Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Én nem régiben vettem a gazdaságos boltban Loctite super Attak pillanat ragsztót,kis flaskás 5grammos kivitelben 1000ft! Én nekem az bevált mert erős és nem hagyott foltot ,nem fehéredett ki. A csörgőmre evvel ragasztottam fel a dolgokat! Ha esetleg veszel azért előtte próbáld ki egy maradék darabon!
A szorítás allatti szárítás számomra nem fogható...Nincs valami pillanat ragasztó féle faragasztó?Én szorítsam össze a térdeim,vagy az épületecske falait szoríjjam 180 percen keresztül??Mennyi idő alatt készülök el egy épülettel??
Zsolt!Légyszíves a makettes ismerőseidet megkérdeznéd?Ők repülőznek is nem?
Megvan a petrol-lámpa , tartalék üvegbúrával.Érdekel még?
Ha jól gondolom, akkor balsa az a fa. Zsolt jól mondja a szorítást, de ezzel még lehet bajod. Próbálj ki egy - két pillanat ragasztót is. A lézervágottnál is van " hulladék" ezeken gyakorolhatsz.