Ebbe a topikba várunk kezdő és profi makrósok fotóit. A fotók mellé írhattok adatokat, a készítésével kapcsolatos technikát is. Jelenleg létezik egy technikai topik is ami Makró fotózás címen megtalálható ezen az url címen: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9057201
Az adásvételi postok szerzőit a moderátorok kitiltják innen!
Használ valaki Sony HX 400-ast? Esetleg makrózásra? Érdekelne a véleménye a gépről. A netes tesztektől picit idegenkedek, annyira nem győznek meg, főleg a boltoknál olvasható hozzászólások.
Kérdeznék tőled,tőletek, objektívek kapcsán, van itthon egy f1.8 af-es obim, fix 50-es meg egy pentakon, mauális, szintén f1.8 fix 50.
Felraktam az af-eset és szembefordítottam vele a másik manuálist, de ez már túlzás ;-)..jó lenne de iszonyatosan kicsi az élességi tartomány, lehet valamit barkácsolni technikailag még ?....rendelkezem egy fix 200-as obival is de azzal semmit nem tudok kezdeni, akárhogy legózom velük ;-)
ez egy pók lába, meg a pofája, de mint mondtam nem tökéletes a rendszer:
Abban biztos voltam, hogy csak tele állásban használható a fényképezőgéppel. Egészen jók lettek vele a képeid. Érdemes ezek szerint egy kicsit foglalkozni a dologgal.
Na en erre befizettem. Pont mostanaban gondolkodtam, hogy mivel kene deriteni es hogyan. A diy korvakum maceras hozni vinni, ez jo hogy osszehajthato es kis helyen elfer.