Keresés

Részletes keresés

SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 142

Egy közszolgálati újságíró nem lehet a kormány ellensége, nem kérdőjelezheti meg a szabadon választott kabinet hatalmát. Az nem megy, hogy elfogadjuk a tisztséget, majd szembeszegülünk a megbízóval.

Belénessy Csaba

Előzmény: mokacsi (141)
mokacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 141

Kicsit komolyabb baj ,hogy a rendszerátirányítás-megmaradás óta nincs közszolgálati tv (mindig az aktuális hatalom fújja a passzátszelet) és ebben nem is lesz változás.Az echo a kettes számú párttévé posztról egy év alatt lesüllyedt az 5.-6.-helyre de ezért sírjon az ő mamájuk.

Előzmény: SchiSa (129)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 140

Fene tudja, bár nemsokára jelnetőségét veszti. Ha lehet fogni egy sima tv-vel a digitális adásokat, mindegy nekem mit sugároznak a kábelek. Most még kell az állami tv köteles sugárzása. Pár év, és kivehetik.

Előzmény: SchiSa (129)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 138

"Mert a sajtószabadság elleni támadásnak érzem, tekintem az ECHO TV kirekesztését az UPC által."

Lényegtelen, minek érzed mert ritka nagy marhaság annak érezni. Veszel egy lavórt, kikötöd az erkélyre a hozzá való fejjel, veszel mellé egy kártyaképes beltérit, koaxot - lehetőleg trishield legyen - megveszed a kártyát mondjuk egy évre és annyit nézed az Echot, amennyit csak akarod, akár még így is. Vagy előfizetsz a drágább csomagra. Tudnék még pár ötlettel szolgálni, hogy a passzív alul vagy felüláteresztő, vagy éppen lyukszűrő rendszerű csomagszűrőkkel mit lehet csinálni annak érdekében, hogy egy alapcsomagos előfizuval a teljes palettát nézhesd, de inkább nem teszem. :)) Mivel a lehetőség a műsor megtekintésére továbbra is adott, csak az ennek érdekében kiperkálandó összeg változott nagyságrendileg, a véleményed - már meg ne sértődj - egy egetverő butaság. Köze nincs a sajtószabadsághoz és semmiféle támadás nem történik ezzel ellene. :P :)))  

Előzmény: takacsi (123)
SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 137

és a szünetben kálmán olga beszélget a szakértőkkel

ja! az másik csatorna

Előzmény: Törölt nick (126)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 136

A MindigTV-nél is pénzért lehet nézni.

Azt most hova tegyük?

(Az PC műholdason ingyenes a hörtv meg az ekó)

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 134

Abban biztos lehetsz. (Hogy nem.)

Előzmény: Hidegvér (132)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 133

Ennyit rólad, szegénykém.

Előzmény: Törölt nick (131)
Hidegvér Creative Commons License 2011.03.18 0 0 132

Kíváncsi leszek, jön-e Martin Suttyó és Settenkedő az UPC székház elé tüntetni? 

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 130

Csak ennyi futja? Gondoltam. Eddig sem az eszedért szerettünk.

Előzmény: Törölt nick (126)
SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 129

A multinak is joga van a szabályok, törvények közötti működésre, nekünk meg a megfelelő szabályozás követelésére, azok betartatására.

nézd én nem szeretném, hogy ez a szabályozás úgy nézzen ki, hogy kötelező az alapcsomagban szolgáltatni az alábbi tv csatornákat: (és most szándékosan nem kezdem el sorolni)

KrEdEnC Creative Commons License 2011.03.18 0 0 128

de milyen sajtoszabadsagot vitatsz ebbena z esetben?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 2000 kerdojel is keves...

Ha akarod, nezed-nezheted. Ott van a premiumcsatornaban. A magyar nemzet szekhaza ele sem mesz tuntetni, hogy amig a metro ujsag ingyenes, addig a magyarnemzet miert nem az.

Erdekel az echo tv? erdekel a discovery science erdekel a private gold??? elofizetsz ra es nezheted.

ez piac, piaci szereplokkel. Ott a lehetoseg az echonak atmenni digitalis foldfelszinre. Ott meg az alapcsomagba is bekerulhet. elerheti az eeeegeeeesz orszagot. Meg ahhoz kabel sem kell. Kell egy dvbt dekoder oszt annyi.

Miert nem megy???( tudjuk miert nem. ott a hirdetesi bevetel szamit csak) :)

sajtoszabadsag vagy uzlet.

mokacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 127

Viszont el kell ismerni a Fradi vissza került az OTP ligába. A következő lépés Alkotmányba foglalni az örökös bajnoki címet, csak hát ott a Videoton...

Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 125

Jajj! Ki nem szarja le Pörzs Sanyit? Szélbalosok mikor "érvelnek".

