Csillag, Cait: törökbálinton tudok egy ikerház felet, 30 millió irányáron, 100nm körüli, a szintek eltolással épültek, vagyis fél emeletenként vannak, így összesen 3 szint van. van garázs is. a téglagyár mögött van.
a másik érden van, az is 30 milla, 140 nm + tetőtér. ez a dombtetőn van, egész százhalombattát belátni. nagyon szép, én ezt megvenném, ha lenne pénzem.
amúgy itt még van üres telek is, 6-10millió körül.
mindkettő barátaink háza, ha érdekel, írd meg, megírom az elérhetőségeket.
Ingatlanközvetítesz? :-) Mi is mennénk családi házba, Érd, Tbálint is szóba került - olyan 100 nm körül keresünk, szóval szólj, ha tudsz valamit... ;-)
hmmm. en mirko majd 3/4 eves koraig egyutt aludtam vele es akkor szopizott ha kert. az elso 1-2 het utan: ejfel korul, hajnali 4 korul, majd reggel, stb.... en ugy gondolom, h azert a szulosegnek es az onfeladasnak is van hatara. raadasul az ilyen nonstop szulok (viasat) _szvsz_ hosszu tavon artanak a gyereknek, nem hasznalnak. tudjatok - arany kozeput, meg ilyenek :)
A hétközbenit én is csak úgy gondoltam megoldani, hogy mi gyerekesek megyünk hamarabb (kora délután, vagyunk mondjuk 6-ig, a dolgozók csatlakoznak 5 körül, és ők maradhatnak tovább. Vagyis lenne kb. 1 óra, amikor mindenki ott van, bár ez nem igazán sok :-(
De persze ha összejön valami jó hétvégi party, akkor az is jó.
Csak felvetem, szombat helyett nem lenne esetleg jó a vasárnap? (szombaton úszásra járunk Márkkal, és akkor azt ki kell hagyni :-(
a hétközben napközben tartandó talik sztem elég esélytelennek tűnnek a többség számára, jó páran vagyunk, akik 17h előtt nem szabadulunk el a munkahelyről.
Kismazsi, érintettségből kifolyólag felkérlek, hogy nyilatkozz a nálatok tartandó taliról :D (még visszatáncolhatsz ;) )
Tegnap láttam a viasaton az "Emberi történetek"-ben pont erről volt szó...bocsi, tegnapelőtt...döbbentem rendesen (és szégyelltem magam, micsoda egy mocsok szülő voltam! ;o))))))))
nem csak fél háromkor, hanem éjjel fél tizenkettőkor és hajnali fél hatkor is kér majd enni amíg pici. aztán kitudja.
szomszédasszonyom nonstop szülő, ő együtt alszik az 5 hós lányával, aki fél (!!) óránként szopizik. ott alszik mellette és rácuppan. hát nem tudom. azt mondják, hogy akkor etessünk, amikor kér, de ez nekem túlzásnak tűnik...
ha már hozod a gyereket, te melyik szülői csoportba tartozol, aki játszótérre viszi és nem beszélget, vagy aki a pokrócon ül vele és beszélget? :)
Akkor én is beírom, hogy adott napon belül mi a jó.
Viszont gondolkodni kellene esetleg helyszínen is...
Bár ahogy így nézem egy aug.25-ös Kismazsiéknál tartandó talit érdemes lenne megcélozni, ahhoz már lenne helyszín :-)
Hétközben talán érdemes lenne valami belvárosi parkot megcélozni, ott a picik is elvannak egy takarón, a nagyobb gyerkőcök a játszótéren (bár az ő szüleik valószínüleg nem nagyon fognak tudni akkor beszélgetni :-)
Osztálytalálkozó - 2007. augusztus (szeptember?)
