A 21. Férfi Kézilabda VB Horvátországban kerül megrendezésre, 2009. Január 16. és Február 1. között. A magyar válogatott Franciaországgal, Szlovákiával, Romániával, Argentínával és Ausztráliával került egy csoportba.
Az a baj néhány kulcsjátékos az erejének végén tart, ami nem is csoda. De valóban én is úgy fogok erre a VB-re, hogy sikeres volt bármi is történjék ezután.
A svédek erősebbek mint a szlovákok, szerintem nem lesz velük gondjuk. A szlovák jó csapat, de szerintem már el is fáradtak.Viszont a motivációval tényleg gond lehet... és nem szeretném, ha a sz/ros szlovákok ötödik helyért mennének, az vicc kategória lenne.
Bármi lesz mostmár én nagyon jó érzésekkel gondolok erre a vébére és erre a csapatra! Szerintem EZ EGY NYERŐ CSAPAT! gondoljátok csak végig Románia ellen forditottunk, Szlovákok ellen is meg akartuk nyerni a végén (sajnos kimaradt,benne van) svédek ellen és ma is nagy küzdelemben nyertünk. ez nagyon ritka. Franciákat és aHorvátokat nem lehetett megverni, bár kicsit nagyobb szerencsével vagy ha nem ők vannak hazai pályán lehet hogy elkapjuk őket.
ez a csapat még sokmindenre képes lehet (ha az első 4 játszana keresztbe nem csak az első kettő abszolut döntő esélyesek lennénk)
mostmár csak egy értelmes kapitány kéne :) bár ma nem votl rossz hajdú, és puki sem sztem
Sajnos Puki úgy néz ki olyan mintha meg lenne sértődve. Úgy véd mint aki haragban van az egész világgal. Csaszi volt a kulcsember! Megjegyzem én már a VB elejétől kezdve őt játszattam volna Eklemovics helyett.
Rég idegeskedtem ennyit meccsen :) Egyszerűen nem tudtuk lerázni (sőt, általában még utolérni sem) őket. Nem értem miért szidjátok Pukit, meg Hajdut, ma nem volt nála jobb kapusunk! És persze köszönjük meg az utolsó szabaddobást elvégző Koreainak is, aki nem tudta csak a tök üresen álló haverja lábára dobni a paszt :) !
Huhhhhhhhh Ez félelmetesen nyögvenyelős volt, de lényeg a győzelem :) Csaszi előtt le a kalappal! Végjátékban ismét nem panaszkodhattunk a játékvezetésre.
Hát ez nehéz szülés volt, de most végre nem basztuk el a végét. Most akkor ha csak a szlovákok nem verik legalább öttel a svédeket, akkor az ötödik helyért megyünk?