Előzmény: Törölt nick (124)
takacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 123

"a sok hozzád hasonló jobber mecsoda kommunistázást meg rinyálást rendezett, voltunk mi akkor mindenféle rohadékok, csak rendes emberek nem"

Tudomásul vettem, hogy mik voltatok.

Ha meseműsort szüntettetek volna meg, akkor más vélemények születnek. 65 éves hagyományok alakították ki az üldözöttség érzetét a magyarok egy részében.

Nem kellett volna. Kár a 65 évért.

Amint láttad, nem írtam le a tőled idézett szót sem.

Mert a sajtószabadság elleni támadásnak érzem, tekintem az ECHO TV kirekesztését az UPC által.

És jogom van a véleményemhez.

Sőt jogom van lobbizni - miként azt néhányan tették Budapesttől Brüsszelig - a sajtószabadságért, megfelelő szabályozásért, törvényekért.

"Takácsikámként" is.

Sőt még bojkottot is hírdethetnék a UPC ellen, de nem teszem.

Sokezer ember kívánságának manifesztálására, nyomásgyakorlásra mindenkinek joga van.

A multinak is joga van a szabályok, törvények közötti működésre, nekünk meg a megfelelő szabályozás követelésére, azok betartatására.

Ez ilyen egyszerű. Ez folyt, folyik mindenhol a világban, ahol demokrácia van.

Azt viszont vitatom, hogy a sajtószabadság ugyanolyan üzlet, mint "mint a sarki trafikban cigit, vagy zöldséget... árulni.."

Kérdezd csak meg a március idusán a hídnál tüntetőket erről.

Meglátod, hogy az én véleményemet osztják, nem a tiédet.

Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 122

Mert a Digi sport olyan sokat akar mondani? Ritka gagyi csatorna (a Digi tv nevű csatornáról nem is beszélve, szerintem azt nem nézi tízezer ember összesen), de benntartják, mert pénzt hoz, nekik. (Valakinek fizetni kell, akkor inkább a saját egyik cég fizet a saját másik cégnek.) Igaza van annak aki azt mondja, hogy nem szabadna a kábelcégeknek műsorszolgáltatónak is lennie.

Előzmény: KrEdEnC (116)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2011.03.18 0 0 121

De ha valaki mégis fideszes politikai csatornára vágyik, annak ott a Hír TV, profibb stábbal, mint az Echo. Bár alóluk is kihúzhatta a talajt kicsit a közszolgálati tévék jobbraátja.

Előzmény: Zöld Vidék (117)
mokacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 120

Így van. Az echo a seggnyalócsatornák közül a legkisebb lett. így lesznek az elsőből utolsók...

SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 119

szerintem forditva ülsz a lovon.

a kábelszolgáltatót nem érdekli a tv csatorna reklámbevétele. őt az érdekli, hogy a nézett csatornákat felpakolja a prémium csomagba, hogy arra fizessenek elő az emberek.

és mitől csökkenne a kábelszolgáltató nézettsége??

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 118

Pontosan erről van szó. Nincs ebben egy deka politika se, csak sok píz.... ;-)

Előzmény: KrEdEnC (116)
Zöld Vidék Creative Commons License 2011.03.18 0 0 117

Nagyon egyszerű, hogy a különböző csomagokból  miért vették ki, és miért fogják más szolgáltatók is kivenni az ECHO tévét !

Mert bizony vákum keletkezett, vagyis  minden értelemben kiürült az ECHO tévé.

A korábban vonzerővel rendelkezett  műsorok, a személyzet valamire használható része mind-mind átkerültek az mti-m1-m2-Duna tv-hez.

A kormányt már nem lehet szidni ! A dícséret egyébként sem olyan nagy vonzerő, ráadásul arra meg már túl sokan vannak. 

Így nincs reklám, és a szolgáltatók sem akarják, hogy - egy alig nézett tévé miatt - csökkenjen az érdeklődés irántuk.

KrEdEnC Creative Commons License 2011.03.18 0 0 116

sajtoszabadsag ellen????????

upc : uzleti vallalkozas

echo tv : uzleti vallakozas

Echonak abbol van bevetele a mutyikon kivul, hogy HANY HAZTATRASBA VAN BEKOTVE. Haztartasonkent kap x forintot.

AMikor eronek erejevel az alapcsomagba akarja magat rakatni, az nem azert van, mert neki nagyon mondnaivaloja van, hanem azert van, mert akkor az osszes upc ugyfelnel ott a csatorna, igy osszesupc elofizeto szorozva x el a bevetele.

A upc meg nem hulye. pontosan tudja, hogy az ilyen kis zavarosban halaszo szarok, masra sem jatszanak mint erre, ezert beteszi egy premium csomagba. Lassuk valoban nezni is akarja barki azt a csatornat es ezert hajlando fizetni is, vagy csak kummanto csatornarol van szo akire senki nem kivancsi...

azaz ha hozza akarsz jutni, hozzajutsz.

ezen mit nem lehet erteni???

