Egy kis segítségre szorulok: 70D- azt írja ki hibaüzenetként, hogy nincs kontaktus a gép és az objektív - Sigma 120 - 400 4,5 - 5,6- között, tisztítsam meg az érintkezőket. Meg tisztítottam, nem változott semmi. A gép a többi obival kommunikál. Volt már ilyen gondotok? Van egy jó szerviz?
Néhány hónapja használom és volt alkalmam a 150-600 s-el összehasonlítani. Olyan finom részletes képe van hogy vágással ugyanott vagy mint a 600-assal vágás nélkül. Kisebb, könnyebb és annyiért veszel egyet újan, mint egy 150-600-ast használtan. Egyetlen hiányossága hogy nincs rajta állványgyűrű.
Újra segítséget szeretnék kérni. Nikon D7200-s gépem van melyet jelenleg egy sigma 50-500 obival (is) használok. Felmerült bennem hogy madárfotózáshoz egy stabilizátoros objektívet szeretnék beszerezni.A sigma két 150-600 objektívjével szemezek. Vagy a c változat vagy az s lenne. A sport változattól tartok hogy kézből tartva a súlya miatt használható-e. Valakinek ha van tapasztalata az objektívekkel kérem segítsen!
Illetve találtam közben egy oldalt,ahol leírja, 2000-től készült széria D jelzéssel van, 2005-től készült modellek DG jelzéssel vannak ellátva. De az évjáraton kivül mi a különbség...
Én arra gondoltam valami replika, mert hivatalos forrásban én sem találtam. De nemzetközi piacon van belőle eladó több is, illetve ha replika lenne minőségben sokkal silányabb lenne gondolom.
Valaki esetleg nem tudja - én nem találok róla infót - Sigma 300 f2.8 APO EX HSM objektíveknél mi a különbség a D,és a DG jelzések között? Azt tudom,a DG azt jelenti FF -re készült. De a sima D-ről nincs infóm.
A véleményed nem vállalod fel- mert ahhoz gyáva vagy- csak nyomod a IQ-at meghatározó mínuszjelet. :D Pedig ha leírnád mi a bajod megtudnánk vitatni. De arc nélkül se mered leírni mi a bajod egy hirdetéssel.
Bocs mindenkitől, de ez már kikívánkozott belőlem. Jöhetnek a negatív lájkok. ;)
Érdekel valakit nyereményből származó vadonatúj Canon bajonettes Tamron 100-400mm F/4.5-6.3 Di VC USD? Gyári számot nem tudok adni ki sincs bontva a dobozából. Eladás oka nekem a nagytestvére már megvan. Ára fix: 200.000 FT
Eladnám a képeken látható EF Canon 400mm f/5.6L USM teleobjektívem tökéletes állapotban, minden gyári tartozékával, használati nyomok nélkül. Gyors és precíz autófókusz, penge éles képek. Ajándék neoprén védőhuzattal. Mindez az új ár alig több, mint feléért. Tel.: +36 30 630 6411 vagy tiszaijozsef@freemail.hu Mintafotók pl. itt: https://alexfoto7.webnode.hu/
Menni megyen (mondjuk A7 II-vel próbáltam a Sport változatot), de az af sebessége sztem korlátozza a vad/madár fotózást ( a galériád alapján :) ) Ne várd a 40D 400f5.6 sebességét szerintem. De próba-cseresznye.
Kezdem azt hinni, hogy én leszek az első, de... SonyA6000-es (imádom,okos,kicsi) vázamon ott figyel az MC-11. Ezzel a kedvenc 18-35 1.8 remekül teszi a dolgát.
Kérdés; vajon a szintén art sorozattal kijött 150-600 "C" is vinni fogja? Egyenlőre nem sikerült sem ismerősi körben megnéznem, sem boltba eljutni, próbára.