"Gyámság alá helyeztette volna szüleit Sneider Tamás, a Jobbik országos listájának kilencedik helyén álló politikus két és fél évvel ezelőtt, mivel pénzügyi vitába keveredett velük. A szülők elmondása alapján a vita egy 8,5 milliós elszámolás kapcsán kezdődött, és Sneider így próbálta elkerülni a polgári pert, amely még napjainkban is zajlik. Sneider Tamás az üggyel kapcsolatban csak annyit mondott lapunknak: ez egy családi tragédia, amellyel kapcsolatban nem nyilatkozik. "
Sőt, mi több, Kham kollega általános leírása az úriemberről, tökéletesen illik a Jobbik jelöltjeire (kicsit átdolgoztam):
Általában frakkot hordanak, színes cilinderrel és egy fehér elefánt hátán közlekednek a városban, ha jókedvük van, megpörgetik a gombos sétapálcát és jégkrémet tüsszentenek, ha rossz, akkor kinyitják az esenyőt és muffint finganak.
Az aljanepet a sajat *tragar) szavai, (alpari) tettei minositik.
Amint az akar a hivatkozott videobol is jol lathato (es meg ez volt a legkisebb bunuk az ott szereploknek, bar kozszereplokhoz ez is kifejezetten meltatlan - es akkor meg finoman fejeztem ki magam.
Irasodbol azt veszem ki, hogy nem elegszel meg azzal, hogy a dolgokat maskepp lato honfitarsaidat csak kadar-kolbasszal etessek...
...talan a szemkilovetest is keveselted...
...talan az eles loszerrel tomegbe lovetes az, ami szamodra minimum ilyen esetben - s esetleg ezert estel nekem, mikor a nyugati teren lovoldozo pufajkasrol ilyen kompromitalo videot linkeltem...?
De, sőt, diákkoromban, valamikor a kilencvenes évek elején, még füvet is szívtam. Viszont nem is állok ki forgatni a szememet, hogy egész életemben Biblia volt a párna helyett a fejem alatt, és minden szabadidőmet a Rózsafüzér-társulattal töltöm, továbbá, hogy majd én jól megmondom mindenkinek, milyen erkölcsök szerint élje az életét. Pedig valószínűleg több misén jártam idén, mint a teljes Jobbik vezetőség összesen.
Pajtás, megsúgom neked: az, hogy spanoljátok egymást, nem hoz +10% szavazatot minden nap (ahogy hiszitek).
Nagy meglepetés lesz, amikor kiderül, hogy az LMP elpicsázott benneteket.
Soha nem hittem volna, de Tomcatből a próféta szólt anno: a Jobbik egy lufi. Retardált söpredék. Zsidózó, cigányozó aljanépe. Nos, ki fog derülni, mennyien vagytok.
De bárhogy is legyen, a mindig hatalmon levő ellenség szétgumibotoz/szétver majd benneteket, mert kb. ebből (sem) értetek.
De azért megpróbálták. Ő a Jobbik egyik egyéni képviselőjelöltje. Egy másik ez a HÖK-ös alkoholista. A harmadik a két évre ítélt benzineskanna-dobáló ózdi. A negyedik Sneider. Van még 172. Ők vajon milyenek?
Ez az egyik legfelháborítóbb video az elmúlt évekből. És pont arról van szó, hogy valószínűleg hajdan Szekeres volt az a srác, akinek ájult részegen szemetet tornyoztak a fejére a buliban a többiek.