Keresés

Részletes keresés

ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1072

Csillag, Cait: törökbálinton tudok egy ikerház felet, 30 millió irányáron, 100nm körüli, a szintek eltolással épültek, vagyis fél emeletenként vannak, így összesen 3 szint van. van garázs is. a téglagyár mögött van.

a másik érden van, az is 30 milla, 140 nm + tetőtér. ez a dombtetőn van, egész százhalombattát belátni. nagyon szép, én ezt megvenném, ha lenne pénzem.

amúgy itt még van üres telek is, 6-10millió körül.

mindkettő barátaink háza, ha érdekel, írd meg, megírom az elérhetőségeket.

=***= Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1071
Ingatlanközvetítesz? :-)
Mi is mennénk családi házba, Érd, Tbálint is szóba került - olyan 100 nm körül keresünk, szóval szólj, ha tudsz valamit... ;-)
Előzmény: ekatlan (1058)
Caitlin Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1070
hmmm. en mirko majd 3/4 eves koraig egyutt aludtam vele es akkor szopizott ha kert. az elso 1-2 het utan: ejfel korul, hajnali 4 korul, majd reggel, stb.... en ugy gondolom, h azert a szulosegnek es az onfeladasnak is van hatara. raadasul az ilyen nonstop szulok (viasat) _szvsz_ hosszu tavon artanak a gyereknek, nem hasznalnak. tudjatok - arany kozeput, meg ilyenek :)
Előzmény: ekatlan (1063)
Caitlin Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1069
ikerhaz, mint egy fel, vagy mindket elado? szobajohet, bar nem preferalt ha nem mind2 fele elado. tbalint ofalu - a gl outlet fele kell menni....
Előzmény: ekatlan (1058)
Babapiskóta Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1068

A hétközbenit én is csak úgy gondoltam megoldani, hogy mi gyerekesek megyünk hamarabb (kora délután, vagyunk mondjuk 6-ig, a dolgozók csatlakoznak 5 körül, és ők maradhatnak tovább. Vagyis lenne kb. 1 óra, amikor mindenki ott van, bár ez nem igazán sok :-(

De persze ha összejön valami jó hétvégi party, akkor az is jó.

Csak felvetem, szombat helyett nem lenne esetleg jó a vasárnap? (szombaton úszásra járunk Márkkal, és akkor azt ki kell hagyni :-(

Előzmény: sipric_ (1066)
sipric_ Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1067
ja, jön velem. először külön programot akart szervezni a haverokkal, de meggyőztem, hogy a talin is köthet izgalmas új ismeretségeket :))
Előzmény: stunc (1061)
sipric_ Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1066
a hétközben napközben tartandó talik sztem elég esélytelennek tűnnek a többség számára, jó páran vagyunk, akik 17h előtt nem szabadulunk el a munkahelyről.

Kismazsi, érintettségből kifolyólag felkérlek, hogy nyilatkozz a nálatok tartandó taliról :D (még visszatáncolhatsz ;) )
Előzmény: Babapiskóta (1062)
babyteve2 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1065
Tegnap láttam a viasaton az "Emberi történetek"-ben pont erről volt szó...bocsi, tegnapelőtt...döbbentem rendesen (és szégyelltem magam, micsoda egy mocsok szülő voltam! ;o))))))))
stunc Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1064
Öööööö, még nem döntöttem, hogy melyik csoportba tartozom;) Abba biztosan nem, akire éjjel félóránként rácuppan a gyerek. Ez hihhhetetlen!
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1063

nem csak fél háromkor, hanem éjjel fél tizenkettőkor és hajnali fél hatkor is kér majd enni amíg pici. aztán kitudja.

szomszédasszonyom nonstop szülő, ő együtt alszik az 5 hós lányával, aki fél (!!) óránként szopizik. ott alszik mellette és rácuppan. hát nem tudom. azt mondják, hogy akkor etessünk, amikor kér, de ez nekem túlzásnak tűnik...

ha már hozod a gyereket, te melyik szülői csoportba tartozol, aki játszótérre viszi és nem beszélget, vagy aki a pokrócon ül vele és beszélget? :)

Előzmény: stunc (1061)
Babapiskóta Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1062

Akkor én is beírom, hogy adott napon belül mi a jó.

