Keresés

Részletes keresés

Grigorij Atya Creative Commons License 2007.04.09 0 0 182
Hogy érted, hogy nem védenek a páncélok? Én ugyanazt a ruhát hordom Yantar óta, és nem vettem észre, hogy romlana a minősége.
Előzmény: quetzalcoatl (180)
mmonitor Creative Commons License 2007.04.09 0 0 181

quetzalcoatl Creative Commons License 2007.04.08 0 0 180
Nem tudom nyomja e valaki patch-csel, de miután feltettem, már nem volt mire költeni pénzmagot. Ugyanis a páncélok finoman fogalmazva szart se érnek. Egy-egy izmosabb bevetés után gyakorlatilag ronggyá vannak lőve és így nem védenek. Bár egyenlőre tellik új ruhára azért lasabban fogyhatna el a védelmük.
Fegyverek közül nekem a német gp-30 as puska (gépfegyver+távcső) vállt be legjobban. gyakorlatilag a legtöbb ellenfelet le lehet vele lőni, mielött lőtávon belül érnének. Bár egyenlőre Pripatyig nem jutottam el, tehát nem ismerem az összes fegyvert.
mmonitor Creative Commons License 2007.04.08 0 0 178
Tudom, átméretezed és elmented. Kissebb lesz.
Előzmény: Heartbreaker (177)
Heartbreaker Creative Commons License 2007.04.08 0 0 177
Ööö, méretet szeretnék változtatni, hogy pl. ide is feldobhassak pár érdekes darabot, mert a jelenlegi túl nagy, és ha fel akarom tölteni, a fórummotor elküld a berregő maci f*szára.
Előzmény: mmonitor (176)
mmonitor Creative Commons License 2007.04.08 0 0 176
Akár a Paint-ben is kép menü nyújtás/döntés, százalékban megadhatod a méretet.
Előzmény: Heartbreaker (173)
Heartbreaker Creative Commons License 2007.04.08 0 0 175
Köszi, ránézek!
Előzmény: Trucker39 (174)
Trucker39 Creative Commons License 2007.04.08 0 0 174
Szerintem neked az "átméretezés"-re van szükséged.

Paintshopban (azt szoktam használni) az Image/Resize opció alkalmas erre. Másban nem tudom, de biztosan segít ebben valaki.
Előzmény: Heartbreaker (173)
Heartbreaker Creative Commons License 2007.04.08 0 0 173

Majd ha készen lesz mindegyik, meg a vídijók is be lesznek digizve, akkor szelektálunk, rendezzük, és utána tesszük fel valahova.

Jut eszembe: nem vágja valaki, hogy hogy lehet egy képet lekicsinyíteni? Nem úgy, hogy levágok belőle, mert azt én is tudom.

Előzmény: Trucker39 (172)
Trucker39 Creative Commons License 2007.04.08 0 0 172
Képeket mikor teszel fel valahová?
Előzmény: Heartbreaker (171)
Heartbreaker Creative Commons License 2007.04.08 0 0 171

Gondolom két vinyója van.

Na, émbörök, bejártam a Zónát keresztül-kasul, Pripjatyban olyan helyeken jártam, ahol eddig ember nem nagyon a robbanás óta, met a neten nem láttam ezekről a helyszínekről képeket. Voltam az 1.-es blokkvezénylőben, a reaktorcsarnokban, ácsorogtam a reaktortetőn, és megvolt a turbinacsarnok is. Kíváncsi vagyok, hogy a játékban Pripjatyot hogy sikerült lemodellezni, mert a gammában még nem sikerült eljutnom odáig... :-)))

Előzmény: Trucker39 (168)
mmonitor Creative Commons License 2007.04.08 0 0 170
Sokáig nem is használtam virtuális memóriát. Mondjuk ha egy játék 5 G-t foglal a lemezen, nem tudom minek neki 8 + a ram? Ha mindnt kitömörít akkor minek tölt olyan sokáig? Na mindegy nem értek hozzá.
Előzmény: mmonitor (169)
mmonitor Creative Commons License 2007.04.08 0 0 169

Két partíción külön-külön. De nem hiszem, hogy sok értelme van. Nekem 2G van beállítva 2G ram-hoz és nem igazán szaggat max a betöltés után párszor.

