Fene a belét az UPC-nek, április 1-től megszünteti a MEZZO sugárzását. Ez egyetlen komoly zenei csatorna volt. Kit zavart vajon a sok gagyi csatorna között, hogy itt klasszikus zenét és igényes jazzt is hallgathattunk? Tiltakozzunk, mentsük meg az ezt a nem 0 zenei csatornát!
a csatornánkénti díjfizetésért. Egyszerűen rablás fényes nappal, hogy olyan adókat is megfizettetnek a szerencsétlen pógárral, amit az életben nem nézne. Csak azért, mert valamelyik falloszfejű a cégnél a hasára ütve úgy döntött, hogy a magyar Átlag Gerzsonnak TV2, RTL-klub, BPTV, PAX, Nickelodeon, Viva, 4 sportadó és a BlueClimax kell a csomagjába. Tessék elkezdeni bombázni a parlamenti képviselőt, hogy alakítsák át a törvényt, legyen kötelező MINDEN csatornának külön-külön közölni az árát, és majd ÉN eldöntöm, hogy melyiket rendelem meg. Egyszer már megemelték a díjat (a szokásoson kívül) méghozzá jelentősen, arra hivatkozva, hogy mostantól külön-külön lehet beállítani, hogy melyik csatornát lehet az adott drót végén fogni. Akkor csinálják!
Hát igen. Fel nem fogom, hogy ilyen Deko TV-k hogy a fenében tudnak megmaradni, a Mezzo meg nem.
Sokszor nézem és hallgatom a Mezzo-t, de az is igaz, hogy a néhány éve látható komolyzenei klipjeik, meg a Sequences címen futó rövid, a teljes műveket gyakran megcsonkító bejátszásaik sikerületlen kísérletek arra, hogy a csatorna "korszerű" legyen.
De ha már - vicc nélkül - tényleg ennyire szívügye, akkor az ő tiltakozására is számítok egy esetleges akcióban. Én akár virtuális aláírás gyűjtésbe is kezdenék:
Én meg had legyek optimistább és reméljem, hogy sokaknak hiányozna. Szerintem ha nézettségi sorrendet állítanánk fel biztosan nem lenne a Mezzo az alsó 10-ben. És legalább annyira hiszem, hogy azok, akik soha nem nézik azok közül is sokan tudják, hogy ez a csatorna értéket képvisel és ezért meg kellene menteni. Azt ugyanis a laxilajcsin és bptv-n csüngők, a Győzike és Pákó fogyasztók is valószínűleg elismerik, hogy létezik egy egyetemes kultúra, amit azért nem kellene száműzni, mert egy szűkebb réteget vonz.
szerinted ki a rák nézi a fixtv-t, a budapest tv-t vagy a deko tv-t? mégis elférnek
a Mezzo klasszikus/jazz kínálata valóban szűk réteghez szól, de legalább igényes műsort ad, miért nem lehet helye a palettán?
habár ebben az országban a primitív műsorok és csatornák nyilván sokkal jobban eladhatóak, mert azok felelnek meg a magyar tvnézők átlagos iq-jának, amelynek a kiszámításához elég rápillantani a nézettségi statisztikákra, ehhh
Azért ha volna néhány 100 tiltakozó, aki lemondaná emiatt az UPC-t meggondolnák. Nem hiszem hogy szélesebb tömegeket érint, hogy 5x. csatornaként beteszik az AXN-t vagy mijatúrót. De ha már beteszik, akkor ne vegyenek el másikat. Vagy ha muszáj, akkor valami hasonlót vegyenek el. Szerintem közvélemény kutatást is végezhetnének. Tuti, hogy sokaknak hiányozni fog a Mezzo, mert kivételesen igényes zenéket adott. A legtöbb műsort onnan vettem fel.
Persze tudom, hogy sokan nem érdeklődnek utána, de azoktól is számítok támogatásra, akik csak egyszerűen kiállnának egy jó ügy mellett (vagy egy rossz döntés ellen)