Keresés

Részletes keresés

pancer1 Creative Commons License 2007.03.10 0 0 25

1. syrius
2. gigabor

3. pancer1

(megjegyzem halkan hogy én sokféle csatornát nézek, ugynevezett gagyikat is, de kell igényes müsor is, igy a Mezzo bent van az első 9-ben nálam)

Előzmény: gigabor (15)
syrius Creative Commons License 2007.03.10 0 0 24
Iratkozzatok fel a tiltakozó listára, hátha összejön egy hosszabb lista. Pénzbe, fáradtságba nem kerül... Lássuk mire megyünk. Veszíteni nem lehet.
Előzmény: Törölt nick (23)
H-turul Creative Commons License 2007.03.10 0 0 22
Inkább indítsatok egy civil mozgalmat,

a csatornánkénti díjfizetésért. Egyszerűen rablás fényes nappal, hogy olyan adókat is megfizettetnek a szerencsétlen pógárral, amit az életben nem nézne. Csak azért, mert valamelyik falloszfejű a cégnél a hasára ütve úgy döntött, hogy a magyar Átlag Gerzsonnak TV2, RTL-klub, BPTV, PAX, Nickelodeon, Viva, 4 sportadó és a BlueClimax kell a csomagjába.
Tessék elkezdeni bombázni a parlamenti képviselőt, hogy alakítsák át a törvényt, legyen kötelező MINDEN csatornának külön-külön közölni az árát, és majd ÉN eldöntöm, hogy melyiket rendelem meg. Egyszer már megemelték a díjat (a szokásoson kívül) méghozzá jelentősen, arra hivatkozva, hogy mostantól külön-külön lehet beállítani, hogy melyik csatornát lehet az adott drót végén fogni. Akkor csinálják!
Parlagfu Creative Commons License 2007.03.10 0 0 20

Hát igen. Fel nem fogom, hogy ilyen Deko TV-k hogy a fenében tudnak megmaradni, a Mezzo meg nem.

Sokszor nézem és hallgatom a Mezzo-t, de az is igaz, hogy a néhány éve látható komolyzenei klipjeik, meg a Sequences címen futó rövid, a teljes műveket gyakran megcsonkító bejátszásaik sikerületlen kísérletek arra, hogy a csatorna "korszerű" legyen. 

Előzmény: zizi (10)
Lebenstod Creative Commons License 2007.03.10 0 0 19
A Mezzo kimagasló, páratlan értékű csatorna. Elképesztő a törlése.
fidelite Creative Commons License 2007.03.10 0 0 18
mikor veszik le? ja és mi lesz helyette....netán MCM...
józan paraszt Creative Commons License 2007.03.10 0 0 17
csatlakozom!
Kár érte. A legjobb volt.
Előzmény: gigabor (15)
Endiman Creative Commons License 2007.03.10 0 0 16
levelet írni felesleges a júpicinek, a Nickelodeont se lehetett visszaimádkozni.

Van négy rohadt sportcsatorna az minek a lófasznak??
gigabor Creative Commons License 2007.03.10 0 0 15
Én is tiltakozom.

1. syrius
2. gigabor
Előzmény: syrius (14)
syrius Creative Commons License 2007.03.10 0 0 14

Tiltakozom a MEZZO csatornának a UPC kínálatából való törlése ellen:

1. syrius

syrius Creative Commons License 2007.03.10 0 0 13

Talán azért nem fiam:-)

De ha már - vicc nélkül - tényleg ennyire szívügye, akkor az ő tiltakozására is számítok egy esetleges akcióban. Én akár virtuális aláírás gyűjtésbe is kezdenék:

Előzmény: ZöPö (11)
syrius Creative Commons License 2007.03.10 0 0 12
Én meg had legyek optimistább és reméljem, hogy sokaknak hiányozna. Szerintem ha nézettségi sorrendet állítanánk fel biztosan nem lenne a Mezzo az alsó 10-ben. És legalább annyira hiszem, hogy azok, akik soha nem nézik azok közül is sokan tudják, hogy ez a csatorna értéket képvisel és ezért meg kellene menteni. Azt ugyanis a laxilajcsin és bptv-n csüngők, a Győzike és Pákó fogyasztók is valószínűleg elismerik, hogy létezik egy egyetemes kultúra, amit azért nem kellene száműzni, mert egy szűkebb réteget vonz.
Előzmény: zizi (10)
ZöPö Creative Commons License 2007.03.10 0 0 11

???