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 115

Ott a pont.

Egyébként hamarosan összecsapás várható a Digi és a UPC közt. A Digi dinamikusan fejlődik és egyre nagyobb szeletet követel magának a hazai tortából. Már azzal kínpadra tette a UPC-t, hogy sikerült lenyúlnia az összes valamire való sportközvetítést.

Fogcsikorgatva nézem a neten az olasz bajnokságot és a BL Tv2 által nem közvetített meccseit.

Előzmény: mokacsi (89)
Kannaváró Creative Commons License 2011.03.18 0 0 114

off

Filmmúzeumomat nem cserélem digisportra, már csak azért se, mert a filmmúzeumért külön fizetni kell, míg sz@r sportműsorokkal teli a padlás.

Előzmény: SchiSa (98)
Captain Dolby Creative Commons License 2011.03.18 0 0 113

"ne lehessen müsor továbbító olyan, akinek érdekeltsége van bármilyen tv csatornában"

Én nem azt állítottam, hogy az upc-nek van érdekeltsége bármilyen csatornában (ehhez nem értek).  Arra utaltam, hogy a néhány nagy (Warner, ABC, NBC, CBS, CNN, UPN) által uralt média a legalsó szintekre is leágazik, így kiterjed a terjesztésre, a jogdíjszedésre, a globális etikai normák megalkotására, mindenre, és mindenhol. Az upc egy fogaskerék a gépezetben. Kábel-sat-telefon szolgáltató.

Előzmény: SchiSa (62)
mokacsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 112

Lehet.Vagy mint anno ezer éve az MTK-Rosenborg meccsen 5000 ft volt a beugró. Az a néhányszáz fanatikus ennyiért is megy a többi meg sokkal olcsóbbért sem.

Előzmény: SchiSa (88)
SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 111

arra én is, de nagyom magas csatornaszámra tettem, mert úgyis találok valami nézhetőt mire adaérnék...

Előzmény: Törölt nick (108)
SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 109

ha minden igaz még topikja is volt a polidilin, de lehet, hogy az egy másik város

Előzmény: Törölt nick (105)
SchiSa Creative Commons License 2011.03.18 0 0 106

burzsuj DDD

Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 105

Ehehehe....

Khm....szíves engedelmeddel vagy nélküle - azzal a két évnyi kábeles műsorszolgáltatónál eltöltött időm tapasztalásával - mostan szólnék pár kedves szót, EchoTV-ért hőbörgő lelkedhez, mely egyébként topikoddal együtt roppant szórakoztató. :)

Történt eccer - időpontot és helyet most szándékosan nem írok - hogy, hogy nem, a város egyik legnépszerűbb csatornája - HirTV - közölte a szolgáltatókkal, így velünk is, hogy cirka egy hónap múlva áttér a cryptoworks-ös kódolásra, ami annyi tesz, hogy ingyenesből fizetőssé avanzsál, a kártyát ugyanis meg kell venni ahhoz, hogy fogni lehessen. Ráadásul olyan összeget kértek a szolgáltatóktól, hogy komolyan felmerült a szerződésbontás is. A lényeg, hogy az áttérés napján még nem volt aláírt szerződésünk velük, így a csatorna eccer csak hopsz(!), eltűnt a palettáról. Na ne tudd meg, a sok hozzád hasonló jobber mecsoda kommunistázást meg rinyálást rendezett, voltunk mi akkor mindenféle rohadékok, csak rendes emberek nem. Persze hiába magyaráztuk szerencsétleneknek, mi történt és miért nem kapják meg a napi mantrájukat, nem nagyon zavarta őket. Pont, mint most téged...

Az echo átkerült egy drágább csomagba és akkor politika, nem üzleti döntés esetleg.

Na de visszatérve a példának felhozott esethez, azért megszületett az aláírt szerződés, a részletekbe nem mennék most bele mélyebben, a csatorna újból bekerült a többi közé, csak pont emiatt a fizetőssé tétel miatt egy csomaggal feljebb ment. No és természetesen jött a rinyálás ismét és hiába magyaráztuk, hogy miért.... 

Nos lehet ez is egy ok, de az is, amit itt már előttem forszíroztak: szimpla nézettségi adatokból kreált üzleti döntés. Nyilván nem azt fogják egy emelettel feljebb rakni, amelyiket senki nem nézi, mert abban semmi logika nincs. Így jártatok basszus. Én elhiszem neked, hogy szemét dolog ez a UPC-től részvétem, osztozom fájdalmadban, de ez kurvára lényegtelen. Tessék tudomásul venni, hogy ez éppen olyan üzlet, mint a sarki trafikban cigit, vagy zöldséget, vagy tudomisén mit árulni..... Nem kívánságműsor a választék és az ár, takacsikám, legföljebb nem veszed meg, vagy keresel olyan helyet, ahol olcsóbban adják..... :P :)

Előzmény: takacsi (82)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!