Keresés

Részletes keresés

sjeneis Creative Commons License 2015.05.08 0 0 833

Szia,a két oldal burkolat mennyibe lenne,variátoroshoz való?

Köszi.

Előzmény: -stukker- (832)
-stukker- Creative Commons License 2015.05.07 0 0 832

Üdv!

Még eladó a Ciao-maradék .Váz,sztender, csomagtrató,svájci extra krómozott rugós csomagtartó,bowdenszett,kezelőszervek(rozsdamentes acélból),

kormány,rozsdamentes acél sárvédők,1 belső,csengő,lámpák(régi tipusú)

első villa,nyereg,(mivel a vevő cseszett átvenni)

benzincsap,tanksapka,hajtókar,lánctányérral,tengellyel,vadonatúj hátsó racsnis lánckerék(bicaj üzemmódhoz)

Müanyag burkolatok csavarokkal,márkafelirattal

Motortakaró burkolat és lemezkéje csavarral

Atibiza Creative Commons License 2015.05.04 0 0 831

Még várok két napot, ha nem válaszol a tiéd!

sjeneis Creative Commons License 2015.05.03 0 0 830

Szia,ha neki nem kell én okvetlen viszem!!!!!

Előzmény: Atibiza (829)
Atibiza Creative Commons License 2015.05.02 0 0 829

Iciclexy...írj légszives ha a Dellorto karbi kell!

oregsas Creative Commons License 2015.04.29 0 0 828

Az utóbbi időben elég kevés időm volt, ezért most mutatom meg mit vettem alkatrésznek. A  „ jófogás „ –on láttam ezt a kéket 16.000.-ért üzemképesnek hirdetve és volt még egy  17.000.-ért ennek csak a képét láttam .

Autóval hoztam haza és gondoltam megmutatom a kollégáimnak és evvel indultam dolgozni 7,5 Km. –re lévő munkahelyemre. Az út harmadánál megállt, szerencsére megszólalt a vészcsengő és gyorsan vissza bicikliztem majd a robogóval  még éppen csak időben beértem.
Este mikor helyére akartam tolni , a kipufogóból ömlött a benzin 3-4 dl. Ez úgy történhetett a zárt benzincsapon és rosszul záródó tűszelepen szép lassan átfolyt a benzin a kipufogóba .
Nagyon nehezen tudtam csak újra  indítani :

benzincsapban kicseréltem a tömítéseket
átraktam a fekete porlasztóját
új benzincsövet és szűrőt tettem
többször tisztítottam a gyertyát
végül bedugaszoltam két lyukat a légszűrőn , jelenleg csak ronggyal .

Úgy tűnik azóta indul mindig , bár dekompresszor nincs bekötve és emiatt jobban meg kell tekerni .
Ha a dugókat kiszedem akkor beindul , felpörög és leáll , nem értem miért de tudomásul vettem.
Ez valószínű   a lassúbb típus lehet kb. 25.-el megy  , de könnyen fel megy az emelkedőn is.
Ha kijátszottam magam akkor átpakolok mindent a feketére.                                                           
Mint látszik az első lámpa biciklilámpa nem volt bekötve , de nem is lehet mert kiégetné.

És itt az állomány képe:

Előzmény: oregsas (816)
iciclexy Creative Commons License 2015.04.28 0 0 827

Jobb oldali műanyagdekli le , lánc le , 36-os villáskulcs , kicseréled , vissza teszed amit szétszedtél , kész is . Gurulhatsz !

Előzmény: csgege (826)
csgege Creative Commons License 2015.04.28 0 0 826

Köszönöm.

És hogy lehet leszedni?
Kell hozzá valami speciális eszköz, vagy Tudás? :)

jococo71 Creative Commons License 2015.04.27 0 0 825

SZABADONFUTÓ LÁNCKERÉK.

Előzmény: jococo71 (824)
jococo71 Creative Commons License 2015.04.27 0 0 824

A szabadonfutó fogaskereket cseréld ki (kb.1000ft).

Előzmény: csgege (823)
csgege Creative Commons License 2015.04.27 0 0 823

Kérdés:

Piaggio Bravo

Járó motornál tekeri a pedált, valamiért meghajtja és menet közben és ráteker erősen egy fél fordulatot, eléggé zavaró.

(Ugye bal oldalt van az ékszíj, jobb oldalon pedig a fogaskerék lánccal. innen ered gondolom én.

Leszedtem a burkolatot, beindítás után, ráhúzom a gázt, forog a kerék, és néha elkapja a fogaskereket is és a lánc rápörget a pedálra.)

