Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Amúgy hol vannak az oktatóvideók, amiket leforgatott? Egy hónapja még azzal dicsekedett, hogy a házi törpével leforgattak két oktatóanyagot is a youtube-ra, majd dőlni fog a lé, aztán azóta sincs sehol.
Azok a gyerekek voltak. Amúgy fogalmam sincs, kivel beefel megint, de nem lehet, hogy az a baj, hogy konkrétan vadászott a V. iskola gyerekeire, meg kiírta, hogy a saját gyerekével egyidősekre konkurenciaként tekint, és őket nem készíti fel rendesen?
Nem lehet, hogy nem az állítólagos zsenialitás, hanem ez a baj?
"Én azért vagyok botrány, mert a kolléga is látott tavaly, és általában is az a sztori, hogy a személyem, a kiemelkedésem, szenvedélyem emberekben dühöt, rosszakaratot, gyűlöletet kelt, rámkenik az elrontott életüket, pont azok, akik korábban úgy hízelegtek."
Mindig ugyanez a nóta. Vele az a baj, hogy annyira különleges, akkora zseni, irigyen gyűlölik, más magyarázat kizárt, például hogy egy nárcisztikus pszichopata.
- két vádpontot az ügyészség tett hozzá, amiket vissza is vont
- a maradék meg elsőfokon megállta a helyét, a másodfok azt állapította meg hogy amit a rusony csinált, az nem bcs, nem azt, hogy Pít amiket állított és ami alapján elindult egy büntetőeljárás, azok eltérnek a valóságtól
Hány napot adtok, amíg meg nem jelenik a fassekérdeztében, hogy macy milyen önfeláldozó volt, hogy kisegítette a rusonyt a sérelemdíj plusz kamatokkal, és ilyen egy igazi párkapcsolat hogy összetartanak jóban-rosszban?
Fogadok, hogy Macykah vállalkozik helyette, mivel neki van az a mellesleg lenézett aktakukac főállása, ami mellett másodállásban átalányadózva kimaxolhatja teljesen az adómentes keretet... csak hát ez azt is jelenti, hogy nyelvtanmanót feketén foglalkoztatja.
Azt nem értem - sosem fogom -, hogy miért jó neki ennyi extra költséget és kamatot rápakoltatni az eredeti tartozásra. Azt a részét értem, hogy utálja a gondolatot, hogy fizetni kell, de pontosan tudja, hogy erről ítéletek vannak. A bíróságon kellett volna okoskodni, nem bankszámlát rejtegetni, de oda meg gyakran el sem ment.
A másik meg, hogy ha a végén ez a balfasz fizeti ki, a "házi közgazdász", akkor legalább neki miért nem volt annyi esze, hogy nem dagasztja másfélszeresére a tartozást? Itt van ez a 600 ezres is most. Lesz annyi esze Macynak, hogy ezt időben kifizeti, nem kell újra végrehajtást kérni miatta és ráterhelni az ingatlanrészre? Úgy sejtem, nem...
Nyelvtanmanó sajnálta három heti bevételét arra, hogy kifizesse a tartozását?!?
Szegény macy, másfél millióért majdnem egy éven át hetente kedvét tölthette volna egy jó prostival (aki nem 50 és főleg nem néz ki 60-nak, nem utasítgat és nem őrjöng, viszont szexuálisan vonzó és ügyes).
"Régóta nem látott várakozás előzte meg az utóbbi idők legváratlanabb videojátékos eseményét, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke ugyanis előző héten bejelentette: közösségi nyomásra elindítja a saját Minecraft szerverét. Az indulást Tiktokon két szavazás előzte meg, amiben eldőlt, hogy túlélő játékmód lesz beállítva, és egymás megtámadása is engedélyezve lesz.
Ezzel párhuzamosan a tegnapi nap egyébként a Tisza Párt is elindította a saját Minecraft szerverét, amit a hivatalos Discord csoportjukban jelentettek be."
Nem azt magyarázza, hogy Pít azért pereli, hogy így lássa újra? Nekem úgy tűnik, ez inkább a rusony taktikája. Kicsit költséges, de hát a szívnek nem lehet parancsolni, igaz, rusony?