... Gyurcsányi etika és vitakultúra. Még szerencse, hogy "Az idő igaz, s eldönti mi nem az." Petőfi ...
Idézet a Gyurcsány és Orbán közötti televíziós vita egészségügyi blokkjának utolsó perceiből. Beszél Gyurcsány Ferenc:
... Elnök úr! Kérnék öntől valami szívességet, most itt. Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszerfelírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves, vonja vissza. Ön úriember, ilyet senki nem mondott. Ez nem igaz. Tudja mit? Vonja vissza ezt a kampányt. Nem akarhat igaztalan módon nyerni! Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet ...
Igaz vádakkal választást veszteni viszont igen ...
Az MDF-nek van egy. Arról a személyről írtam. (Ezt sugallja a topikcím is) Az SZDSZ kapcsán a jelenleg is szavazó és az MSZP-t mindenben támogató parlamenti képviselőkről beszéltem.
Hát igen. A Ti értékrendetek szerint. Emlékszünk arra a Gyurcsány-Orbán vitára, ahol ugye egy hazug, lehazugozott egy valakit, amit mondott. Én sem szíveasen válaszolok, folytatom az adott kérdésben a vitát azzal, aki egyenesen lehazugoz. Jobb a békesség és bármit is mondok, már semmilyen hatása sem lesz. Gyurcsányi etika és vitakultúra. Még szerencse, hogy "Az idő igaz, s eldönti mi nem az." Petőfi
Hát így visszanézve az időben, a csatát úgy nyerte meg (ez kétségtelen), hogy talán elvesztette azzal a háborút. Én azt kívánnám mindenkinek, hogy legyen már itt béke, legyen végre béke már! De nem is háborút vesztett, hanem egy pártot örökre elveszelytetett. És a fontos párttagok felteszik ezen egyedet a 4. helyre a listán. Na és!? Ott a helye, mert vitatkozni azt tud. Szükség lesz rá az új parlamentben, azzal a 8-10 %-ukkal. Most még lehetne több is, de valamiért nem akarják. Ejnye. Ha a miértekre keresem a választ, akkor eszembe juthatna az, hogy éppen megalmoznak, megalmoztak kicsit más mintás ágyneművel egy új kamikáze kormányzásnak. (azért a minta hasonlít a 90-es motívumokhoz) Meglátjuk. A vak is aszondta. ;-)
A te ajánlott olvasmányaid valahol az képes könyvek világa és az Ablak Zsiráf között helyezkezkednek el, éppen ez is illik ahhoz a szellemi színvonalhoz, amit te itt képviselsz.
Egyébként én ezt a magam nevében megköszönöm, annál önpusztítóbb kampányt, mint amit te folytatsz az MSZP mellett megtervezni se lehetne, nem hogy kivitelezni.
Ne reménykedj, ezt a hülye maszlagot már nem sokan veszik be !
Ezekre a balliberális ocsmányságokra egyre kevesebb veő van, ha nem vennéd észre.
Orbán Viktornak kicsit több esze van annál, hogy ugorjon ezekre a blöffökre.
Miről is van szó itt ?
Ha kiállna ilyen vitára, akkor lejáratná magát, hogy minden hígagyú ötletre ráugrik, ha nem áll ki, akkor meg rásütik a gyávaság bélyegét.
Elmúlt az az idő, amikor ilyen trükkökkel lehetett a közvéleményt befolyásolni.
Most kezdenek ébredni az emberek, mennyire átverték őket.
Bokros Lajos egyik fő ténykedése a magánnyugdíj pénztárak felállítása volt, ha jól emlékszem. Eddig ezek a pénztárak szépen szedegették a pénzeket, kifizetniük még nem nagyon kellett. De ezután se kell majd, gyorsan hozott egy döntést még a rablóbanda, hogy nem lehet majd felvenni a befizetések után megmaradt kevéske összeget se ( az én befizetéseim három év alatt kevesebb hozamot produkáltak, mint a kezelési költségek - negatív hozamot termeltek 10% körüli államkötvény hozamok mellett ). Csak járadékot fognak fizetni a pénztárak ( az eredeti szerződés utólagos megváltoztatásával ! ), ami azt jelenti, hogy a tőkerész a tulajdonukba megy át ( ELLOPJÁK ), és annak a kamatait fizetik ki járadékként !
