Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 362
//"... Nagyon helyeslem, hogy a rendőrök kifogásolt fellépéseiket összegyűjtő DVD körbejárt az EP képviselői között. Erre másképp nem tudtak reagálni a szocik, csak úgy, hogy elkezdtek rikácsolni: az EP-ben a Jobbik MG ruhában jelentek meg! Igazuk van, ennél fontosabb dolog most nincs is...."//

Fején találtad a szöget!

Azt hiszem, ezt hívják a harcászatban elterelő hadműveletnek.
Előzmény: Törölt nick (359)
zividivi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 361
Ő?

Vagy egy másik?????
Előzmény: Törölt nick (357)
zividivi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 360
A magyarban MINDENRE van szavunk!

Csak a "liberális" PC-nyelv nem nagyon szereti, és főleg nem képes helyesen értelmezni többnyire a kötőszavakt sem.

Évek óta vigyorgog azon, hogy ahányan csak vannak, mindig annyi "olvasata" van még saját paragrafusaiknak is.

Pedig már nem is latin nyelven írnak.

És minő érdekes! Még ezen a dilis fórumon is akadnak olyanok, akik pontosan értik, mit ír a másik. Csak a PC-seknek kell folyton a szájukba rágni, mit olvastak.
Előzmény: Törölt nick (353)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 358
Huha, van itt most par moderator, ahogy latom... Csakugy ropkodnek kifele a kommentek. Brrrr. Rohadt szolasszabadsag.

Traktoros Jozsi is eltunt pedig eppen udvozolni akartam. Hogy honna szokhetett ki szegenykem? Vagy valami mas turpissag van a hatterben?
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 355
Nekem is van egy ilyen érzésem :)

Szerintem ha megpróbálják elhallgatni őket, akkor majd provokálnak annyi és olyan konfliktust hogy lesz módjuk a nyilvánosságra, nem úgy tűnnek mint akik kerülik az összeütközéseket. Aki pedig azt hiszi, hogy Európa közvéleménye olyan homogén és olyan világképű aminek a ballibek megpróbálják azt bemutatni az még sosem járt Nyugaton. Téved aki azt gondolja nem tudnak olyan álláspontokat kifejteni Szegediék amivel európa különböző országaiból sokak tudnak azonosulni. A Jobbik habitusú és mentalitású pártok előretörésétől félnek leginkább a jelenlegi elitek, más bajuk sincs mint hogy a Jobbik legyen az első fecske, ami bátorítást ad a többinek. Szerintem erről szól a para.
Előzmény: Törölt nick (342)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 354
Hoppa cren!
De gyorsan eltavolittattad a 343-as hsz-edet, koma. Vagy talan te magad?

Tan csak nem derult ki valami olyan is rolad, amit nem akartal?!...:-)))))
Lebuktal mokuci.

Maskor jobban kell figyelni, ha mar ezert fizetnek....
( mellesleg cren - 12500 komment... )
Előzmény: Alvinusa (347)
zividivi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 352
Valahol már írtam is arról, hogy ha egyszer megtalálják a mindent bevalló vezért, akkor jó lesz megnézni, meg van-e mind a 20 körme!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (346)
zividivi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 350
Piszok Jobbik! Hát nem? Megfúrja még a nemzetközi elvtársi mutyizást is!

Hallatlan!

Egyébként a Fidesz eddig nem volt az EP-ben, hogy semmiről sem tudunk???
Előzmény: Törölt nick (344)
Sakktábla Creative Commons License 2009.07.16 0 0 349
Oda! A sört szeretem, a dohányfüstöt utálom. Az a társaság legyen csak a tietek. elég ha megnézem az Izoldán a brancsodat, az is sok.
Előzmény: toloba (338)
zividivi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 348
Az állam embereket keres egy szervezethet.

Szabó Alberttel könnyű volt a dolga. Bácsfi Diánával is. Csak csatlakoztatni kellett hozzájuk néhány félrevezetett fiatalt.

