Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 302
Ha nem tanálod a relevanciját, azza én mitkezgyek? Juttassak 1 kicsit? Önként, vaty közvetetten vessek oda?
Előzmény: flugi (298)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 301
az nem baj mondom csak : MONNYON LE
Előzmény: Barátocska :) (299)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 300

Errö jut eszembe.

Tavasszaaa kikísértem valakit a reptérre.

Jó messze van.

Gyön a bussz befele. Ahun a motorutak tanákoznak van 1 tenyérnyi bozótos terület.

Mit látok! Egy felesleges naplopó nem tákótt valamit ottan! Mekkk egy csomó nyulat is látok, futkoznak össze-vissza, fúrkának a födbe, eeebasszák. Föfutnak az útra is, oszt balesetveszélyesek is. Mit kö nekik itt viriböni, mi? Kiirtani üket, mennyenek Nekropolisbó szétizéni a szép parkokat! Mekk mindent.

De má menni kö a bótba.

Barátocska :) Creative Commons License 2008.11.07 0 0 299
De elismerte, hogy nem volt keresztényi, nem? És hogy nincsenek kötélből az idegei, nem? ;)
Előzmény: plumbeus (296)
flugi Creative Commons License 2008.11.07 0 0 298
? ez egy kicsit áttételes reakció-sorozat, aminek fényében nem találom a relevanciát. Mindenesetre szó szerint veszek én minden szót, mert az. A költői túlzások meg gyakran adnak alapot tévképzeteknek, mert lehet, hogy jól hangzik, de nem igaz.

Találva annyira érzem magam, hogy történt már, hogy velem közösséget vállaló emberek másokat leszóltak, amit arra alapoztak, hogy az szívességet nem teljesít, ergó bunkó. Ezt én tévedésnek tartom. A semlegességet közönynek titulálni is az.
Előzmény: Törölt nick (263)
Barátocska :) Creative Commons License 2008.11.07 0 0 297
:)))))))) Sziporkázol ma :)))))
Előzmény: plumbeus (294)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 296

na hát én kiterültem a kérdéstől mára

mondok egy igaz hírt: tv2 azt mondja a plébános megverte a postást aki agyrázkódással kórházban van, azt mondják valami újság rendelési tévedés miatt - itthon kis szörnyülködés kuncogással - nyilatkozik azt mondja: ő várta hogy hozza a postás a Keresztény élet című lapot erre az azt mondta hogy a plébánia  azt lemondta és addot neki helyette Szabad Földet

THHHH  és hogy az ő idegei sicsenek kötélből...az nem baj de miért nem is megy a csááába

na hát van akinek meg az lenne a jutalma hogy segíthet ha nem lenne hülye

Előzmény: Törölt nick (295)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 295

Hát, amija 2. passzust illeti..., a zanális stánijumba bebaszott valami..., tán a biliztetés körü? Tán a zorálisba gyökerezzik, a csecstö korán lettek leválasztva?

Asszem ez egy leheccséges tudós vélemény.

Hallom a hírekbe, hjugy eeeszaporottak a züreginyulak Nekropolisba. Irtani kö üket, esz a kollektíva tudós nézete..., institualizátan, módszeresen, mer sok. Nincsen itt ellentmonndás 1 se. Sok a nyúl, löni kö. Eccerü.

Előzmény: plumbeus (294)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 294

hátha már maga sem tudja akkor vége a világnak:)

szerintem hogy pszichologizáljunk doktor úr sokan azt hiszik/várják hogy ha ők okosak gazdagok és erősek akkor ezért nekik még jár valami plusz jutalom is korona a fejükre vagy valami oszt ahelyett a sok nem olyan nem hagyja nyugton őket mert buta gyenge és szegény oszt de mégse fordul fel és takarodik a csába hogy az okosok élvezzék egymást , na mit szól doktor?

láttam már szerencsére nálam okosabb embert tanszékkel vagy anélkül mind boldog volt hogy adhatja amit tud hogy ezért mennyit fizettek neki az se érdekelte csillogó szemmel tanított

hát hogy ennek miértelmelehetaztnemtudom persze ööö 

Előzmény: Törölt nick (293)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 293

Én se. Eddig.

Hogy mi értelme van? Lásd alább!

Esetleg az, hugy kényelmetlen nyilvános klozettttben ledögleni, ha választhatom, ha van eröm hozzá, hugy 1 kalyibát tákójak össze valahun?

Mittudom én?

Előzmény: plumbeus (291)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 292

ja ja már értem már értem,de hogy hogy mi értelme van? adni jobb mint kapni próbálja ki öö

felfoghatatlan egyébként számomra hogy hogy mi értelme van az hogy gyakorolja a karitászt jót tesz a karmának off

azon kívül míg az is hogy amit ad az nem fogy el bár ez meg már paradox

így plédául ha tudást ad akkor a tudás nem  csökken hanem nő nem pedig férfi

Előzmény: msmks (289)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 291

én nem látok se ellentmondást se önellentmondást mert buta vagyok

hogy hogy mi értelme van? ööö

Előzmény: Törölt nick (290)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 290

Gondolom az, hogy jobban esik - annak, akibe lángra lobbant az isteni szikra, mer van, ami táplája a tüzet -, erősnek, gazdagnak, okosnak lenni.

