Szinte a világ minden táján ismert tehetségkutató műsor Magyarországra is megérkezett!
Ebben a topicban minden olyan szóba jöhet, ami kizárólag a topic-címet adó tehetségkutató műsorának résztvevő versenyzőiről, zsűrijeiről - kizárólag a műsorban látottakról - szól!
Az érintettek magánéletei, bulvárhírei és más előadókkal (az adott produkciót érintők kivételével) történő azonosítás, hasonlítás OFF-nak számítanak!
Amikor a Vecát hallottam először énekelni a hangja nagyon tetszett. Később rájöttem hogy bármennyire nyomják is a zsüriben nem fog tudni kiszakadni a Konc Zsuzsa stilusból. Nagyon sajnálom hogy nála jobbak estek ki előzőleg, csak mert a zsüri ugy akarta :Wolf Kati, a Nyári lányok és még néhányan. A Veca többször párbajozott, és lehet hogy akkor már ki kellett volna esnie ha meglehetett volna nézni hogy vajon a nézők szavazatai szerint valóban ő e az utolsó helyezett:de a zsüri Janicsák papára való tekintettel - ahogy már mások is irták ezen a helyen- benttartotta. Ne legyen lelkiismeretfurdalása Keresztes Ildikónak.
Bizonybizony...bár Wolf Kati már sokkal tapasztaltabb, 10 év múlva valósznű már Veca is jobban el tudja majd adni magát. A szépség relatív (nő vagyok), de nekem Vecából hiányzik egy kis dög...akárhogy kicsinálták, akármilyen szexi ruhát adtak rá, nem volt elég dögös. Nekem kicsit 'asszonyos' a korához képest.... Wolf Kati meg hiába 15 évvel idősebb nála, számomra sokkal megkapóbb volt. Most nekem lehet ugrani, hogy ezt majd a pasik jobban tudják....csak tessék:)
Egyébkét bírom az ilyet , h 'te biztos nő vagy és naív..' és hülye és buta és csak azért szavazol egy hímnemű versenyzőre, mert nedves lesz tőle a bugyid és azért kritizálod a női versenyzőket, mert nő vagy és még folytathatnám....:D nem, nem azért:D biztos van olyan, aki azért, de ugyanez elmondható a pasikra is, h azért isteníti az egyik hölgy versenyzőt, mert mondjuk álmai nőjét látja benne....:D (szegényXD)
Nem vagyok se fiatal, se naiv(31 éves vagyok).És nem Veca nőiességére céloztam(bár szerintem egyáltalán nem szép lány, de ízlések és pofonok),hanem arra, hogy nem jó előadó.És azért hoztam fel Wolf Katit, mert bár nincs annyira kristálytiszta hangja mint Vecának, de olyan kisugárzása volt, meg mozgása, meg Ő igazi előadó!Na ez hiányzik Vecából!Ő az a hang, akit jó elhallgatni otthon, vagy vezetés közben, de szinpadon már nem tud úgy produkálni.És szerintem egy X faktor ne csak szép hanggal rendelkezzen, hanem el is tudja magát adni a színpadon!
ideje volt ,hogy kiessen a Veca!!!Ha meghallottam a hangját,egyből kapcsoltam el a tv-t.Voltak nála sokkal tehetségesebbek is,akik nem jutottak tovább.Az Ildikó jól tette hogy nem döntött,mert azt hiszem a lényeg már az,hogy a közönségnek ki tetszik (persze csak ha számítanak a szavazatok)Nekem mindegy ki nyeri,de szerencsére a Veca már nem!!!
Én úgy gondolom Vecának tényleg kikellett esnie.Mert bár tökéletes a hangja, az egész nő ennyi!Nincs egyénisége, nem jó előadó, nem mutat jól a szinpadon.Egy szép, képzett, tiszta hang, ennyi az egész csaj!De ilynenekből van rengeteg!Elég csak bele nézni mondjuk a Csináljuk a Fesztivált-ba, vagy a Társulatba...Sokkal nagyobb klisugárzása van Wolf Katinak és ő tud mit kezdeni magával a szinpadon, nem mint Veca!Ráadásul nekem az se tetszett, hogy Veca egyfolytában mindenhol azt nyilatkozta, h ő mindent erre a műsorra tett fel, mintha ezen múlna az élete, és mintha!na mindegy!Azzal se értek egyet, h Norbi még bent van, de ő abszolút szinpadra termett és ezt tartja bent őt!
Engem is felháborított a szombat esti közönség döntés! Szerintem, Kiály L. Norbinak már nem itt lenne a helye! Aranyos, de ezenkívül nem tudok pozítivumot mondani róla! Ez a műsor az éneklésről szól és nem a cirkuszi mutatványokról és Vastag Csaba esetében pedig nem a sármos jóképű férfiról. Az éneklésről....! Ebben pedig ott van Veca, Nikolas, Wolf Kati. Igen, nekik kellene most egymással párbajozni!!! :(
Veca gyönyörűen énekelt szinte minden adásban, Király L. Norbi meg értékelhetetlen énekhangjával a legjobb háromban van!!!! Nem térek magamhoz!!!!