Előzmény: Trucker39 (168)
Trucker39 Creative Commons License 2007.04.08 0 0 168
Köszi, de nem azt kérdeztem, hogy hol, hanem, hogyan. Ugyanis 4096-nál nagyobbat nem nagyon enged beírni. Konkrétan arra lettem volna kíváncsi, "hogyan " írod be a 2x4096 Mb-t ?
Előzmény: mmonitor (167)
mmonitor Creative Commons License 2007.04.08 0 0 167

Sajátgép-tulajdonságok-speciális-(teljesítmény) beállítások-speciális-módosítás.

Asszem nekiállok mégegyszer... túl gyorsan végigértem.

Előzmény: Trucker39 (166)
Trucker39 Creative Commons License 2007.04.08 0 0 166
Gratula a végigjátszáshoz!

Mivel állítod be a 2x4096 lapozó file-t?
Előzmény: Konnektororrú (165)
Konnektororrú Creative Commons License 2007.04.07 0 0 165
Végigjátszottam. A véleményem jelentősen megjavult a játékról: ez nagyon jó! Abszolút kedvencem, a Half-Life 2 csak történetvezetésben, a Gravity Gunban, meg a vezethető járművekben előzi meg. A legdurvább rész sztem a Vörös Erdő, amikor az agyferdítő még be van kapcsolva, és látomásaink vannak.

Egyben rájöttem, hogy miért szaggatott. Nem adtam meg elegendő virtuális memóriát. A játék által minimálisan követelt 2048 MB helyett nálam 4096 MB volt megadva, de valahol azt írták, hogy az igazi az 6-8GB swap. Beállítottam 2x4096 MB-ot, és egyből szinte egyáltalán nem szaggat.
laszlou Creative Commons License 2007.04.07 0 0 164
Na, csak sikerült rájönni, nem gondoltam volna, hogy az alsó ablakban rá kell kattintani a megfelelő válasz szövegére....
laszlou Creative Commons License 2007.04.07 0 0 163

Sziasztok!

Elakadtam, rögtön az elején, hogyan kell kijönni a kis helyiségből a kereskedő szerű embertől? PDA-n nem tudok spawnpontot kijelölni, de lehet, hogy nem is az a megoldás?...

Konnektororrú Creative Commons License 2007.04.07 0 0 162
Ja, ez volt az?? Köszi, nem tudtam azonosítani :)) Most meg azért bolyongtam egy órát, hogy megtaláljam ennek a Streloknak a stash-ét, de megtaláltam :))
Előzmény: Mr_Fusion (157)
dane Creative Commons License 2007.04.07 0 0 161
Közben meg is van a megoldás, nem gondoltam volna ennyit kell gondolkodni ebben a játékban! :)
Még jó hogy tegnap egy órán keresztül nem jöttem rá....
Előzmény: dane (160)
dane Creative Commons License 2007.04.07 0 0 160
Sziasztok!

Nekem is az a problémám, mint lentebb pár kollégának, mindjárt az első páyán elakadtam, nem tudok kimenni a cellából hiába beszélek a traderrel!
Ha megnyomom az F gombot, előjön egy menü, amiben csak egy TRADE menüpont van.
Lentebb írta valaki el kell fogadni tőle valami melót, ezt hogy tudom megtenni?
Grigorij Atya Creative Commons License 2007.04.07 0 0 159
Bocs, próbáltam képet csatolni, de nem sikerült:(
Az előző mondatom elég idiótán hangzik íg önmagában...
Grigorij Atya Creative Commons License 2007.04.07 0 0 158
Bandit a plafonra tapadt...
Mr_Fusion Creative Commons License 2007.04.06 0 0 157
Mintha pont erről értekeztem volna párral lejjebb... De legalább nem csak én szívtam meg. :)
Visszamész Ghost holttestéhez, be a jobb oldali (a bejárat felől nézve) leghátsó "ketrecbe", ahol be van szakadva a padló, és ott van a lyuk, amin le kell esni.
Előzmény: Konnektororrú (155)
Konnektororrú Creative Commons License 2007.04.06 0 0 156
Ja, és a rohadt zombiknál richtig nincs zaba, csak Medkit meg Bandage!!!!
Előzmény: Konnektororrú (155)
Konnektororrú Creative Commons License 2007.04.06 0 0 155
A Jantar laborban lelőttem a 3+1 kapcsolót, kinyírtam azt a naffejű szörnyet, ami olyan remegős izét nyomatott a kezéből, felvettem a Ghost-rucit meg a doksit a hullától, majd néhány zombin és Snorkon keresztül, a nyilat követve (Get out of the lab via the secret tunnel vagy vmi ilyesmi) visszatértem arra a pontra, ahonnan az egész laboros balhé indult. Itt viszont a létrára, ahonnan jöttem, nem tudok visszakapaszkodni, mert túl magasan van, egyéb lehetőséget meg nem látok. Legyen szíves, valaki segítsen ki!!