Tovább! 

Előzmény: msmks (289)
msmks Creative Commons License 2008.11.07 0 0 289
ok! lássuk az ellentmondást. mi értelme van egy ilyen társadalomban törekedni arra, hogy erős, gazdag vagy okos legyél?
Előzmény: Törölt nick (288)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 288

Eddig okay kábé!

Ezzt pontyosítanám, vaty kihagynám, mer sajátos értelmezés..., nem érvelés.

"a szegény felpénzelendő, a buta meg... (megokosítandó? mindegy.)"

Tovább!

Előzmény: msmks (287)
msmks Creative Commons License 2008.11.07 0 0 287
ezt írtad: "A társadalom megoldja, megoldhatja intézményesítve, mint ismeretes."

szólj közbe, ha valahol elrontom.

a gyengék gyámolítását (megoldja). mert a társadalom szerint erre szükség van. tehát aki valamiben hiányt szenved, annak a hiánya pótoltatik! a gyenge megvédendő, a szegény felpénzelendő, a buta meg... (megokosítandó? mindegy.)
ki védje meg? közvetlenül, vagy közvetve, mindegy. nyilván nem a gyenge, a szegény, a buta magamagát. közvetlenül vagy közvetve az erős, a gazdag és az okos fogja ezt tenni.

tehát az erősek erejüket állítsák a gyengék szolgálatába; a gazdagok a pénzüket állítsák a szegények szolgálatába; az okosak a szellemi erejüket állítsák a buták szolgálatába.

jól mondom?
Előzmény: Törölt nick (279)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 286

"Relatíve senki sem tökéletes azaz relatíve mindenki buta."

Buddha

Előzmény: Törölt nick (284)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 285

"Azt mindenki tudja én meg szétmázolom."

Picasso

Előzmény: Törölt nick (283)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 284

Emese fiam!

Esztet szövegérteeemezzed má az eszed szerint, mer mingyá nemnagyon érek, rá má minngyá!

"de nem tehetsz ítéletet az ügyben anélkül, hogy önellentmondásba ne keverednél."

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 283

"Én simítottam el, baszki!"

(Lionárdó)

Előzmény: plumbeus (282)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 282

már megmondta lentebb azt nem az ön érvelési hibájának írta én értettem félre így megy ez

konfliktus nem lesz előre haladott buddhista azt elsimítja mint Michelangelo az utolsó vonást az utolsó vacsorán

Előzmény: Törölt nick (279)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 281
ki a buta? rajtad kívül mert Te nem lehetsz
Előzmény: msmks (278)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 280

250 -ben amit nem tudok másolni mert szétfagy az oldal nem dicséretnek tünt hanem hibának

szóval ha nem hiba hogy dr. Jung önellentmondásos akkor Namo Amida Buddha neki bizony!

Előzmény: msmks (277)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 279

Ezt halál komollan gondolom.

Ez mekk 1 állítás:

"de nem tehetsz ítéletet az ügyben anélkül, hogy önellentmondásba ne keverednél." - oszt szövegérteeemeszhecc nekem, ahugy akarsz!

Lássuk a konfliktust!

Előzmény: msmks (272)
msmks Creative Commons License 2008.11.07 0 0 278
szerinted?
Előzmény: plumbeus (276)
msmks Creative Commons License 2008.11.07 0 0 277
egy: Nagardzsunáról egyetlen szó sem esett ebben a topikban, amíg ide nem hoztad.
kettő: nem lett hibaként feltüntetve, valamit félreértettél.

a többi igaz.
Előzmény: plumbeus (275)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 276

ja azzal nem mert buta vagyok, ez kinek a felelőssége?

Előzmény: msmks (274)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 275

nem úgy tünt mert lentebb dr jung -ot illetően mint hibára hivatkozott az önellentmondásra amit az egész Nagardzsuna ragoz elejétől végéig közép út stb.

off

Előzmény: msmks (274)
msmks Creative Commons License 2008.11.07 0 0 274
nekem semmi.

tudsz valamit kezdeni ezzel az információval?
Előzmény: plumbeus (270)
plumbeus Creative Commons License 2008.11.07 0 0 273
dr.jung válasz | megnéz | könyvjelző 2008.11.07 09:31:30 © (249)

Moss nem érek rá má.

Szociáldarwinizmus lesz ebbö, má látom. :-))

Előzmény: msmks (247)

szivesen lektorálnám hogy valóban megvilágosodott-e maga de az önellentmondást ami hibának van feltüntetve ahelyett hogy üdvözlégy Buddhát mondtak volna!!! csak ezen bejegyzésig bírtam visszafejteni édeske ez alapján nem tudom:)) hhh

a lentebbi beejgyzés pedig olyan ókori töredéke magának amit silabizálok de csekély eredménnyel mert arámi lehet azt nem beszélem fluent vagy páli  

Előzmény: Törölt nick (271)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!