A hétvégi műsorban K. Ildikó nem állt a helyzet magaslatán a szavazáskor "nem akart dönteni,mert így nyugodtan tud aludni".Megkérek minden tisztelt Veca rajongot hogy a következő adásban a Vastag Csabara szavazzanak,hátha majd a két mentoráltja közül (Nikolas és Norbi)tud majd dönteni és igy hátha nyugodtabban fog aludni!!!!!!!Vecáért szavazzunk!
Erre a megjegyzésére Gesztinek, én is felkaptam a fejem. Mondjuk amikor Csabát értékeli elég sokszor mond ökörségeket, ez már feltűnt. Szerintem is irigy, féltékeny rá. Jobban is néz ki, hangja is sokkal jobb, meg szerintem még azért is csinálja, mert tudja, hogy komoly vetélytársa a mentoráltjainak. Mint legutóbb ez be is igazolódott.
Amúgy feltűnt már egy ideje, hogy Gesztitől kapja a legtöbb szúrkálódást a Csaba. Szerintem nagyon sokszor ő is tisztában van vele, hogy nagyon jó produkciói vannak, el is mondja, hogy jó volt, de azért a végére mindig hozzátesz valami rosszindulatú megjegyzést. Valószínűleg féltékeny rá, mást nem tudok elképzelni..
Én sem:)) gyönyörű, erőteljes, őszinte, egyszerűen tökéletes előadás volt:) szerintem egy igazi győzteshez illő;)
Gesztinek volt egy olyan hülye megjegyzése, vmi olyasmi, hogy a két másik fiúban is megvan az, ami a Csabiban. ááááááá!!! Nikolas szörnyen unalmas, belőlem semmilyen érzelmi hatást nem tud kiváltani. Norbi szintén mindig ugyanolyan, Csaba viszont sokoldalú, összetett személyiség, tehetség. A lassú, lírai dalokat és a pörgős, rockosabb számokat is ugyanolyan jól elő tudja adni. Szerintem nem engedték neki, hogy ezt a stílust hozza. Illetve nem az, hogy nem engedték, de inkább lebeszélték róla..Én is nagyon bízom benne, hogy most végre igazán jó dalokat kap, ezen nagyon sok múlik.
Hát igen, ez az igazi Vastag Csaba! Szerintem ha ezt a stílust hozta volna végig a műsorban, még sokkal több rajongója lenne. Erre nem lehet azt mondani, hogy unalmas, mint Nikolaszra. A Keserű méz, az nagyon nagy mellényúlás volt. Nem tudom ki választotta neki. A kisfilmjében még meg is említi, hogy nehezen tudtak dönteni arról, hogy mit énekeljen. Hát jól beletrafáltak. Mostmár csak remélni merem, hogy szombaton neki való dalokat kap. Viszont a párbajdalát szombat óta mindennap többször is meghallgatom:) Azt csodálatosan énekelte, nem tudok betelni vele:))
Én sem szeretem az ujjal mutogatást és a mások hibáztatását...egyrészt már felesleges, másrészt meg nem tartom sportszerűnek. De számítottam rá, hogy ez lesz. Elég unszimpatikus dolog a részükről...
Az 'agresszív, primitív' letámadók nevezik férgesnek a szavazókat, az embereket, pedig pont ők a férgese, aki ilyen módon, ilyen stílusban letámadja azt, aki neki nem szimpatikus:D
Igen, én is szívesen elolvasok különböző véleményeket, ha az normális hangnemben van megfogalmazva. Kiváncsi vagyok, hogy a másik hogy látja a dolgokat. De az ilyen agresszív, primitív letámadásokra nem értem, hogy mi szükség van. Szegény Norbit is kezdem már sajnálni..nem tudhatjuk miért jelentkezett, lehet, hogy csak jó poénnak gondolta (ezt is kinézem belőle), vagy meglátta, hogy x-faktor, és úgy gondolta ez megvan benne, megér egy próbát. És a zsűri volt az, aki igent mondott rá, ők választották be a legjobbak közé. Akkor miért kell most őt támadni? Valószínűleg ő is tisztában van vele, hogy hangilag a többi versenyző jóval képzettebb, jobb nála. De most mit csináljon? Hülye lenne feladni. Az ő életében valsz. nem lesz még egy ilyen lehetőség a kitörésre. Amúgy még azt is megértem, hogy kb mindent megpróbál (amilyen bolond), amivel tudna változtatni, javítani egy kicsit az életén. Akinek nem tetszik, ne nézze, ne szavazzon rá. Ahogy már írtam, én nem neki, hanem Csabának drukkolok, és szavazok is rá. De nagyon remélem, hogy Norbiról is leszállnak már..meg most az Ildikót is gyalázzák. Ő így látta jónak. Elmondta, számára egyenértékű volt Csaba és Veca teljesítménye. És menjen az tovább, akit a közönség jobban támogat. Ennyi. Szerintem teljesen korrekt. A Geszti meg úgy látom nem tud szépen veszíteni, és már kezdtek elszállni a Vecával, erre nagyon nem számítottak. Nagyon nem szimpatikus ahogy reagáltak erre az egészre.