(Ráadásul már mélysárga a villa-kanál ikonom, mert nem tudtam, hogy ausgetippelt kaját is kell külön vinni magunkkal, aszittem, ez is olyan, mint a Wolfenstein, ahol csirkecombtól kezdve boron át Medkitig minden nyomja felfelé az életerőnket :))
Allesmor Obranna Creative Commons License 2007.04.06 0 0 154
Meg lehet csinálni, a ládákra kell felugrálni.
Előzmény: Mr_Fusion (151)
emp Creative Commons License 2007.04.06 0 0 153

köszi szépen :)

ebből én nem értek sokat, de fiam biztosan érteni fogja. elolvastatom vele, utána esetleg kérek tőle egy pontos fogalmazást a problémáját illetően.

Előzmény: Mr_Fusion (152)
Mr_Fusion Creative Commons License 2007.04.06 0 0 152

Nagyon igyekeztem, hogy értelmezni tudjam, mi is a kérdés, de nem sikerült...

Komolyabb, az épp soros feladatokhoz kb. megfelelő cuccokat lehet venni a bárban a csapostól (Stalker armor, Obokan, meg hozzá való lőszer), illetve a Yantar-tónál levő tudósoktól (spéci kis páncél, rendesebb karabélyok hozzá való lőszerrel, meg .45-ös pisztolyok, de ahhoz nem lehet lőszert venni, csak az van, amit talál az ember). Elég jó zsoldos páncélt lehet találni korábban pl. a Garbage-en a vasúti alagútban, ahonnan az a millió bandita jön kifelé állandóan, már ha le tudja nyomni őket az ember. A Wild Territory-n esik elég sok TRs 301-es (leszerelhető távcsővel, abból érdemes lekapni egyet külön, később jól jöhet), az is egy korrekt kis fegyver, szinte nem is érdemes utána mást használni, max majd a Red Forrest-től az AVS vagy milyen nevű fél-mesterlövész karabélyt (bár ahhoz sem kapni lőszert az addig elérhető kereskedőknél). A lőszer elég drága mindenhol, arra lehet költeni a pénzt, ha az embernek nincs kedve gyűjtögetni; de ezen kívül tényleg nem sok mindent lehet/érdemes venni.

Ezen felül a ritka/különleges tárgyakat csak találni lehet stashekben, elvétve hullákban, vagy küldetésért kapni NPC-ktől. Van sokféle ilyen spéci cucc, de ahogy láttam, egy-egy játékra csak párat választ ki, és dob be belőlük a játék, valszeg a változatosabb újrajátszhatóság miatt.

Azon meg nem kell csodálkozni, hogy egy játék unalmas lesz, ha valaki rögtön azzal kezd, hogy benyomja az elérhető összes cheatet, és csak leabál mindenkit, aki az útjába kerül. Nem véletlenül vacakolnak a fejlesztők olyanokkal, hogy életerő, korlátozott mennyiségű fogyóeszköz (lőszer, medkit, stb.), egyebek, azok adnak valami értelmet az egésznek. Különben elég lenne egy "I won" gombot tenni rögtön a bejelentkező képernyőre, amire betöltődik a záró cutscene, és ez a játék is "végig van játszva".

Előzmény: emp (149)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!