A szamovár volt hasonló felépítésű, alul a nagy vízedény, felül a kis tea aromás szelence. De attól még nem biztos, hogy ez szamovár, lehet kéjgázgenerátor is! :)
megmondom őszintén, engem az előbbi egyáltalán nem zavar, az utóbbi annál inkább.
egyébként engem pl. kimondottan irritál, amikor a gyerekeim korosztálya haverok úgy gondolván, hogy már épp eléggé felnőttek, egyik napról a másikra elkezdenek tegezni, holott mindig is csókolommal köszöntek.
amelyikről úgy gondoltam, hogy vagyok vele olyan viszonyban, annak idejében felajánlottam, amelyiknek meg nem, az nem tudom, miért gondolja, hogy hirtelen haverok lettünk.. na mindegy, én lassan már semmin nem lepődöm meg amúgy:D
Az a baj, az embert nemcsak az zavarja, amikor a 15 évesek csókolommal köszönnek, hanem az is, amikor a 30 éves kömőves ficsúr azt mondja, hogy 'Hello'.
dehogy is rossz, én is olyan 80 éves szeretnék lenni, mint a szomszéd nénim!
az a szomorú --szerinte, neki meg csak elhiszem, sőt meg is tudom érteni--, hogy a kora miatt azt gondolják, hogy nyanya, pedig közelében sem jár.... ha látnád... friss, fürge, csinos, gondolkodásában és tájékozottságában is teljesen fiatalos, naprakész... egy csoda az a néni, komolyan... és remélem, hogy még sokáig itt lesz nekem:)
á, nincs amúgy hála istennek, de olyan jól jött ki:)))
a borzasztó az a dologban, hogy nem érzem magam annyinak, amennyi vagyok, nem tudom, te hogy vagy ezzel... sőt, látom a szomorú jövőt, van egy 80 éves nagyon kedves és fiatalos szomszéd nénim, akival baráti viszonyban vagyunk, és ő is azt mondja, hogy közel sem érzi magát nemhogy 80-nak, de 60-nak sem:D és el is hiszem róla, mert mind gondolkodásában, mind kinézetében egyáltalán nem olyan, mint ahogy az ember általában a 80 éveseket elképzeli:)