Egyetértek. Valóban nem kellene az embereknek egymásnak esniük. Mindenkinek más az ízlése. Meg kellene hallgatni a másikat és elmondani a saját véleményünket, de nem kellene támadni, lehülyézni az embereket. Ez olyan lealacsonyító. Úgysem lehet senkire ráerőltetni a saját véleményünket, esetleg el lehet gondolkodtatni bizonyos dolgokról az embereket.
Mért különb itt az egyik ember a másiknál? Van tökéletes ember? Mért is ítélkezünk bárki felett? Igazad van.
A legkönnyebb ítélkezni, azt az ember olyan könnyen teszi.
Én még sajnos nem láttam őt élőben, nem vagyok budapesti..csak a videókat láttam, de így is annyi pozitív energia sugárzik belőle:) nagyon drukkolok neki, hogy egy kicsit jobban elengedje magát a következő adásban, bárcsak sikerülne...:) meg hát a legutóbbi kezdő dalával eléggé mellélőtt szerintem, nem is tudom, ezt ő maga választotta? nem egy jó versenydal, olyan semmilyen az a szám szerintem..remélem legközelebb valami sokkal szenvedélyesebb, erőteljesebb dalt is elő fog adni. például a Bon Jovi-szám is nagyon jól állt neki, meg asszem a legelső döntőben énekelte a Wherever you will got, azt is imádtam tőle.
Hihetetlen, hogy egyesekből milyen indulatokat vált ki egy ilyen műsor..
A másik csatornán ott volt ez a Szíj Melinda-jelenség..én konkrétan falra másztam a nőtől, kínszenvedés őt nézni (számomra), és nem értettem, hogy miért imádja őt ekkora tömeg, de ettől függetlenül, nem gondolom és nem írnék le ilyet, hogy férges emberek lakják ezt az országot. Ha nekik annyira tetszik és rá van igényük, szükségük, akkor hadd szeressék, nem akarom bántani őket. Nekem meg olyan típusú előadókra van igényem, akiknek határozott és jó kiállásuk van, jó hangjuk és szimpatikus egyéniségük. Csabát ilyennek látom, és nagyon remélem, hogy itt most ő lesz a befutó.
Ezen én is csodálkozom egyébként, hogy miért nem tudja úgy elengedni magát a műsorban mint a klubkoncerteken. Én voltam már klubkoncerten, szuper volt a Csaba. Olyan mint anno a Popdarálóban. Felszabadult, vidám, talán az van , hogy ott nincs tét, a műsorban meg ott vannak a mentorok , a közönség és közel 3 millió tv néző, akiknek meg kell felelni.
Mert csöppet sem idegesítő, hogy ez a szomorú helyzet.
És akkor, még jön a sok idióta rajongója sírni szegény Vecának, hogy - jajj ne haragudjál, hogy nem szavaztunk, mert azt hittük biztos, hogy te nyered - NO comment.
Itt csak az számít, ki hogy tudja eladni magát és pofára megy természetesen minden.
Figyeljétek meg, hogy a kiadók a promóterek és még sokan mások, akik naggyá tehetnek valakit azok tudják ki az igazi nagy durranás szakmai szemmel! És ennyi elég volt Vecának, hogy belőle így is sokkalta nagyobb sikeresebb ember legyen, mint az összes többi paprikajancsiból (főleg a kis hörghurutos hehe).
Én is imádtam Csabát a Popdarálóban! Szerintem megvan neki még a varázsa, legalábbis ahogy néztem klubkoncertes felvételeken mindent belead, csak az élő adásoknál úgy tűnik iszonyúan izgul. És valószínűleg nagyon a szívére veszi a zsűri kritikáit, és már teljesen elbizonytalanodik, hogy ott a versenyhelyzetben mit és hogyan kéne csinálnia.
Miért kell ilyen stílusban írogatni???!!! Ezzel csak magadat minősíted..
És valószínűleg azért a "férges ízlésű hülye idióta nép" dönt, mert ez egy hosszútávú dolog az énekeseknek, és jó esetben arra szavaz az ember, akinek később megvenné a cdjét vagy elmenne egy koncertjére. Legalábbis én így vagyok vele. Egyébként én tényleg csak akkor szánok pénzt az smsre, ha valakinél tényleg ezt érzem. Utoljára ilyen tehetségkutatóban Rúzsa Magdira szavaztam, és aztán több koncertjére is elmentem, nem csalódtam. Azóta senkit nem tetszett meg annyira, hogy egy smst is küldjek neki, csak most Csaba.
Ezt akár én is írhattam volna:) Minden szavaddal egyetértek! Veca az elején majdnem kiesett, erre Geszti gyorsan kiválasztott neki, ahogy írtad: néhány gyönyörű, magyar dalt és a nép elalélt tőle. Nikolasz meg unalmas már. Norbi jó showman, de hangja nulla.
Ezt a tinilányos dumát már én is nagyon unom. Hülyeség.
Egyébként most a Veca az interjúiban fújja a drága mentora hülyeségeit.... Eddig szimpatikus volt, de ezzel leírta magát nálam.