Le akarják venni a palettáról? Édesapám bele fog halni. :-((((

Előzmény: syrius (-)
zizi Creative Commons License 2007.03.10 0 0 10
szerinted ki a rák nézi a fixtv-t, a budapest tv-t vagy a deko tv-t? mégis elférnek

a Mezzo klasszikus/jazz kínálata valóban szűk réteghez szól, de legalább igényes műsort ad, miért nem lehet helye a palettán?

habár ebben az országban a primitív műsorok és csatornák nyilván sokkal jobban eladhatóak, mert azok felelnek meg a magyar tvnézők átlagos iq-jának, amelynek a kiszámításához elég rápillantani a nézettségi statisztikákra, ehhh
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (4)
Waratah Creative Commons License 2007.03.10 0 0 9
a francba bele:(
liberálmensevik Creative Commons License 2007.03.10 0 0 7

Nagyon sajnálnám a Mezzo-t.

Még más néven kedveltem meg, Muzzik.fr volt asszem a neve korábban, de sok igényes zenét leadtak.

Az egyik ok, amiért kábeltévét rendeltem ez volt. Ha nem is naponta, de két három naponta el-eltöltök egy órát a csatornán legalább.

bogel Creative Commons License 2007.03.10 0 0 6
A T-Kábel is kivehetné a Mezzot a listából. és akkor nyugodt szívvel spórolhatnék 5k/hót.
syrius Creative Commons License 2007.03.10 0 0 5
Azért ha volna néhány 100 tiltakozó, aki lemondaná emiatt az UPC-t meggondolnák. Nem hiszem hogy szélesebb tömegeket érint, hogy 5x. csatornaként beteszik az AXN-t vagy mijatúrót. De ha már beteszik, akkor ne vegyenek el másikat. Vagy ha muszáj, akkor valami hasonlót vegyenek el. Szerintem közvélemény kutatást is végezhetnének. Tuti, hogy sokaknak hiányozni fog a Mezzo, mert kivételesen igényes zenéket adott. A legtöbb műsort onnan vettem fel.
Előzmény: PETYUS (2)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2007.03.10 0 0 4
Kicsit lemaradtam :)

Szerintem ha nem nézik akkor kidobják, ez teljesen logikus. Az sokkal inkább zavar hogy a Bartókon a múltkor ambient zene ment.
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (3)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2007.03.10 0 0 3
Mezz0.
PETYUS Creative Commons License 2007.03.10 0 0 2
>Miért fáj nekik, hogy volt egy igényes zenei csatornájuk?

Mert abból nem jön nekik annyi lé mint holmi moslékból.
syrius Creative Commons License 2007.03.10 0 0 1
Persze tudom, hogy sokan nem érdeklődnek utána, de azoktól is számítok támogatásra, akik csak egyszerűen kiállnának egy jó ügy mellett (vagy egy rossz döntés ellen)
Előzmény: Zsoldos (0)
Zsoldos Creative Commons License 2007.03.10 0 0 0
Engem 0-ra érdekel a Mezzo.
syrius Creative Commons License 2007.03.10 0 0 topiknyitó
Próbáljuk levelekkel e-mail-lel bombázni az UPC-t, hogy ne vegyék el ezt a csatornát. Miért fáj nekik, hogy volt egy igényes zenei csatornájuk?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!