Mi lehet a hiba és hogy tudom orvosolni ezt??

Atibiza Creative Commons License 2015.04.26 0 0 822

Üdv.

Próbáltalak hívni!

Esetleg adj egy email címet légyszi, és ott tudunk egyeztetni!

Az enyém: atibiza81@gmail.com

Előzmény: iciclexy (818)
oljeg12 Creative Commons License 2015.04.23 0 0 821

Küldtem e-mailt.

Előzmény: -stukker- (819)
angollora Creative Commons License 2015.04.23 0 0 820

Piaggio si PTT svájci postás motor elektronikus leszabályozásáról,annak megszüntetéséről tud valaki infót?

-stukker- Creative Commons License 2015.04.22 0 0 819

13e-tényleg a vége...ennyibe van nekem is, és akkor nem bukok rajta.

Előzmény: -stukker- (814)
iciclexy Creative Commons License 2015.04.22 0 0 818

70 309 54 97 . Hívj....

Csomagolhatod is....

Előzmény: Atibiza (817)
Atibiza Creative Commons License 2015.04.22 0 0 817

Üdv.

Dellorto SHA 13.13-as karbi eladó!

Motor mellé kaptam, de a motor már azóta nincs meg!

Rajta nem volt sosem!

2500-pénz, nekem már csak a helyet foglalja!

oregsas Creative Commons License 2015.04.22 0 0 816

Bocsi !

Közben megváltozott a lány fekvése, kapok 16.000 forintér egy működőképes ugyanolyan öntött küllőst a környéken. Holnap megyek érte.

Még kellett volna gyújtótrafót és hátsófékkart vennem de most minden megoldódott . A Miskolci út nekem még 500-600 Km. lett volna.

Előzmény: oregsas (815)
oregsas Creative Commons License 2015.04.22 0 0 815

A elérhetőségem : antibacsi@citromail.hu    Ha elküldöd a számod , akkor visszahívlak.

Sajnos én is elég messze lakom és nincs pályamatricám se. A számom 06 30 4512 816 .

Már pont a vége felé járok, de még nem indul. rossz a trafóm és már vettem még egy rosszat.

Előzmény: -stukker- (814)
-stukker- Creative Commons License 2015.04.20 0 0 814

Miskolc.Diósgyőr.Bontom is ha kell,de tényleg vigye már el valaki...vétek lenne a méhbe vinni szerintem.

Előzmény: sjeneis (810)
sjeneis Creative Commons License 2015.04.20 0 0 813

A hangja oké mindnek,de teljesítményben milyenek? Elég  a City Power?

Előzmény: iciclexy (812)
iciclexy Creative Commons License 2015.04.20 0 0 812

https://www.youtube.com/watch?v=s52xKInndPY

Előzmény: sjeneis (811)
sjeneis Creative Commons License 2015.04.20 0 0 811

Sziasztok!

Van egy 65 ccm henger 13 karbival,milyen kipufogót ajánlotok mert szerintem a gyári nem tudja kifújni a töbletet?
Köszi.

Ajánlottak Gianelli City Power kiput,az jó ehhez a szetthez?

sjeneis Creative Commons License 2015.04.19 0 0 810

Szia!

Hol van helyileg ? A gépcsoda?

Előzmény: -stukker- (807)
VolksrodZoli Creative Commons License 2015.04.19 0 0 809

Tankba lánc. Jól tisztít, és ki tudod húzni! Szép lesz.

Előzmény: oregsas (806)
oljeg12 Creative Commons License 2015.04.18 0 0 808

Azért amint látom, haladsz a rendbetétellel. Ha elkészül, akkor majd elfelejtődik az a sok munka és egyéb gondok amik közben adódnak és meg lesz az öröm. Nekem az tetszik benne, hogy olyan egyszerű, mint a faék.

-stukker- Creative Commons License 2015.04.18 0 0 807

Itt az enyém,donornak is jó,de akár össze is lehet rakni...lejjebb hirdetem...mindene megvan, 15-be vihető...utolsó ár!

Ja igen és ennek a tankja ki lett rozsdátlanítva.Szűrő is van hozzá.

