Keresés

Részletes keresés

rajmikaa Creative Commons License 2013.11.26 0 0 656

Sziasztok! 

Nem rég vettem egy Sony KDL-32w650A tv-t.

És egy olyan problémám van vele, hogy HDMI kábelen keresztül akarom csatlakoztatni a gépem. A videókártyám gigabyte GT 440 és felismeri a Tv-t. De a tv-n csak fekete háttér van és azt írja, hogy "nem támogatott jel. Ellenőrizze a készülék kimenetét". Már probáltam a felbontást állítani de egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak vele. Beltéri digitálist meg simán rá tudom dugni HDMI-n keresztül. Akinek van tippje vagy tapasztalta, ha tudna nekem segíteni azt nagyon szépen meg köszöném.

orsolya28 Creative Commons License 2013.11.26 0 0 655

Sziasztok!

Nekem egy olyan nagy kérdésem lenne hogy most vettem egy sony bravia w650 tv-t, és nem tudom azt megcsinálni hogy a tv lássa a laptopon megosztott képeket videókat. A tv wifin csatlakozik internethez a laptop pedig kábelen ugyanahoz a ruterhez amiről a wifi jelet kapja a tv. A laptopon már beállítottam a megosztást sőt a laptop látja is a tv-t de a tv nem látja azokat a dolgokat amiket megosztottam. Valaki segítsen mert nem vagyok én annyira analfabéta de ezekhez már gyenge vagyok! :) Előre is köszönöm!!

Lui999 Creative Commons License 2013.11.23 0 0 654

Szioaszto

nekem KDLW656 tv van minden jó lenne de a Pc-n levő filmekhez nem húzza a feliratot csak kulso usbrol,ez beállítás kérdése vagy ezt nem is fogja tudni soha?

proferry Creative Commons License 2013.11.20 0 0 653

Sziasztok! Vettem  egy KDL42W651 tv-ét egy gondom lenne vele berakom a conax kártyát minden ok rendesen fut vele a kodolt adás .de mikor kikapcsolom a tv-ét és kb fél óra mulva issza kapcsolom ,akkkor már nem ismeri fel a conaxot .Ujra  ki-be kell dugni . Mi lehet a hiba? ha valaki tudd erre megoldást nagyon megkösszöném :)

zbacsko Creative Commons License 2013.11.11 0 0 652

Ha van wifi router az otthoni hálózatodban akkor nem. A TV-t és a Laptopot is a routerre kell bejelentkeztetni. A helyi hálózaton így is fogják látni egymást, a netet meg mindkét eszköz a routeren keresztül éri el.

Előzmény: Kisguzzi (650)
zsé78 Creative Commons License 2013.11.11 0 0 651

Sziasztok!

Érdeklődnék van-e valakinek tapasztalata a Sony KDL-42w650 típusról? Milyen tévé, képmínősége, a médialejátszója mennyire kényes a különböző formátumokra, az 5.1 -es hangot ki tudja-e küldeni optikai kábelen a házimozira (feltételezem igen, de sosem lehet tudni)? A Smart dolgok mennyire használhatóak?

Samsung UE40f6320-al összehasonlítva kb milyen lehet? Áruk nagyjából hasonló.

Kösz a válaszokat

Kisguzzi Creative Commons License 2013.11.11 0 0 650

Szia,

Köszönöm, sikerült összekötni a laptopot a TV-vel a wi-fi-n keresztül, viszont emiatt adódott egy újabb problémám: Amennyiben a laptop-on a TV-nek a wifi-éhez csatlakozok, akkor nincs internet kapcsolatom... Lehet, hogy nem ezen a módon kellett volna összekapcsolni?

Köszi: Attila

Előzmény: zbacsko (648)
paulkaresz Creative Commons License 2013.11.05 0 0 649

Sziasztok!

Szeretném megtudni hogy a valós üzemórát hogyan lehet megtudni egy kb 2 éves 40" Sony LCD tv-nél.A pontos típust sajnos még nem tudom.

zbacsko Creative Commons License 2013.11.05 0 0 648
Előzmény: Kisguzzi (647)
Kisguzzi Creative Commons License 2013.11.04 0 0 647

Szia,

Igazából billentyűzetet szeretnék rákötni a TV-re, de vezeték nélkül. A Laptopomon  nincs HDMI, ezért gondoltam, hogy vezeték nélkül kötném össze a TV-vel.

