A Meghívó 2/5 pontjában miért szerepel az a kitétel, hogy "a fűtési és meleg vízhálózaton lévő nagyszámú szivattyúból minden évben több darabot cseréltetünk és felújíttatunk."? Szíveskedjen kifejteni, hogy ezek akkor mitől hibásadanak meg.
A nagyszámú konkurens céggel kapcsolatos kitételét nem tudom értelmezni, a ház lakói vagyunk és a saját és lakótársak közös költségén szeretnénk faragni a nem megfelelő műszaki üzemeltetéssel keletkezett költségek megnyirbálásával.
A közelgő közgyűlés kapcsán szeretnénk felhívni a figyelmet az elszámolási kiadások között jelentős összeget képviselő fűtési rendszer karbantartása és javítása tételre (3 M. Ft) Az elszámolás részletezi az okokat is a 2. Oldalon. Férjem fűtési rendszerekkel foglalkozó cégnél dolgozik és már a tavalyi elszámolás összegének láttán felajánlotta, hogy ingyen felméri a fűtési rendszer vizének állapotát, amely az elszámolásban említett szivattyú meghibásodásokat okozza. Ez meg is történt egy műszaki javaslat átadásával. Azóta se kép se hang, csak az elszámolásban szereplő újfent irgalmatlanul nagy összeg. Nekünk az az üzenet mindebből, hogy a közös képviselőnek valamiért nem áll érdekében a költségek lefaragása. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy miért....
Közgyűlésen pl. A közös képviselő elmondhatná az indokokat.
Májustól hosszútávra kiadó egyszobás 5. emeleti udvarra néző lakásunk a C épületben. Amennyiben érdekel e-mailedet a stikkelcsalad@gmail.com címen várjuk.
A lakóparkban keresek 60-75m2 alapterületű lakást, azonnali fizetéssel. Ha valaki tud segíteni, akkor kérem a következő e-mail címre írjon nekem: bettii.kelemen@gmail.com
Eladásra kínáljuk a 30m2 -es garzon lakásunkat a Nádorliget lakóparkban magánszemélytol. Az elérhetoség 7sevenred@talktalk.net kérem hogy ide irjanak ha érdeklodnek a lakással kapcsolatban.
Kiadó garázs beálló március 1-től az E-F lépcsőház alatti mélygarázsban. A parkolóhely egyik oldalán oszlop (az ajtónyitásban nem zavar), a másik oldalán jellemzően üres parkolóhely van, így kifejezetten könnyű a beparkolás.
Én csak annyit tudok, hogy egy ismerősöm személyesen érdeklődött és megtudta, hogy eladnák, de nem akarnak kiköltözni. (?) Hogy aztán bérlők vagy maga a tulajdonos, azt nem tudom. Mindenesetre már többször hirdette itt a fórumon brutális áron.
Mélyen áron alul, sürgősen eladó az F. épületben egy nyugati fekvésű, panorámás, nagyon világos, 5. emeleti, 63 négyzetméter lakóterületű + 8 négyzetméter teraszos, 3 külön bejáratú szobás, nagy nappalis, amerikai konyhás, kitűnő beosztású és kitűnő állapotú öröklakás. Nagyméretű, kádas fürdőszoba és nagyméretű, mosdós WC található a lakásban. Garázs, tároló is van, ezek külön megállapodás tárgyát képezik. (A teremgarázs-hely az F. épület alatt van, nagyon közel a hívólifthez, a tároló közvetlenül a teremgarázs-hely mellett található! Rendkívül praktikus!)
Érdeklődni: 06 30 2 111 573 vagy ggjudit@t-online.hu
Kiadó ingatlant keresek 45nm-ig, akàr 3 hónap kaució sem probléma.
rövid bemutatkozàs: 33 éves statikus mérnök vagyok, nőtlen. Nem dohànyzom, nincs, és nem is lesz hàziàllatom lakàsban. Teremgaràzs parkolàsi lehetőség is érdekel. Visszajelzéseket az acehigh99[kukac]gmail[pont]com címre vàrom.