Viszont gondolkodni kellene esetleg helyszínen is... 

Bár ahogy így nézem egy aug.25-ös Kismazsiéknál tartandó talit érdemes lenne megcélozni, ahhoz már lenne helyszín :-)

Hétközben talán érdemes lenne valami belvárosi parkot megcélozni, ott a picik is elvannak egy takarón, a nagyobb gyerkőcök a játszótéren (bár az ő szüleik valószínüleg nem nagyon fognak tudni akkor beszélgetni :-)

Osztálytalálkozó - 2007. augusztus (szeptember?)

Babapiskóta
babyteve (helyszín és időpont tekintetében alkalmazkodó vagyok)
Bobka
Caitlin
Cicafül
gandi
Kismazsi (fel tudom ajánlani a házat+kertet helyszínül - Dunakeszin, de szívesen megyek bárhova is)
lillia (csak aug. 21. után)
mamua (hozzám igazán nem kell alkalmazkodni, de szeretek listákban szerepelni:))
sipric
stunc (többszörösen bukott, túlkoros, de nem reménytelen)
veron (aki hol ebbe, hol abba az osztályba látogat, és aki augusztus 9-12-ig nem elérhető)
zsizzsik (akinek elsősorban hét közben jó, de hét végén is megoldható csak akkor tudni szeretné jó előre az időpontot)

ekatlan (napközben jó, kb 5-6-ig)

augusztus 24. péntek
sipric
Babapiskóta (6-ig)
Kismazsi

bobka

Cicafül

gandi (4től)

augusztus 25. szombat
sipric
Babapiskóta (de inkább hétköznap lenne jó)
Kismazsi

bobka

Cicafül

gandi (egész nap)

veron

augusztus 28. kedd
Babapiskóta (6-ig)
Kismazsi

stunc

Cicafül

veron (6 után)

szeptember 1. szombat
sipric
mamua (talán)

stunc

bobka

Cicafül

veron

stunc Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1061

Ó, biztos remekül van C. S., és ha jól vettem ki a babás topikban, akkor hajnal fél három körül mindig enni kér majd, hurrá:) Ja, őt is viszem a talira, elfelejtettem szólni.

Sipric, te hozod a gyereket?

Előzmény: ekatlan (1056)
bobka2006 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1060
drága, semmi gond :) visszaírattam magam :)))))
Előzmény: mamua (1059)
mamua Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1059
én voltam...
valamiért Kismazsi hsz-ét, ami eggyel lejjebb volt, másoltam tovább.
elnézésedet kérem, drága bobka. értsd az eszemhez pliz.
Előzmény: bobka2006 (1026)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1058

bálinton merre?

ikerház is érdekel?

Előzmény: Caitlin (1053)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1057
köszönöm :))
Előzmény: =***= (1055)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1056

hüle vagy :D

hogy van a kis charlie simonyi? ha még ez a neve...

Előzmény: stunc (1054)
=***= Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1055
Gyönyörű!!! Érdemes volt ennyit kűzdeni érte! :-)
Előzmény: ekatlan (1039)
stunc Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1054

Hohó, itt többszörösen érintettként hozzá kell szólnom:) Bobkát, és Ekatlant nem én hagytam ki a listából, én a közvetlenül előttem szóló Mamua táblázatát másoltam át. Mindezt nagyon álmosan, kialvatlanul, vérvételre indulván...