Nem találtak maguk közül egy újnácit????? Vagy már senki sem vállal fel semmiféle pártfeladatot a többiekkel történt után?
Előzmény: Törölt nick (345)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 347
Google

Speciális keresés
Beállítások
Keresés - Web Keresés - magyar oldalak
Web

A(z) ""griffin british"" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 12.200 találatból. (0,47 másodperc)

Ezek szerint masik google-t nezunk. En ugy latszik a fasiszta verziot hasznalom.
Csak nem akar 12 ezernel kevesebb lenni, raadasul az idozojel nelkuli tovabbra is 5 es fel millo korul van.
Ugy latszik nektek otthoni libsiknek a lebutitott, Lendvai Ildiko altal cenzoralt gugli jut csak. De nyomurult vagy apam...

A humorom szar. De vannak olyan tortenelmi helyzetek, esemenyek amiken azert jot tudok rohogni...
Előzmény: cren (341)
zividivi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 343
//"..valaki felhívta a figyelmet arra.."//

Egy frászt!

Nem figyelemfelhívás volt, hanem aljas támadás. Jól láthatóan Budapesti megbízásból.
Előzmény: Törölt nick (311)
zividivi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 339
//"..Mr. Griffin egy brit fasiszta. Méltó partnere a magyar fasisztáknak..."//

Ezen egy percig se aggódj!

Pető Iván is sokáig méltó partnere volt Retkes Attila SZDSZ-es főfasisztának!

Sőőőt!

Még Boldog Király Bélát is futtata, meg V.Mikit.
Előzmény: cren (302)
toloba Creative Commons License 2009.07.16 0 0 338
Gyere eccer te is, legalább jó társaságba keverecc...
Előzmény: Sakktábla (335)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 337
Te meg nyisd ki a szemed...
Termeszetesen nem idezojelben utottem be a gugliba hogy Griffin british, csak a kommentemben hasznaltam idezojelet.
De meg idezojelben is 12.200. Te milyen guglit nezel? Ami az alsogatyadban van?
Okostojas...
Előzmény: cren (326)
Sakktábla Creative Commons License 2009.07.16 0 0 335

Elvárják tőle a topicnyitást, különben nem fér bele a kávéházi brancsba, akarom mondani a sörházi brancsba. Nekem tolobáról a sörgyári capricció című csehszlovák film jut eszembe.

Előzmény: Alvinusa (328)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 334
Eléggé nehéz természetűnek tűnik Szegedi Csanád. Mindhármuk olyannak tűnik, hogy keresik, és a maguk hasznára remekül aknázzák ki a konfliktusokat, jól jönnek ki belőle. Én érdeklődve várom mi fog ebből kisülni.
Előzmény: Törölt nick (315)
toloba Creative Commons License 2009.07.16 0 0 333
Köszönöm szépen a figyelmeztetést!
Előzmény: Alvinusa (328)
cc Creative Commons License 2009.07.16 0 0 332
széljobbról beszéltem és széljobb ikonokról. számomra egykutya, hogy miép, magyarútkörös, vagy jobbikos. gancegal
Előzmény: Törölt nick (317)
zividivi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 331
Ejnye! Miért rontod el az örömüket??????

Olyan jól hangzott a fideszes változatban: ŐK (mármint a Fidesz) mindenütt ott vannak, csak a bálnavadászatnál nem. Ez jutott a Jobbiknak.

És most tessék!

Rossz álmokat okoztál a barátainknak.

