett a garancia. Itt kb. 160e Ft.
Németországból 400 Euro lenne, de ott 2 év garancia van, viszont utána a javíttatás macerás lehet.
Itthon állítólag nem foglalkoznak a külföldről behozott termékek javításával.
Van egy Garmin Forerunner 230 órám, amit futáshoz és bringázáshoz is használok. Eddig elég sokat tekertem vele, amikor végeztem, akkor a szinkronizálással együtt a térképet is mindig átküldte a telómra, a gépemre. A legutóbbi két alkalommal viszont nem küldi át, szinkronizál minden adatot, kivéve a térképet. Tudna esetleg valaki segíteni, hogy mi lehet a gond?
Segítséget szeretnék kérni... A napokban vásároltam egy Garmin Zümo 595 típusú készüléket, amire turistatérképet szeretnék rátölteni... a TopoGuide vagy a turistautak.hu oldalról letöltött mapokat szeretném használni, de eddig nem igazán jártam sikerrel... Mi a legegyszerűbb és egyben legjárhatóbb útja, hogy ez sikerüljön? Van már MapSource, Garmin Express, csiribiri zabszalma, minden... :D Segítsetek pls! Előre is köszönöm!