Előzmény: zbacsko (646)
zbacsko Creative Commons License 2013.11.04 0 0 646

Szia,

Nem igazán értem, hogy mit szeretnél. Ha csak annyit, hogy a laptop képét a TV-n lásd, ahhoz nem kell sem Wifi, sem WMP, sem Media Center. Egyszerűen kösd a TV-t a laptop külső monitor kimenetéhez (VGA/DVI/HDMI, amelyik éppen van rajta).

Előzmény: Kisguzzi (645)
Kisguzzi Creative Commons License 2013.11.04 0 0 645

Sziasztok,

Csak egy gyors kérdés: Ha összekötöm a WMP-vel a laptopot, meg a TV-t wifin, akkor a monitoron lévő képet ki tudom vetíteni a TV-re? Ergo tudok minden mást is csinálni a Laptopon, amit a TV-n látni fogok? Először csak billentyűzetet akartam venni hozzá, de Magyarországon a Sony NEM forgalmaz billentyűzetet a smart TV-ihez... Valamint win7-et használok, amiben van egy Windows Media Center, lehet hogy azzal kellene megpróbálnom összekötni a laptopot?

Köszi: Attila

zbacsko Creative Commons License 2013.11.03 0 0 644

Szia,

3 beállítást ellenőrizz le:

1. Transcoding fül -> az 'Enable transcoding' opció engedélyezve van.

2. Status fül -> a TV profilja nem Generic DLNA, hanem a TV-nek megfelelő Sony profil.

3. Library fül -> a megosztott könyvtárak beállításánál video fájlok megosztására (is) is be van állítva a könyvtár.

Előzmény: k.g.t (643)
k.g.t Creative Commons License 2013.11.02 0 0 643

Helló!

A kérdésem, hogy Sony W650 tévén miután telepítettem a serviiot látja a tévé a mappákat, de a filmeknél csak sampleket jelenít meg kivéve egy x264 állományt amit le is játszik. A többi mappánál csak kiírja, hogy  nem található. Mindent telepítetem /remélem/ és beállítottam ahogyan kell. Valaki tudna segíteni egyszerű lépésekkel.

huszi_1 Creative Commons License 2013.10.31 0 0 642

Köszönöm a gyors választ.

Sejtettem, hogy valahol itt van az eb elhantolva, csak titkon reménykedtem, hátha  mégis....

Az, hogy a PC - ről megosztom, és a TV "látja", ismerős, jelenleg is így használom, csak kényelmesebb lett volna, ha nem kell a PC - t mindig beindítani (WOL) 

köszi, üdv huszi_1

Előzmény: zbacsko (641)
zbacsko Creative Commons License 2013.10.31 0 0 641

Szia,

ez nem így működik. A TV-d kliensként tud kapcsolódni Media szerverekhez, de ő maga nem egy szerver.  Az, hogy tud USB-s eszközökről olvasni teljesen független a hálózatos működésétől. Ha viszont a PC-hez csatlakoztatod a HDD-t és a PC-n van szerver (WMP, Serviio,PS3MS) és ezekben megosztotod, akkor azt a TV is látni fogja.

Előzmény: huszi_1 (639)
Sasváry László Creative Commons License 2013.10.30 0 0 640

Sziasztok!

Sony Bravia tv ügyében szeretnék segítséget kérni. Ha külső merevlemezről akarok feliratos filmet nézni a tv-n, egyszerűen nem játsza le. Azt írja, nem UTF16 kódolás. Mit kell csinálni, hogy a filmhez lejátsza a feliratot is? Vagy esetleg tudtok valami felirat konvertert?

huszi_1 Creative Commons License 2013.10.30 0 0 639

sziasztok,

TV: KDL-32W650A, op.rendszer: win7, kiszolgálónak a wmp van beállítva, működik a hálózat rendesen, amit a wmp-be "behúzok", tv-n nézhető, stb.....