Ekatlan, veled meg ááá, tényleg nem szeretnék találkozni, nemtom' mostanában nem érdekelnek a kisbabák:DDD

Caitlin Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1053
ne is mond :) hetfon megyunk egy tbalinti hazat megenzni. a csaj a 39. heteben van a 2. gyerekkel. 1. ha netan jo is lenne, mikorra koltoznenek ki? ugyebar egy frissen szult no 1-3-x honapig nem akar koltozni gondolom.... a masik hazat 2 nap alatt adtak el. pont nekunk talaltak ki tipusu volt.... a 3.at meg hivnom kell. de en folyamatosan remenykedem :) es olvasom a hirdetesi ujsagokat/oldalakat :)
Előzmény: ekatlan (1052)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1052

na igen, ezt megértem.

mikro költöztök :))

Előzmény: Caitlin (1051)
Caitlin Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1051
ez a nyarals dolog ketelu. kis nyaralo, szuper, h van kert, stb... de azert vegulsi ugyanaz mint otthon - fozes, sutes, mosas, takaritas. de a kert miatt en az egeszet valami hihetetlenul nagy dolognak tartom es elvezem :) valahogy mas amikor a konyhaban a robotgep keveri a piskotahoz a t.feherjet, meg mas amikor alvasidoben (konyha a gyerek/haloszoba mellett pont es az ajto nem csukodik) en kint a kertben verem fel kezzel :) szoval fel mp-ig sem panaszkodom :)
Előzmény: ekatlan (1049)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1050

Babapiskóta
Bobka
Caitlin
Cicafül
gandi
Kismazsi (fel tudom ajánlani a házat+kertet helyszínül - Dunakeszin, de szívesen megyek bárhova is)
mamua (hozzám igazán nem kell alkalmazkodni, de szeretek listákban szerepelni:))
sipric
veron (aki hol ebbe, hol abba az osztályba látogat, és aki augusztus 9-12-ig nem elérhető)
zsizzsik (akinek elsősorban hét közben jó, de hét végén is megoldható csak akkor tudni szeretné jó előre az időpontot)

augusztus 24. péntek
sipric
Babapiskóta
Kismazsi

bobka

Cicafül

gandi (4től)

augusztus 25. szombat
sipric
Kismazsi

bobka

Cicafül

gandi (egész nap)

veron

augusztus 28. kedd
Babapiskóta
Kismazsi

stunc

Cicafül

veron (6 után)

szeptember 1. szombat
sipric
mamua (talán)

stunc

bobka

Cicafül

veron

Előzmény: veron3 (1048)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1049
ok, akkor megdumáltuk. ha épp nyaralni mész (irigyirigy :)) akkor megkérem BP-t.
Előzmény: Caitlin (1046)
veron3 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1048

Babapiskóta
Bobka
Caitlin
Cicafül
gandi
sipric

augusztus 24. péntek
sipric
Babapiskóta
Kismazsi

bobka

Cicafül

gandi (4től)

augusztus 25. szombat
sipric
Kismazsi

bobka

Cicafül

gandi (egész nap)

veron

augusztus 28. kedd
Babapiskóta
Kismazsi

stunc

Cicafül

veron (6 után)

szeptember 1. szombat
sipric
mamua (talán)

stunc

bobka

Cicafül

veron

Előzmény: gandi006 (1034)
veron3 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1047
Nekem hétköznap csak 6 után jó, de szintén be tudok csatlakozni, mindjárt beírom magam egy ilyen hozzászólásba :)
Előzmény: sipric_ (1022)
Caitlin Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1046
nagyon szep a kiscsaj! :) persze, h dani is befer. sajna csak hatra a kozepso reszeb, de szerintem nem gond. nekem az aug. 20i het tutira nem jo. vegre ferjemmel is nyaralunk egy hetet balcsin. de utan barmikor. idopontilag csatlakozom a kisgyerekesekhez :)
Előzmény: ekatlan (1038)
bobka2006 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1045

kezdek már én is erre gyanakodni, mert ma pl. egyátalán nem érem el telefonon, pedig 10 óra óta hívtam már vagy 6-szor :(((

ekatlan, gyönyörűséges vigyori a lányod :)))

Előzmény: ekatlan (1042)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1044

köszi :)

annyira zabálnivaló... szerelmetes vagyok belé :)

Előzmény: Cicafül (1041)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1043
köszi BP, ezek szerint valakivel csak el jutunk a talira :)
Előzmény: Babapiskóta (1033)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!