Tudja valaki, hogy kültéri lámpák (amik az erkélyeken és a közös folyosókon van) búrájának a csavarjait milyen szerszámmal lehet lecsavarozni? Valami elcseszett dolognak látszik így elsőre...
Fórumotokra azért jutottam el, mert Farkasné Mérész Andrea nevét kidobta a google nálatok, és beleolvasva a fórumba, botrányos dolgokat találtam, csak mint a mi házunkban is. Az a helyzet, hogy a mi házunkat is ő "vette" a kezébe és nem tudjuk főleg az SZB miatt likvidálni , és gyakorlatilag ellehetetleníti a garanciák rendezését, és hozza az időt minden szempontból, és a többi......
Az lenne a kérésem, hogyha valaki akinek van infója a fenti személyről, és hogy mik történtek a liliomdombi karrierje alatt, akkor kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi e-mail címen, vagy telefonon, megköszönném a mi házunk nevében előre is!
V. Gergely , e-mail: acid1345kukacfreemail.hu, tel: 06 vodafone háromszáztizenhat ötven tizenöt
Lehet hogy nem ugyanazokat az értesítéseket kapjuk?
Ami nekem van azon az szerepel, hogy a felperes a földhivatal részére fizessen be perfeljegyzésenként 6600 forintot azaz összesen (kurvanyagyösszeg) forintot.
Olyat amin az áll, hogy én bármit is fizessek nem kaptam.
Tegnap én is kaptam levelet a Földhivataltól. Pedig nekem csak a Liliomdomb Kft-hez van közöm és vmi papírt, hogy fizessek be kb. 7.000,- Ft-ot. Perek, címek, Tűzliliom utca és társai... Mi a csoda ez?!?!?!
Bár másodkézből van, azaz nem hiteles, de úgy néz ki, hogy a felperes az eladatlan garázsokra is rátetette a peres eljárást. Mivel a garázsok területe egy albetét résztulajdonosokkal, így minden olyan házban amelyikben van még eladatlan beálló, az összes olyan tulajdonos akinek van beállója szintén alperes lett.
Nem vagyok jogász, lehet, hogy rosszul értelmezem a dolgokat, de számomra a Földhivatal levele alapján úgy tűnik, hogy (szinte) mindenki érintett, illetve mindenki esetében bejegyezték a perindítást, ha másra nem, akkor a beálló tulajdoni hányadára. Legalábbis a mi esetünkben ez a helyzet. Mi a Liliomdomb Kft-től vettük a lakást már jó régen, mégis a beállónak megfelelő tulajdoni hányad mértékéig bejegyezték a perindítást. Amiben az a furcsa számomra, hogy ha ebben az esetben (vagyis, hogy a Liliomdomb Kft-től vettünk mindent) nem érint minket a per, aki ki és milyen jogon jegyez be bármit a mi tulajdonunkra? Ha van köztetek jogász, esetleg leírhatná, hogy mi ennek a háttere vagy kitől lehet erről érdeklődni, mert természetesen a Földhivatalban semmit nem tudnak mondani.
Leonóráról nem tudtam. Amikor én beszéltem vele akkor még ott dolgozott, és akkor még többet tudott mondani a háttérről is. Annyi valóban publikus lehet, hogy igen, a két cég közti elszámolási vita van (amelyben ugyan mi semmit sem tudunk tenni, illetve alapvetően közünk sem lenne hozzá) és a magyar jogrendszer elbaxottsága folytán ha a felperes nyer akkor néhányan akár a lakásukat is elveszíthetik, hiába van az már kifizetve.
Azokat érinti akik azután vettek lakást, beállót vagy tárolót (esetleg kombinálva) miután a Liliomdomb Kft a T-69-nek eladta a még megmaradt tulajdoni részeit.
Én is kaptam levelet de nem a Földhivataltól, hanem a T.69 Ügyvezetőjétől. Csak címe van az illetékesnek így telefonon esélyem sem volt magyarázatot kapni. Valaki Eleonórához irányított, ő viszont nem tudott de inkább nem akart semminemű felvilágosítással szolgálni, mivel ő már egyik perben érintett cégnek sem dolgozik. Persze lehet, hogy ez sem igaz. A lakópark létesítésében érintett két cég elszámolási problémái miatt pereskednek a delikvensek. Ha jól tudom az első vevőket nem érinti az ügy csak azokat akik később, kb. az elmúlt másfél évben vásároltak lakást vagy tárolót a T.69-től. Lehet, hogy tévedek a dolog megitélésében vagy rosszul értelmeztem a kapott levelet de én ezt vettem ki a kapott tájékoztatásból.
Mi is csak most kaptuk meg a levelet a perindításról. Magyarázó levelet nem kaptunk, el tudná valaki mondani, hogy mi ez? Számomra teljesen érthetetlen, hogy miről szól.
Tudja valaki hogy mi ez a perinditás? Ma kaptam a Bp-i 1. számú Körzeti Földhivataltól egy levelet. Lehet, hogy lemaradtam valamiről. Ebben aztán van minden....
Ezzel egyetértve, szeretnénk mi, a lakótelepen élők, hogy ne álljatok fel a járdára az utcán sem! Baromi bosszantó ám, mikor az úttestre kell lemenni kisgyerekkel, ne adj isten babakocsival, mert az amúgy is keskeny járdát elállja valaki. Arról az egyszerű tényről nem is beszélve, hogy ugye tilos is. Én nem vagyok rongálós típus, de elkezdjük az így parkolókat lefényképezni, és kitenni a parkolási szégyenfalra - rendszámostul. Ugyanez vonatkozik a bölcsőde és az óvoda előtt tilosban, szabálytalanul állókra
Bocs. A szűrő amit én rendszeresen tisztítok az a csap végén van, lecsavarható, tisztítható. Itt szoktam látni még törmeléket de ez a törmelék ezt megelőzően a kerámiafejnél karcolászhatta a betétet. Ennek a tisztításával sajnos a kar mozgatása már nem befolyásolható de a kemény mozgás következményei a szűrőben láthatóak.
Köszi a választ, valami ilyesmire gyanakodtam! Anno nekünk is még garanciában cserélték, de most megint megszorultak. És hol van ez a bizonyos szűrő, amit tisztítani kell?