Ha meg van a többsége per pillanat miért várja el az ellenzéktől hogy támogassa?
MSZP meg elég nagy párt ahhoz hogy a felső vezetést -főleg a gyurcsány és zuschalg féléket elküldje a csillagba- és utána új szalonképes vezetést állítson ki, vagy mégse
Amúgy vedd a fáradságot, és sétáld körül Felcsútot, találomra beszélj két-három emberrel, vagy a polgármesterrel, nézd meg, amit a szemeiddeel látsz, és nem kérdezel többet.
Én pedig ezennel rádhagyom a dolgot, és távozom, Tényekkel szembeni vitatkozás - értelmetlensége okán - nem természetem.
Ha a kurmány támogatást akar az ellenzéktől akkor engedményt kell tennie, ha az az ára hogy mostani tehetságtelen rablóbandának mennie kell a szegedi csillagba akkor menniük kell a szegedi csillagba vagy ne várjanak támogatást. Ez ilyen egyszerű, mit nem lehet ezen felfogni?
Már ne haragudj, de GyF a törvényesen megválasztott ogy kormányának a me-je. fütyiszke ne adjon ultimátumot, hogy kivel hajlandó tárgyalni. Az ilyen "beszélgetések" helye egy parlamentáris demokráciában az ogy bizotságai és a plenáris ülés.
Ha annyira fontos a "reform" aminek fontos eleme lett volna a 300 froncsi akkor talán érdemes lett volna az összefogás :)
a fidesz elejétől fogva hangoztatja hogy EZZEL a fickóval nem hajlandóak beszélgetni ha a ZEMESZPÉNEK fontos lenne a "reform" akkor közeledhettek volna az álláspontok ferkó leváltásával..
Veszélyben a valódi felcsúti foci, a fociakadémia panziót nyitott, lovardát vett, az Orbán-fődek miatt nem lehet NB I. es pályát kialakítani, mert az a focicsapat pályája mellett van, viszont az akadémia használhatja. Focimaffia - gombfoci méretben - ezt már én mondom.