Ma lefényképeztem,IDEI legkisebb fogyimat városban:5.1-5.2 l/100 km,de nem ezért írom ezt nektek,hanem azért,hogy elmondjam a számításaim szerint és nem TRIP szerint,amely köztudottan csal lefelé,hogy 1900 km-t mentem 113.5 liter gázolajjal:)
Három tankolással jött ki kereken 6 liter a fogyi,de ne felejtsük el,hogy akkoriban még hideg idők voltak és én sokat melegítve a motort járattattam,ha kellett,ha nem....
a www. fiatlinea.com oldalon semmi nyoma az öt motorváltozatnak, az egyes országok oldalait persze nem néztem meg (csak a németet (3 motor), meg a spanyolt (nem találtam meg a motorváltozatokat).
Ez azt jelenti esetedben, hogy a városi (Miskolc) fogyasztásod 6 - 6.3 liter (attól függ, hogy előtte 400 v. 500 km-en volt 5.4, amiről 50 km-en felment 1 decit).
Biztos, hogy az én budapesti 6.5 - 7.5 literes fogyasztásom egetverő, sok rövid úttal, akadozó forgalommal?
Köszönöm szépen!Igen,azaz a FIAT tett lépéseket ez ügyben és,ha valakinek elromlik kicserélik garanciálisan egy most fejlesztett új toronycsapággyal:))
Én már elküldtem a képet a verdámról az új honlapunkra,már csak arra vár,hogy feltegyék:))))))))))))))
Azért ez jó hír...mármint, hogy azt tudtuk, hogy a csapágyakkal lehet gond, a gyár gondolom majd oda is figyel erre, viszont nem bukkant föl újabb súlyos hiba...