Azt szeretném elérni, (ha egyáltalán megoldható), hogy a pc-ről lássam a tv-re csatlakoztatott (1 TB WD) winchestert mint hálózati meghajtót, és a pc - ről tudjam rajta frissíteni az adatokat.

Lehet hogy ennek "alapból" így kellene működnie, csak valamit nem jól konfiguráltam a hálózati beállításoknál, vagy a tv nem "sima" usb háttértárolónak használja a winchestert?

Ha ez a téma már szerepel(t) valahol a topic-ban, elnézést kérek az ismétlés miatt, de elég sokáig böngésztem itt és nem találkoztam hasonló kérdéssel....

minden segítséget köszönök,

üdv: huszi_1

konrada Creative Commons License 2013.10.29 0 0 638

Köszönöm a segítséget, de közben már sikerült megtalálnom: egyszerre 3 eszközt képes kezelni dlna-n, amit a próbálgatás közben 2 telefon lefogott. Miután a felesleget letiltottam, már látta.

Előzmény: zbacsko (634)
imyke Creative Commons License 2013.10.29 0 0 637

Siker. Köszi!

Előzmény: zbacsko (636)
zbacsko Creative Commons License 2013.10.28 0 0 636

Beállítások->Digitális beállítások->Digitális programrendezés

Előzmény: imyke (635)
imyke Creative Commons License 2013.10.27 0 0 635

Sziasztok,

Sony Bravia KDL-40EX402-es típusú LCD tv-m van, Digi kábel tv előfizetésel. A digitális csatornák programhelyeit meg lehet valahogy változtatni? Gyönyörűen jönnek a HD csatornák is, de össze vissza, logikátlanul helyezkednek el a csatornák és szeretném ízlés szerint sorba rakni. Van erre valami megoldás?

zbacsko Creative Commons License 2013.10.25 0 0 634

Ha a két PC látja egymást a hálózaton, akkor nagy eséllyel az a gond, hogy valamilyen szoftver (firewall, vírusírtó) blokkolja az UPnP forgalmat a vezetékes kapcsolaton. Próbáld meg kilőni ideiglenesen az összes firewall funkciót futtató szoftvert (windows firewallt is), aztán nézd meg, hogy így megy-e. Ha igen, akkor lehet kezdeni a kivételek megadását.  

Előzmény: konrada (633)
konrada Creative Commons License 2013.10.23 0 0 633

Nekem az a gondom, hogy a tv wifin keresztül látja a tv a netbookot, de szintén kábellel ugyanazon routeren hálozatba csatolt PC-t nem. Miképpen lehetne megoldani, hogy a tv lássa a pc-t? 

Előzmény: zbacsko (632)
zbacsko Creative Commons License 2013.10.21 0 0 632

Szia,

Nem valószínű, ez sokkal inkább szoftveres gond szokott lenni. Ha PS3MS-t töltöttél le, próbáld ki a Serviio-t és fordítva.

PS3MS 1.8.x esetében én is találkoztam ezzel a jelenséggel az alapértelmezett beállítások mellett. Próbálj ki egy régebbit, pl. az 1.52.1 nálam problémamentes volt a kezdetektől. A beállításaim egyébként a követekezők:

BlackTriple Creative Commons License 2013.10.20 0 0 631

megcsináltam, de sajnos késik a hang. Lehet, hogy új routert kellene vennem? most SMC BR14-G2 van

Előzmény: the_godfather (629)
BlackTriple Creative Commons License 2013.10.20 0 0 630

Köszönöm! :)

Előzmény: the_godfather (629)
the_godfather Creative Commons License 2013.10.18 0 0 629

Telepíts valamilyen DLNA szervert.

Előzmény: BlackTriple (628)
BlackTriple Creative Commons License 2013.10.17 0 0 628

Sziasztok!

Van egy KDL-55EX720-am. Simán megy IPADról meg Iphone-ról wifin keresztül minden, de nem tudom, hoyg PC-ről milyen program kell, hogy WIFIn keresztül elérjem a TV-t. Tudtok ebben segíteni?

A SONY oldalát böngésztem, de nem találtam semmit :(

Köszi

Laja73 Creative Commons License 2013.10.17 0 0 627

Igazából azért kerestem, mert a pirosra nem történt semmi. 

Előzmény: the_godfather (626)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!