Sasa: azért, mert (eddig) ketten Pesten lakunk, nem kell, hogy Pesten, vagy környékén legyen a találkozónk. Szerintem keressük meg a - mindenkinek - ideális helyet, hogy tényleg egy jó kis buli legyen!
Sziasztok !!Gazdája lettem 1 aprilia red rose classic-nak 50ccm-es !Lenne 1 olyan apró problémám hogy az olajtartály alján ami van kis gumiharang és 1 vékony csőben végződik olyat hol lehet kapni vagy honnan lehet beszerezni!!???1 másik kérdés is volna mivel 3 sebességes és nagyon pörög utánna érdeklődtem ,hogy át lehet alakítani 4 sebességessé változtatna e a végsebeségén ez az átalakítás vagy legaláb hogy ne pörögjön annyit???
Sziasztok. Eladó egy kitűnő állapotú Aprilia Red Rose. Az ok, amiért eladom, csakis az, hogy Honda CBF125-öm lesz. Nagyon jó kis moci:) Többi info itt:
Sziasztok! Én vennék Red Rose Classic 50est, reális áron, szép állapotút! Kérlek titeket ha tudtok eladót szóljatok! Köszönettel: Péter (06-20-555-4091 ; msn: domotorpeti kukac msn.com )
A segítségeteket kérném: szeretnék a mocimra olyan csomagtartót, amin van pótülés, vagy szerelhető rá. Nem kell, hogy új legyen, nagyrészt egy alkalomra kell, mert az alsóőrsi felvonulásra vinném a lányomat és bár a mostani csomagtartómra is megtudom oldani az ülést, de a csomagtartót amúgy is szeretném valami normálisabbra lecserélni. Ha van nektek, vagy ötletetek, ahol találok, megköszönöm!
És hol tart a Red Rose találkozó szervezése?? Vagy csak ötletszinten maradt a dolog? Pedig jó lenne!!
sziasztok tud nekem valaki segiteni elso motoromat szeretnem venni nagyon tetszik a red rose de valtani nem nagyon tudok tudja esetleg valaki automataba lehet kapni ezt a tipust vagy hozza hasonlot ? eloree is nagyon kossz a segitseget mindenkinek
Na,azt hiszem,nekem enny volt a redrose.Valmi eltört a motorblokkban,az szétvert minden mást.Majd' az egész blokkot cserélni kell.SÍrsír.Ha van valakinek bontott alkatréze,szóljon legyen olyan jó!
Ezer köszönet és hála az internet címért, egy 90' es RED ROSE kézikönyvéből sikerült egy kapcsolási rajzot kinyomtatnunk és ezzel a vasam felújítása is a vége felé közeledik!
Egy jó tanács: Nagyon sok kontár van, nagyon nézzétek meg kivel javíttatjátok a járgányotokat!
sziasztok! nekem kellene egy hengr 125ös rd rose-re mindegy miylen! csak hibátlan legyen ha lehet dugóval együt... azsem baj ha 160as polini:D üdv:norbi
Sziasztok! Nekem lenne egy eladó Red Rose Classic-om, hivatalosan 50 ccm-s, erről eredeti német papírok is vannak, de a henger 75 ccm-s valójában. 95-100 km/h-t megy.
Nincs vele semmi gond, nagyon szép megkímélt állapotú, de elkezdtem a nagymotoros vizsgát, és kellene hozzá anyagi háttér.
Nekem is sikerült vennem egy jó állapotú Red Rose Classic 50-et. Sajnos a neten kevés a fellelhető infó, ill. az alkatrészellátás sem egyszerű (remélem, hogy nem is nagyon lesz rá szükség).
Ellenben találtam olasz nyelvű használati utasítást, ami a német aprilia oldalról letölthető: http://www.serviceaprilia.com/public/lum/
Nagy részét értem, de azért a google-lal lefordíttattam (translate.google.com).
Van egy eladó Aprilia Tuaregem amit esetleg cserélnék RED ROSE-ra (125 ccm alatt) Az ára 130 ezer FT! Ha érdekel a csere vagy megvennéd irj ide:hujbert6@citromail.hu
Elszakadt a kilométeróra bovdenem 125-ös motoromon. Utánajártam pár üzletbe, ígérték hogy tudnak hozni, de sajnos nem tudtak sehol. Keresgéltem a Neten bontóba stb. de sajnos semmi. A letört darabja már nincs meg (kidobtam mikor ígérték, hogy hoznak). Nincs valakinek esetleg eladó, vagy tudja valaki az eredeti hosszát. Mert akkor tudnék csináltatni egyet.
Hali van 1 Aprilia Red Rose 50-es és most veszünk hozzá 125-ös blokkot , azt szeretném kérdezni ,hogy szerintetek simán átlehet cserélni a két blokkot vagy valami átalakitó toldó stb.. kelll-e hozzá? Ha tudjátok a választ vagy értetek hozzá irjátok meg e-mailban légszives cim: n.gy.davad@freemail.hu
Köszi,szereztem közben. Eva: az olajozást kérdezd meg szerelőtől, az én gépem is tuningolt,a fene tudja milyen kell hozzá. Teleszkóp: 30/2418425. Ez valami bontó száma,meg nem mondom hol van helyileg,neten találtam, de korrekt és aranyos volt a mókus akivel beszéltem,neki minden cucca van red rose-hoz. Robogóra cserélni a redroset?Pffff:(((