Szerinted Horthy robbantotta ki a második világháborút????
Miféle történelemtanárokhoz jártál, ha mindig csak a "szépet és a jót" mesélték be neked a Tanácsköztársaságról, a történelmi összefüggéseket és a történelmi szükségszerűségeket pedig soha?
//"...A poarasztverés teljesen elfogadott volt abban az időben. .."//
Nem "abban az időben", de ha te éppen egy verekedős nemesi család sarja vagy, valóban jobban tudhatod nálam. Az én nemesi családom nem verte a parasztokat sem. Tudtommal Horthy-é sem. Legalábbis egykori bírtokán járva, egyetlen parasztjától sem hallottam ilyen panaszt róla.
Kényszerképzeteid ellen csak Ágika tudna valamit tenni. Csakhogy neki meg esze ágában sincs ilyesmi.
A Horváth-féle egészséges gyógymód kimerül a pénzelvonásban.
Neked ez tetszik jobban, nekem pedig az a gazdasági-és kulturális fellendülés, amit éppen a Horthy-korszakban hajtottak végre ebben az országban. Sokkal, de sokal rosszabb körülmények között, mint amilyen a "rendszerváltóknak" megadatott.
Dehát szerencsére MÉG nem vagyunk egyformára gyúrmázva és mindenkinek mások lehetnek az igényei.
Nem "Lóbányai" robbantotta ki a második világháborút, és azon kívül, amit tudomásúlvenni méltóztatsz korából, végrehajtott egy sereg jót is ebben az országban.
Azóta sem sikerült megismételni senkinek sem a bravúrjait.
//"...a cigányok is magyarok, ha bűnözők, ha nem.."//
Hogyne, hogyne!
Politikai magyarok ugyebár a "liberális" nyelvjárásban.
És ugyanebben a nyelvjárásban pedig pozitív diszkriminációra szoruló, külön kulturetnikum.
A kulturmagyar pedig a liberális nyelvjárás logikája szerint, már nem is számít ebben az országban (SEM) politikai tényezőnek.
Persze, persze, dehogyis magyargyűlöletből kavarják ilyen alattomosan a fogalmakat. Á! Dehogy!
Imádják a magyarok területeit, vagyonát, és örökségét. Minden mást feleslegesnek tartanak az országban, kiváltképp a magyar kulturnemzetet. Megelégednek a magyar rabszolgákkal is.
igen, mivel történelmet hamisítasz, gúnyolódsz. S amikor az a kérdés, hogy mit tettél volna, akkor az a válaszod, hogy nem nyaltad volna a franciák ülepét. De mit csináltál volna mást? Nincs válaszod.
Nem írtam sehol az elkövetők származását, ha te valamiből arra következtetsz, hogy romák voltak az elkövetők az a magánügyed. Másik embert lerasszistázni pedig becsületsértés.
Ha magyarok, akkor miért van Országos Cigány Önkormányzat? Érdekes hogy általában pont ezek a sötétbőrű "magyarok" élnek putrikban meg úgy ahogy a fehér magyarok nem. Hát ennek vajon mi lehet az oka?
II vh-s hadbalépésünkkor Szlovákiában következő volt a herlyzet: a szlovákiai közállapotokat a Hlinka-gárda magyarok elleni szélsőséges magatartása jellemezte, mely során a szlovákiai magyarok elpusztítását követelték. Egyesek közülük már a trianoni Magyarország északi területeire is igényt tartottak. Ilyen plakátokat ragasztottak ki az utcákra: „Váctól-Miskolcig-Poprádig minden a mienk! Ázsia a tietek, ez a föld a mienk!...
A dologban az az igazán szomorú, hogy az elkövetők származását nem írtam , ennek ellenére már 3. ember veszi biztosra, hogy roma származásúak kellettek, hogy legyenek. Miért vagytok ilyen előítéletesek?
Már hogyne lennél nyilas! Honnan veszed hogy thghghgh rühelli az összes cigányt? A bünöző cigányokat meg nehogy már szeretni kelljen, és ezekből sajnos rengeteg van. Ha nem így hiszed, mássz ki a budai villádból és menj a való világba!
A topik témája, hogy van-e magyargyűlület az országban. Arra gondoltam, hogy kimondhatnád azt, hogy szereted-e, vagy gyűlölöd-e a magyarokat. Akkor is, ha azt hazudják rá, hogy nyilas.
Az ellenem elkövetek bűncselekmények esetén nem jelöltem meg az elkövetők származását, ha ti roma származásúaknak tulajdonítjátok ezeket automatikusan, az nem rólam ad információt.