1 mérkőzésed van amit 2-1 re "megnyertél" ellenem. Focinyelven szólva nem kis bírói segítséggel.
LOL. Egyrészt a nyerés nem idézőjel, más sportágakban is van úgy, hogy a gyengébben játszó csapat nyer (és itt nem is biztos, hogy én voltam a gyengébb). Másrészt bírói segítség... Gondolom, emlékszel rá, hogy kézbeosztott hatospároddal verted a kézbeosztott hetespáromat. Plusz mint korábban Pillangó írta: AQ vs 33 esetében AQ-nak 46% esélye van. Az majdnem pénzfeldobás.
Lehet, hogy marhaság de arra talán emlékszel még: 1 mérkőzésed van amit 2-1 re "megnyertél" ellenem. Focinyelven szólva nem kis bírói segítséggel. Póker nyelven: És mint mondottad is nem a jobb lap nyert. Ha legalább 3-4 mérkőzésed lenne akkor lehet nem tudnád kivel mit és ,hogy játszottál. / De így? / D
Nem tudom mit látsz ezekben a partikban, de én semmit, így megmagyarázhatnád a gyenge agyamnak hogy mit kell bennük nézni?
(Azt írsz az offtopikba amit akarsz, meg a másikba is, így leszarom az összes semmitmondó partinaplót is, de ha bosszantani akarsz, akkor én majd azzal bosszantalak, hogy nem rakok be tabellát.)
Az első bekezdésbeli magyarázatot nem találom igazán elfogadhatónak. A 3:1-es és a 4:0-s győzelmet azért értékelném ugyanúgy, mert egyrészt nem tudok olyan sportágról, ahol két különböző győzelem esetén más-más pontozásban részesülnének a csapatok / emberek; másrészről meg tapasztalatból mondhatom, hogy amikor nálam az ellenfél 3:0-s kikapásra állt tavasszal, akkor többször is az utolsó mérkőzését komolytalanul vette, és olyan lapokra tolt All In-t, amire normál játék esetén nem tette volna. Igen ám, de ilyenkor az Octogon "mellé állt" és "elvette a győzelmet" a jobb laptól az ő javukra, és így nyerték meg a mérkőzést, ezzel nyertek maguknak 1 pontot. Ezt akartam volna kizárni ezzel a javaslattal.
A második bekezdéssel viszont egyetértek, mert egy jó játékos bármilyen bajnoki keretek között nyerni fog, vagy minimum dobogós helyezést elérni. Egyébként a mostani szabályokkal és az elmúlt bajnokságban levő szabályokkal sincs bajom, mert egyébként be se neveztem volna, ha már ezzel bajom lett volna.
Az égvilágon semmi értelme annak, hogy a győzelmet 3 pontra, a döntetlent pedig 1 pontra értékeld a pókerban. A fociban ezt a szabályt anno csak és kizárólag azért hozták, hogy ne laposodjanak el a meccsek, ne érje meg 0:0-ra játszani és pl. 1:1-nél se álljon le elégedetten mindkét csapat, vagyis hogy a közönség jobban szórakozhasson. A pókerban ennek 0,000% szerepe van, senki nem fog attól "érdekesebben", szórakoztatóbban és bátrabban játszani, mert egy győzelem 3 pont, a 2:2-es döntetlen pedig csak egy, hiszen a pókerban külön partik vannak, amiket így vagy úgy, mindenképpen megnyer az egyik fél, tehát felesleges felvállalni a kelleténél nagyobb kockázatot az adott partiban. Innentől világos, hogy hülyeség a 3:1-re három pontot, a 2:2-re pedig egy pontot adni. Hidd el, agyaltunk mi ezeken százszor annyit, mint itt bárki fog, mire kialakult egy adott lebonyolítás.
A másik meg, hogy csak nagyon kis mértékben függ a lebonyolítástól egy játékpénzes, netes bajnokság sikeressége, vagy éppen sikertelensége. A lényeg a hangulaton és a játékosok lelkesedésén van. Ezt persze valamennyire befolyásolja a lebonyolítás is, de messze nem ez a lényeg!
Pillangó: Ne félj, hogy sorba fognak állni a szervező-jelöltek, téged is lasszóval találtunk meg! :)