Keresés

Részletes keresés

skilled girl Creative Commons License 2009.10.02 0 0 14
hello,
szóltak, hogy megnyílt ez a bolt, gondoltam benézek XD majd terjesztem én is:D
nekem egyelőre sonya(nempennyzek azért se) kicsit furi ebben a szerepben, a tell me you love me szerepe vhogy jobban illett rá de ez csak az én véleményem, majd megszokom:D
nemrossznemrossz...:D nekem először a felejtés bére jutott eszembe amikor anno a promot láttam.
valaki nem olvasta véletlenül a könyvet ami alapján készül a sori? lehet be kéne szerezni :D
sztem az csak jót tehet ha fixálták h 4 év lesz. na majd toborozzuk a népet;)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.01 0 0 13
Hajnalban új rész jön, már várom :)
zsesszi Creative Commons License 2009.10.01 0 0 12
nagyon bejött az első rész! lehet egy dupla pilot jobb lett volna, így elég sűrű volt, de ez legyen a legkevesebb.

tudom hogy ne hasonlítsuk a Losthoz, de az első kockáknál a Lost pilot ugrott be, csak más környezetben:)
Ati73 Creative Commons License 2009.09.27 0 0 11
Ha továbbra is leköti az embert, akkor lesz :) Vagy ha minden rész végére raknak egy ilyen cliffhangert, akkor meg főleg :) Én várom a folytatást!
Előzmény: Aragorn83 (8)
pancer1 Creative Commons License 2009.09.27 0 0 10
Vagyok... érdekel, egyenlőre jól indult...
Előzmény: Aragorn83 (8)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.26 0 0 9
eléggé érdekes lett a bemutatkozó epizód... ...remélhetőleg tartják ezt a szintet...
Aragorn83 Creative Commons License 2009.09.26 0 0 8
Egyelőre még nagyon kevesen vagyuk... :S

Remélem ez is lesz olyan népszerű, mint a LOST topic. :)
sissoko Creative Commons License 2009.09.26 0 0 7
Nekem is bejövős!!
giornalista Creative Commons License 2009.09.26 0 0 6
vadállat. a cliffhanger király a végén.

tuti nézős, az alapszitu is nagyon tetszik: mindenki azért él, hogy beteljesítse, vagy elkerülje a jövőjét, óriási
vénólánzsahleF Creative Commons License 2009.09.26 0 0 5

a west wingben mér nem volt ilyen?

az első rész bejövős, ugyan sok a klisé, de jók a szereplők (kivéve a szerelmes shakespearet), az akció/dráma/fősodor egyelőre egyensúlyban, egyelőre nézem tovább. bár aggódom h ez is egy olyan sorozat lesz mint pl. a hősök vagy a jericho, h csak 1 évad van meg fejben aztán lesz ami lesz.

és az megnyugtató h 2010 április 30án reggel 7kor én még aludni fogok:)

Aragorn83 Creative Commons License 2009.09.25 0 0 4
Hajrá! :)

Kíváncsian várom a véleményed. :)
Előzmény: break (3)
break Creative Commons License 2009.09.25 0 0 3
Meg csak az elso ket percet lattam aztan felebredt a gyerek.De jol indult, majd nezem tovabb ha teljesen lefekudt.
Aragorn83 Creative Commons License 2009.09.25 0 0 2
Két abc-s sorozat promó a Flash Forwardban.

LOST

Desperate Housewives
Aragorn83 Creative Commons License 2009.09.25 0 0 1
Várom a véleményeket, hogy kinek hogy tetszett a pilot...
Aragorn83 Creative Commons License 2009.09.25 0 0 0

comment:com kritika

Az ABC őszi műsorrendjének legnagyobb dobása, az agyonreklámozott FlashForward pilotja beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nagyszabású volt, drága és látványos, néhol olyan, mintha egy mozifilmet néznénk, és a történet is van annyira jó, hogy türelmetlenül várjam a folytatást. Az alapfelállás, ha valaki nem tudná, az, hogy egy szép napon a világ lakossága egyszerre veszíti el az eszméletét 2 perc 17 másodpercre, és tekint be jövőjébe, egészen pontosan hat hónappal későbbi eseményekbe.

A pilot három dolgot vállalt magára: egyrészt, hogy bemutatja a főszereplőket, ami az első nyolc percben sikerült is, az expozíció nem volt erőltetett, mindenkiről pont annyit tudtunk meg, amennyi kell, a főszereplő zsaru gyógyulóban levő alkoholista, a neje kiváló sebész, a társa most akar házasodni, stb. Második rétegként ott az esemény utáni káosz kétségkívül látványos tálalása, ég, robban minden, helikopter csapódik toronyházba, tanker robban az autópályán, és így tovább. Ezek a képsorok azok, amik egy filmre emlékeztetik az embert,  a tévés költségvetés tényleg nem látszik a megvalósításon.

A harmadik, és számomra legfontosabb feladata a történet kibontása volt, itt derül ki szépen lassan, hogy nemcsak szimpla ájulásról van szó, hogy van aki mégsem pillantott bele a jövőjébe (akkorra már halott?), és akadnak olyanok, akik ugyanazt látták. A rendőrök elkezdik összerakni a mozaik darabkáit, és beindul a verkli, a pilot végén még egy meglepő fordulatot is kapunk, amivel az addig sem lankadó érdeklődést sikerült még egy fokkal feljebb tornázni. Számomra az ősze egyik kötelező darabja, ezt nem fogom darálni, hanem élőben követem, az tuti.

2009.09.25. 10:32 - sixx

forrás: http://comment.blog.hu/2009/09/25/flashforward_tudom_mit_teszel_jovo_tavasszal#more1393920

<!-- -->

Aragorn83 Creative Commons License 2009.09.25 0 0 topiknyitó
FLASH FORWARD

Készítő: Bannon Braga, David S. Goyer (Threshold)
Rendező: David S. Goyer
Szereplők: Joseph Fiennes (Pretty/Handsome), John Cho (Kitchen Confidential, The Singles Table), Jack Davenport (Coupling, Swingtown), Sonya Walger (Lost, Tell Me You Love Me), Courtney B. Vance (Law & Order: CI), Brian O’Byrne, Christine Woods, Zachary Knighton, Peyton List
Várható indulás: 2009. ősz

Sztori: Ez az a sztori, amit már mindenki vág, hiszen jó sokat írtunk róla. A Robert J. Sawyer regénye alapján készült sorozatban a világon mindenki elájul 2 perc 17 másodpercre, hogy hat hónappal előre belepillantsanak a jövőbe, legyen az személyes vagy globális jövő. (Az ABC 4 évadra tervezi.)

forrás: http://www.sorozatjunkie.hu/2009/05/19/200910-az-abc-ujoncai-6-flash-forward/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!