Gyön a bussz befele. Ahun a motorutak tanákoznak van 1 tenyérnyi bozótos terület.
Mit látok! Egy felesleges naplopó nem tákótt valamit ottan! Mekkk egy csomó nyulat is látok, futkoznak össze-vissza, fúrkának a födbe, eeebasszák. Föfutnak az útra is, oszt balesetveszélyesek is. Mit kö nekik itt viriböni, mi? Kiirtani üket, mennyenek Nekropolisbó szétizéni a szép parkokat! Mekk mindent.
? ez egy kicsit áttételes reakció-sorozat, aminek fényében nem találom a relevanciát. Mindenesetre szó szerint veszek én minden szót, mert az. A költői túlzások meg gyakran adnak alapot tévképzeteknek, mert lehet, hogy jól hangzik, de nem igaz.
Találva annyira érzem magam, hogy történt már, hogy velem közösséget vállaló emberek másokat leszóltak, amit arra alapoztak, hogy az szívességet nem teljesít, ergó bunkó. Ezt én tévedésnek tartom. A semlegességet közönynek titulálni is az.
mondok egy igaz hírt: tv2 azt mondja a plébános megverte a postást aki agyrázkódással kórházban van, azt mondják valami újság rendelési tévedés miatt - itthon kis szörnyülködés kuncogással - nyilatkozik azt mondja: ő várta hogy hozza a postás a Keresztény élet című lapot erre az azt mondta hogy a plébánia azt lemondta és addot neki helyette Szabad Földet
THHHH és hogy az ő idegei sicsenek kötélből...az nem baj de miért nem is megy a csááába
na hát van akinek meg az lenne a jutalma hogy segíthet ha nem lenne hülye
Hát, amija 2. passzust illeti..., a zanális stánijumba bebaszott valami..., tán a biliztetés körü? Tán a zorálisba gyökerezzik, a csecstö korán lettek leválasztva?
Asszem ez egy leheccséges tudós vélemény.
Hallom a hírekbe, hjugy eeeszaporottak a züreginyulak Nekropolisba. Irtani kö üket, esz a kollektíva tudós nézete..., institualizátan, módszeresen, mer sok. Nincsen itt ellentmonndás 1 se. Sok a nyúl, löni kö. Eccerü.
szerintem hogy pszichologizáljunk doktor úr sokan azt hiszik/várják hogy ha ők okosak gazdagok és erősek akkor ezért nekik még jár valami plusz jutalom is korona a fejükre vagy valami oszt ahelyett a sok nem olyan nem hagyja nyugton őket mert buta gyenge és szegény oszt de mégse fordul fel és takarodik a csába hogy az okosok élvezzék egymást , na mit szól doktor?
láttam már szerencsére nálam okosabb embert tanszékkel vagy anélkül mind boldog volt hogy adhatja amit tud hogy ezért mennyit fizettek neki az se érdekelte csillogó szemmel tanított
hát hogy ennek miértelmelehetaztnemtudom persze ööö
ezt írtad: "A társadalom megoldja, megoldhatja intézményesítve, mint ismeretes."
szólj közbe, ha valahol elrontom.
a gyengék gyámolítását (megoldja). mert a társadalom szerint erre szükség van. tehát aki valamiben hiányt szenved, annak a hiánya pótoltatik! a gyenge megvédendő, a szegény felpénzelendő, a buta meg... (megokosítandó? mindegy.) ki védje meg? közvetlenül, vagy közvetve, mindegy. nyilván nem a gyenge, a szegény, a buta magamagát. közvetlenül vagy közvetve az erős, a gazdag és az okos fogja ezt tenni.
tehát az erősek erejüket állítsák a gyengék szolgálatába; a gazdagok a pénzüket állítsák a szegények szolgálatába; az okosak a szellemi erejüket állítsák a buták szolgálatába.
nem úgy tünt mert lentebb dr jung -ot illetően mint hibára hivatkozott az önellentmondásra amit az egész Nagardzsuna ragoz elejétől végéig közép út stb.
szivesen lektorálnám hogy valóban megvilágosodott-e maga de az önellentmondást ami hibának van feltüntetve ahelyett hogy üdvözlégy Buddhát mondtak volna!!! csak ezen bejegyzésig bírtam visszafejteni édeske ez alapján nem tudom:)) hhh
a lentebbi beejgyzés pedig olyan ókori töredéke magának amit silabizálok de csekély eredménnyel mert arámi lehet azt nem beszélem fluent vagy páli