Ezt a topikot kizárólag a Majorette autóknak nyitottam,mert eme remek járgányok megérdemlik!És különben is milyen dolog az,hogy van külön MB meg SIKU és a többi!A Majoretteknek meg nincs!?!Na ennek most van vége! :-)
Nem nagyon találni! De ha klikkelgetsz a googliba a majorette cars vagy egyébb beirással találhatsz oldalakat! Ha visszagörgetsz itt néhány oldalt belinkeltem ide is pár oldalt! Milyen márka, milyen tipusát keresed? Mert az osztrák srác oldalán ami nincs majdnem hogy nem is létezik!
Ennél az új szürke 307-nél pont forditott a helyzet!Mig a régi kéknél festett,addig itt a fekete szélvédő anyagából készült a lámpa,sőt nem tudom mennyire látszik az elején a peugeot logó matricaja is nagyon finom készitmény!
Megöregedtél Hattori kolléga, már nem megy a 69 formáció csak a 2015-ös cybersexnek élünk?
Ne is mond; Tényleg öregszünk... bár én szeretem ezt a '69-es évjáratot. Ha a másik 69-es témáról kérdezel: pont ma nem panaszkodom... de ha tegnap kérdeztél volna :P
És mi a helyzet a sex történetével?Megöregedtél Hattori kolléga, már nem megy a 69 formáció csak a 2015-ös cybersexnek élünk? Mert akkor én is váltok!!!!:-);-)