:-(((((
Előzmény: Törölt nick (291)
mavtelep Creative Commons License 2009.07.16 0 0 330
Dehogynem !
2010-ben Orbán győz.
Előzmény: Demokrapia (327)
Demokrapia Creative Commons License 2009.07.16 0 0 329
Tudom, hogy teszel ránk. Ez teljesen világos a számomra.
Előzmény: Törölt nick (301)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 328
Toloba, nyomatekosan fel kivanom hivni a figyelmedet arra, hogy az utobbi 15-20 hsz-ed egyike sem tartalmaz Jobbikos felszolalast az EP-ben.
Ebbol meg baj is lehet, mert rad fog szolni a topikindito...
Előzmény: toloba (323)
Demokrapia Creative Commons License 2009.07.16 0 0 327
Nem próbálni kell tenni. Hanem tenni kell. Ha valaki nem tud tenni semmit, akkor legalább ne ártson!
Magyarország nem világhatalom. Nem teheti ugyanazt amit mondjuk az USA, vagy az oroszok. Még az oroszok is képtelenek tenni az oroszokért más országokban. Mondjuk a balti országokban.
Gondolkodjunk! Mit tehet egy eröfitogtató Gárda vagy akár mondjuk egy más befelé forduló párt? Semmit. Elöbb utóbb tönkreteszi teljesen az országot, mert szövetségest a politikája miatt nem is találhat. Tehát lehet csörtetni, nagy szavakat használni, de a végeredmény csak egy nagy bukás lesz. Szerintem Gyurcsány politikája többet ártott Magyarországnak, mint bárki gondolná. Megalapozta a további populista, nacionalista erök elöretörését, amit meg fog szenvedni nagyon a magyar nép. Határon belul és kívul is! A közeli jövöröl beszélek. Persze nemzetpusztulás nem lesz, de a legkozellebbi 30 évben nem sok jó vár az átlagmagyarra.
Előzmény: Törölt nick (303)
cren Creative Commons License 2009.07.16 0 0 326
"griffin british" csak 3570 találat.

Csukd be a szád, és nézz utána, mire való az idézőjel a gugliban... és esetleg művelődj is.
Előzmény: Alvinusa (321)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 325

Ekkora marhaságot! Hihetetlen! Tudod kik asszimilálják a magyartokat? Ők maguk! Szándékosan szlovák nyelvű iskolába iratják a gyerekeiket, mert így majd jobban tudnak érvenyesülni. És nem is lehet hibáztatni őket....

Te írsz baromságot ember, az okozatot nézed és nem az okot! Mit csináljon a szerencsétlen, ha kirúgják a munkahelyéről a származása miatt, ha bevernek a pofádba mert megszólalsz az anyanyelveden vagy épp egy 5000 Eurós csekket kapsz mert megszólaltál? Ha érvényesülnének a Nagy Úniós emberi jogi normák, nem kéne erről beszélni, meg állandóan kardozni ezekkel a szomszédos népekkel, akik kissebbrendűségi érzésükből és frusztrációjukból fakadóan, majd' egy évszázada a mumusnak kikiáltott magyar emberek elnyomásával, ellehetetlenítésével fáradoznak. Nekik mindig ez a legnagyobb problémájuk, a bitorolt földön élő őslakók! És nehéz csodálkozni ha belefáradtak a reménytelen harcba, különösen ha ideát egy patkány liberálbolsevik kormány még a megtagadásukra is buzdít, szavazz NEM-mel a honfitársaidra! Te hogy éreznél a helyükben, csodálkozol ha már szlovák nyelvű iskolába járatják a gyerekeiket? Mit tett a védelmükben az anyaország? Ez a barom nép amelyik itt tenyészik a saját fajtáját megtagadta Júdás pénzért, hazugságokkal megetették a hazaáruló kommunisták és liberálisok (etnikai hovatartozásukat nem részletezem)!

Előzmény: vakondnadragja2 (309)
toloba Creative Commons License 2009.07.16 0 0 323
Úgy tűnik az EP szabályai szerint nem...
Előzmény: Törölt nick (307)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 322
Eppen beeloztel a jatekkal...:-)))

Jo ez a gugli. Barkibol lehet meg hulyebbet csinalni. Lasd cren.
Előzmény: Törölt nick (319)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 321
"Griffin british" 5.480.000 talalat.
Te nagyon hulye...:-)))
Előzmény: cren (313)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 319
fogalmam sincs, ki az a griffin, de játszottam én is:

A(z) "cren + buzi" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 562 találatból. (0,22 másodperc)
Előzmény: cren (313)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!