Babapiskóta babyteve (helyszín és időpont tekintetében alkalmazkodó vagyok) Bobka Caitlin Cicafül gandi Kismazsi (fel tudom ajánlani a házat+kertet helyszínül - Dunakeszin, de szívesen megyek bárhova is) lillia (csak aug. 21. után) mamua (hozzám igazán nem kell alkalmazkodni, de szeretek listákban szerepelni:)) sipric stunc (többszörösen bukott, túlkoros, de nem reménytelen) veron (aki hol ebbe, hol abba az osztályba látogat, és aki augusztus 9-12-ig nem elérhető) zsizzsik (akinek elsősorban hét közben jó, de hét végén is megoldható csak akkor tudni szeretné jó előre az időpontot)
ekatlan (napközben jó, kb 5-6-ig)
augusztus 24. péntek sipric Babapiskóta (6-ig) Kismazsi
bobka
Cicafül
gandi (4től)
augusztus 25. szombat sipric Babapiskóta (de inkább hétköznap lenne jó) Kismazsi
bobka
Cicafül
gandi (egész nap)
veron
augusztus 28. kedd Babapiskóta (6-ig) Kismazsi
stunc
Cicafül
veron (6 után)
szeptember 1. szombat sipric Babapiskóta (de inkább hétköznap lenne jó) mamua (talán)
Ó, biztos remekül van C. S., és ha jól vettem ki a babás topikban, akkor hajnal fél három körül mindig enni kér majd, hurrá:) Ja, őt is viszem a talira, elfelejtettem szólni.
Hohó, itt többszörösen érintettként hozzá kell szólnom:) Bobkát, és Ekatlant nem én hagytam ki a listából, én a közvetlenül előttem szóló Mamua táblázatát másoltam át. Mindezt nagyon álmosan, kialvatlanul, vérvételre indulván...
Ekatlan, veled meg ááá, tényleg nem szeretnék találkozni, nemtom' mostanában nem érdekelnek a kisbabák:DDD
ne is mond :) hetfon megyunk egy tbalinti hazat megenzni. a csaj a 39. heteben van a 2. gyerekkel. 1. ha netan jo is lenne, mikorra koltoznenek ki? ugyebar egy frissen szult no 1-3-x honapig nem akar koltozni gondolom.... a masik hazat 2 nap alatt adtak el. pont nekunk talaltak ki tipusu volt.... a 3.at meg hivnom kell. de en folyamatosan remenykedem :) es olvasom a hirdetesi ujsagokat/oldalakat :)
ez a nyarals dolog ketelu. kis nyaralo, szuper, h van kert, stb... de azert vegulsi ugyanaz mint otthon - fozes, sutes, mosas, takaritas. de a kert miatt en az egeszet valami hihetetlenul nagy dolognak tartom es elvezem :) valahogy mas amikor a konyhaban a robotgep keveri a piskotahoz a t.feherjet, meg mas amikor alvasidoben (konyha a gyerek/haloszoba mellett pont es az ajto nem csukodik) en kint a kertben verem fel kezzel :) szoval fel mp-ig sem panaszkodom :)
Babapiskóta babyteve (helyszín és időpont tekintetében alkalmazkodó vagyok) Bobka Caitlin Cicafül gandi Kismazsi (fel tudom ajánlani a házat+kertet helyszínül - Dunakeszin, de szívesen megyek bárhova is) lillia (csak aug. 21. után) mamua (hozzám igazán nem kell alkalmazkodni, de szeretek listákban szerepelni:)) sipric stunc (többszörösen bukott, túlkoros, de nem reménytelen) veron (aki hol ebbe, hol abba az osztályba látogat, és aki augusztus 9-12-ig nem elérhető) zsizzsik (akinek elsősorban hét közben jó, de hét végén is megoldható csak akkor tudni szeretné jó előre az időpontot)
augusztus 24. péntek sipric Babapiskóta Kismazsi
bobka
Cicafül
gandi (4től)
augusztus 25. szombat sipric Babapiskóta (de inkább hétköznap lenne jó) Kismazsi
bobka
Cicafül
gandi (egész nap)
veron
augusztus 28. kedd Babapiskóta Kismazsi
stunc
Cicafül
veron (6 után)
szeptember 1. szombat sipric Babapiskóta (de inkább hétköznap lenne jó) mamua (talán)
augusztus 24. péntek sipric Babapiskóta Kismazsi
bobka
Cicafül
gandi (4től)
bobka
Cicafül
gandi (egész nap)
veron
augusztus 28. kedd Babapiskóta Kismazsi
stunc
Cicafül
veron (6 után)
nagyon szep a kiscsaj! :) persze, h dani is befer. sajna csak hatra a kozepso reszeb, de szerintem nem gond. nekem az aug. 20i het tutira nem jo. vegre ferjemmel is nyaralunk egy hetet balcsin. de utan barmikor. idopontilag csatlakozom a kisgyerekesekhez :)