Plusz alkatrészeket is adom hozzá.

oregsas Creative Commons License 2015.04.18 0 0 806

Ebben érintett vagyok, mivel én kértem az ötleteket .  Az egyszerűbb megoldást választottam, mivel hétvége volt a citromlés megoldást választottam, ezt kaptam a Auchanban . Tettem bele kevés colát  , mosogatószert és festékoldót is.  Másfél napig volt benne , néha jól megráztam és másnap kiengedtem, majd átöblítettem forró vízzel. Nagyon sok trutymó jött ki belőle , de maradt is sok pl. rugalmas fetékmaradványok amit valamivel le kellene csiszolni, pl.  homok , vagy vasgolyókkal . Ezt nem mertem meglépni , mivel olyan a belső kialakítása ,hogy nem bírnám ezeket a végén kiszórni belőle .  A csap helyére 6.-os csavart nyomtam 2 menet szigetelőszalaggal jól letömítve. A napon hagytam kiszáradni , és ha belefújtam  a töltőnyíláson alul röpködnek a levált festékfoszlányok. Ha próbálom, akkor feltétlenül benzinszűrőt teszek a benzincsőbe.
Mutatok néhány képet honnan indultam , most kicsit leálltam vele , mert szeretném  fészert megnagyobbítani , hogy ne ázzanak a biciklik és a robogóm.

Próbaüzem is volt fúrógéppel megpörgetve . Egy pillanatra el is indult , porlasztó nélkül a keveréket injekciós fecskendővel nyomtam bele , csak nem volt rajt a kipufogó és nem akartam a szomszédok idegeit húzni.
Kétszer indítottam , a harmadszori nem sikerült, mikor a motor elindult és fúrógépet rossz ütemben húztam le generátoros üzemben letekerte az anyát és elnyírta az éket.
Kompressziót is mértem fúrógépes hajtással, ami túl jól sikerült 8.-at mutatott az óra . Gondolom ennek az lehet az oka, hogy pár csepp olajat tettem a hengerbe és az olajfilm lehetett a tömítés. Porlasztó nélkül jó sok levegőt szívhatott.
Van egy frissen fúrt Piaggio Sfera robogóm amin csak 4,5 .-ös értéket mértem bár itt csak lábbal rugdostam és elfelejtettem gázkart felhúzni.

A trafóm valószínű hibás, mert csak  2-3 mm es szikrát ad hengeren kívül és ezt én keveslem , jobb lenne 7-10 mm. Próbáltam másikkal az is elég gyenge . Az a baj régebben volt 3 Babettánk azokat elvittük a MÉH-be , pedig ennél jobb állapotban voltak . Alkatrészenként minden nagyon drága , már biztos 12-15000 forintot költöttem rá . Az asszony van nagyon rákattanva , attól félek megy vele egy kört aztán többet nem használjuk.
Gondoltam , veszek egy használtat donornak ,de elég drágák . A bátyámék udvart takarítanak , ezt is ki akarták dobni , mi pedig elhoztuk de én már megbántam .
Babettáim elsőt 15000 .-ért vettem  az volt a legrosszabb , de azért működött .
Másodikat ingyen kaptam a portásunktól, azt mondta elhozom vagy kirakja lomtalanításnál . Ennek nem bírtam kimosni a tartályát, kicseréltem és nem volt vele baj míg el nem lopták.
Harmadik 5000 Ft volt más baja nem volt, sűrűn eldugult a porlasztója. Ekkor álltam át a robogóra , Piaggio Sfera ezzel már kevesebb volt a gond.
Azt hallottam  a szakiktól , elég   lett volna  néhány napig  elhasznált fékolajban áztatni a porlasztót és egy jó szűrőt betenni a pori elé és minden hiba megszűnt volna. Most a robogómat is mindig szűrővel használom és így  elég megbízhatóan működik .

A kipufogót rézzel fújtam le , de egy hét után sem száradt semmit. Végül leégettem gázlámpával és maradt rozsdásan. Lehet , hogy a spray-vel  volt a baj mert volt vagy 10 éves.

A motorját csak kívülről tisztítottam, és a hézagot állítottam a gyújtáson.

A porlasztóban a tűszelep gumija elporladt teljesen.

Még kell szereznem hátsófékkar az törött és másik trafót .

Alkatrészeket Szigethalmon vettem , szinte mindent tudnak szerezni .Az árai az ITALMONDO alatt voltak.

Mindig itt szoktam vásárolni, pl egy hengerfúrás 7-8000 Ft : dugóval, gyűrűvel , csapszeggel , és biztosítógyűrűkkel.

Porlasztóba tűszelep      1250

benzincsap                      1900

légszűrő                          1900 stb.

Előzmény: oljeg12 (804)
angollora Creative Commons License 2015.04.18 0 0 805

Ok, köszi.

Előzmény: oljeg12 (804)
oljeg12 Creative Commons License 2015.04.18 0 0 804

Olvasd el a 772 és az utána lévő néhány hozzászólást.

Előzmény: angollora (803)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!