Eladó sorra került teljesen felujított simson b 51esem
motorja teljes felújításon esett át!
minden a leg utolsó alátétig vadi új benne!főtengej,szimeringek,csapágyak,lengőkar frissen fúrva gyűrüzve olaj indexek akkumulátor szóval minden vadi új benne!gumik kb 96%osak.frissen festve!váz tank deknik.vadonatt új első hátsó teleszkópok.
Kicsit szombaton megszívtam a KTM fanatik gépezettel. Kimentem városföldre a Merci gyár mögé motorozni, egyedül mentem, mert nem lett társam. Megállt a technika, nem bírtam az istenért beindítani. Megbuheráltam a helyszínen, de semmi.
Vagy betankoltam, vagy elkoszolódott az injektor, nem tudom, nem igazán értem el senkit Kunszálláson. Így hazatoltam 12 km-t a motort. Az utolsó 5 km-en levettem a csizmát , mert már nem bírtam benne menni, annyira kitörte a lábam, úgy hogy mesztééé láb nyomtam le:D Este nem kellett ringatni, másnap a talpam eléggéé megérezte, mert nincs megszokva ez az Induljon a Bakterház Style:DD
Kicsit szombaton megszívtam a KTM fanatik gépezettel. Kimentem városföldre a Merci gyár mögé motorozni, egyedül mentem, mert nem lett társam. Megállt a technika, nem bírtam az istenért beindítani. Megbuheráltam a helyszínen, de semmi.
Vagy betankoltam, vagy elkoszolódott az injektor, nem tudom, nem igazán értem el senkit Kunszálláson. Így hazatoltam 12 km-t a motort. Az utolsó 5 km-en levettem a csizmát , mert már nem bírtam benne menni, annyira kitörte a lábam, úgy hogy mesztééé láb nyomtam le:D Este nem kellett ringatni, másnap a talpam eléggéé megérezte, mert nincs megszokva ez az Induljon a Bakterház Style:DD
Hó, köd, szakadék, palló, alagút vagy sivatag - Alex Chacón nem ismer akadályt. A texasi orvosbiológus doktorátusa előtt egy 503 napos útra ment, amelyen Texasból előbb a Tűzföldig, majd onnan Brazílián át egészen Alaszkáig motorozott. Az út során rögzített 600 órányi felvételből szenzációs videót készített. A 132 ezer kilométeres motortúra részleteiről ezen a honlapon talál információkat.
Szeretném megköszönni ezúton is a szervezést, Laciéknak pedig a vendéglátást! Nagyon finom volt a birka pöri, a sör is, csak éppen nem fizettem érte, na majd ezt még megbeszéljük!
Régen motoroztam ekkorát, ráadásul ez volt a TT-m első igazi bevetése, jól szerepelt! Látszott az egész útvonalon hogy komoly munka áll mögötte, le a kalappal, ezt így megszervezni, kivitelezni, Köszönöm, qrva jó volt, kihívás is volt, egy örök emlék marad! Volt minden, eldőlés, sárdagasztás, bosszankodás hogy hol a rákban van az a megszakító, meghogy jaj ezt most nemár, demár, kibírtam! :-) Próbáltunk jól taktikázni Gyurival, most ennyire futotta! ;-)
Mindenkinek, aki részt vett Gratulálok és remélem hogyha lesz újra hasonló rendezvény újra eljön Mindenki, sőt még többen! A többit majd inkább szóban, vagy privát majd megírom, sajnos a fórumokat olyanok is olvassák akiknek nem kellene!
Módosításra került az enduro versenynaptár, méghozzá egy jó hír miatt. Az elmaradt tokodi enduro futam Augusztus 3-4 kerül megrendezésre, mely egyben Alpok-Adria verseny is lesz!! Aki teheti jöjön majd el mert ott jövöre enduro EB rendeznek!!!!!
Ez egy kétnapos verseny, igazi jó enduros terep,2009-ben 70 km-es volt egy kör,a mostani pécsi 18km volt.:))))