Rendőröktől hemzseg a főváros
2009. március 14. 14:41 | Forrás: STOP/HavariaPress
Míg más napokon akár órákig sem lehet rendőrt látni a főváros utcáin, most szinte nem telik el úgy perc, hogy ne botoljanak a járókelők 6-9 fős rendőrcsoportokba Budapest
A több száz, gyakorló ruházatba öltözött, kokárdát nem viselő rendőr láthatólag nem keres senkit, az egyenruhások sok helyütt csak a kirakatokat nézegetik. Ennek ellenére mindenütt legalább hat fős csoportokban járják a Belvárost és a nagyobb forgalmú tereket, főutakat. Rendőrségi mikrobuszok parkolnak a fontosabb közintézmények előtt is, ahol ugyancsak jelentős szintet ért már el a rendőri készültség, egy nappal a nemzeti ünnep megemlékezései előtt
Tisztelt Szerkesztőség! Most olvastam a nógrádmegyeri történésekről. Azonnal felhívtam egy ismerősömet, akit semmilyen szinten nem akarok megnevezni. Mi is történt pontosan? Egy nógrádmegyeri születésű magyar lány jogásznak készül. A faluban pedig tudják róla, hogy a Magyar Gárda tagja lesz. Holnap lesz az avatása. Megalakult Nógrádmegyeren egy "jobb párt" (ismerősöm szavaival). A jogászhallgató hölgy beszélt a pappal. Ebből a cigányok "kikövetkeztették", hogy a pap helyet adott a "jobb pártiaknak". A többit már megírtátok. Természetesen a cigányok nem csak a papot, hanem Nógrádmegyeren lakó összes magyart életveszélyesen megfenyegették (ismerősömet is). A cigányok egész éjjel nem aludtak, őrséget álltak a putrijaik előtt kedvenc "kézifegyvereikkel". Az éjszaka hat rendőrautó vigyázta, nehogy a Gárdisták rárontsanak szegény rettegő cigányokra. Napközben ez a létszám kettőre apadt, de maradnak a rendőrök ma éjszaka is. Ahogyan a Gárdisták is a szomszéd faluban. (humanember)
Hogy kitol vedtek oket? Biztos a tetetleni remtol.Ird be youtube-ba es meglatod mi az.
Kik utik , rugdaljak es szidjak? Akika Tv szekhaznal kimentettek az ego autobol a rendoroket , vagy akik a mentocsapatot ket utcaval arreb allomasoztattak es arra vartak hogy a szekhaznal mikor hal mar meg egy rendor?
//"..Mitől baloldali .."// Az államkassza kulcsától! Amelyik zsebében hordja, az az ő oldala. Még nem történt meg, hogy áttette volna valaki a jobboldalára...
Nem az a lényeges, hogy például én honnan tudom, hogy ők baloldaliak-e, vagy nem, ez irreleváns információ, a releváns az, hogy például te, vagy akinek a kérdést feltettem honnan tudod, honnan tudja, mitől olyan biztos benne, hogy a felsorolt nevezett személyek baloldaliak. Mitől lennének azok?
Idézet következik Gyurcsány Ferenc 2005. szeptember 24-én Battonyán elmondott beszédéből:
Tudom és ismerem milyen nyugdíjasnak lenni ebben az országban. Látom édesanyámon, aki kétszobás lakótelepi lakásban lakik, aki csak akkor kapcsolja be a konvektort, hogyha nagyon muszáj, a konyhában pedig azért nem, mert a gáztűzhely úgyis ad elég meleget. Tudom, hogyan számolja és hogyan olvassa a gázórát, hogy hány köbméter fogyott ebben a hónapban.
Így beszél egy baloldali ember, aki tavaly, azaz 2008-ban könnyedén elköltött százmillió forintot családi-dologi kiadásokra, és nem romlott az életszínvonala egy fikarcnyit sem, pedig nem lehetett könnyű feladat naponta elkölteni közel 300.000 Ft-ot. De neki azért sikerült, miközben az édesanyja rettegve olvassa a gázórát, fagyott újjain számolva, hogy mennyi fogyott el, éppen tegnap.
Olvassal te. A vegere mar csak ketten maradtak , azok is a ciganyokat vedtek. Mijafacert nem vittek be azt a csordat aki az atyat fenyegette?he?nem volt naluk papirgalacsin?
Ezt is lehet, de a haverodat is ugyanúgy megütik, rugdalják, szidják, mint azt, aki megcsinálja rendesen a feladatát! A haverod meg menjen inkább péknek, ha nem tetszik neki. De biztos kell neki ez az év a nyugdíjig!
Igen, a fényképen illusztrált értelemben. Pont úgy, ahogy Bajnai jobboldali, Gyurcsány meg centrista. (De ezt is csak ahogy éppen látjuk most, in front of nézve.)