Ennyit a Bokros Lajosotokról, és a nyugdíjasok érdekének védelmét hangoztató MSZP bandáról !
Amit nem értek ballibbant olvtársaimon az az, hogy milyen jókat élvezkedtünk együtt azon a témán, hogy Hriszti Kriszti milyen jó helyre került Brüsszelbe. Itthon nem zavarja a vizet. És most ugye látjuk mi is az igazság az EU parlamenti képviselőséggel.
Kedves Andris! Hol és milyen kihívás. Boccs hogy ilyen kihívó vagyok, de itt legalább egyenlő esélyűek vagyunk, tehát van valami értelme is a dolognak. Bokros->Ovi irányban elképzelhetőnek tartom, amit szerintem el is fogja, mert el kell fogadnia.
Hozzátenném, hogy az MDF politikai prostitúciójának tartom Bokros jelölését. A parlamentbe kerülésért mindenem odaadom. A még most élő testemet. A temetett tetemem helyett. Az élet él, és élni akar. Megértem őket. És be is fognak kerülni. Amit nem értek ballibbant olvtársaimon az az, hogy milyen jókat élvezkedtünk együtt azon a témán, hogy Hriszti Kriszti milyen jó helyre került Brüsszelbe. Itthon nem zavarja a vizet. És most ugye látjuk mi is az igazság az EU parlamenti képviselőséggel. Az ti. listás és cserélhető. Hogy az új SZaDeSZ pártvezetés miért nem teszi ezt meg a kváziiillegálisan ott ülő listás képviselőivel? Én nem tudom. De biz így oszt nem lesz ám liba barát liberális politikai megújúlás Magyarországon.
Orbbán kiváló debatör, ezért vette át az amiktól a nyilvános egyenes TV elötti elnökjelölti vitát. Viszont szuper gyenge, ha vitáznia kell.Ezért minden érvbe bele kapaszkodnak a jobbsik, hogy miért KELL Orbánnak gyáva nyusziként menekülnie a nyilvános vita elöl.LOL
Marad az Orbán által amerikából átvett kampány módi. A miniszterelnök jelölti vita. Orbán ezzel már hagyományt teremtett. Csak nem fog megfutamodni saját ötlete elöl?
Pedig a Zorbán jól jönne ki a vitából. Csak pár eccerű kérdéssel ki kellene hozni Bokros 0% társadalomismeretét és 100% szociális érzéketlenségét. Aztán az mdf még az állami támogatáshoz szükséges 1%-nak is örülhetne...
Olyan miniszterelnökjelölti vita elől, ahol minden jelenlegi parlamenti párt jelöltje szerepelhet, nem fog Orbán megfutamodni. Majd meséld el azt is, hogy Orbánnak miért kellene csak Bokrossal vitatkoznia.
Lassan készülödik a Fidesz választási programja. Utána jelöl vadi uj miniszterelnököt a Fidesz. Valószinüleg Orbánt. Igy már csak az ö gyávasága miatt maradhat el a Bokros-Orbán vita. Kihivás már megtörtént.
Forrás? Mellesleg Bokros ugyanazt mondja majd, mint egyik bajokozó Bajnai mondana. Bajnai ugyanazt teszi, amit a bajokozásuk után Bokros is tett. Engedj ki, húzd meg. Mármint a nadrágszíjat. Van ennek további értelme?
Téttelen lenne a dolog.... Miért csinálna nagybajszos, abban a kár bánkárúrnak ingyenreklámot? Ha Bokros egyedül fejtené ki nézeteit, esetleg Mesterházy nevűvel nagyvitában, a nézettségük kissé sekély csekély e kéj lenne. Viktorral megváltozna a helyzet. Na de... ahelyt hogy Ovi ezekkel szóbaállna (sok értelme nincs is, hisz tétje az egyenlő a zéróval) elmegy néhány nagyvárosba és elmondja mit szeretne. Vagy Bokros csokréta körítés kerítés nélkül egy TV stúdióba oszt kész. Nem is értem miről van itt most nagybaszó. :-(((
UI: Ja értem!! Nagyon nagyon szeretnék valakik itt ezt.