Az alapok megvannak, hiszen ezzel foglalkoznak, ezért is bosszantóak a bakik, én szerintem simán jó a rulettkerék projekt, de az ég áldja meg őket, kicsit több infót begyűjteni, és figyelembe venni, hogy mercisek is olvassák. Sokkal okosabbak, és ügyesebbek a fiúk mint amit kiadnak magukból, csak kicsit úgy érzem vagy sok időt baxnak el felesleges témarészletekkel, vagy kevés időbe akarnak túl sokat bele préselni.....
Pl a ma megnézett rész, mikor indul a szerelőhöz, hát kicsit sok volt az indulásig eltelt idő, érdektelen infókkal. Valamint éreztessék, hogy amúgy képben vannak dolgokkal, de szeretnék egy átlag ember vonalán bemutatni a szopórollerséget, mert ha nem érzi a néző/olvasó, hogy a főhős, vagy a mindenkori főhős amúgy informált, akkor unalmassá válhat. És ismétlem, önellenőrzés az adott típus ismeretére vonatkozóan begyűjtött tudás tekintetében. Mostanság nagyon sok TC cikk van, ahol komoly butaságok becsúsznak.
Viszont ami fontos, és ezért nem szeretnék javaslatokat adni a fő kérdésed tekintetében, miszerint az én véleményem csak az enyém, lehet rosszul látom a dolgokat, lehet elfogult vagyok, vagy nem érzem azt az eszenciát amit ők céloztak meg, és ezért nem vagyok hiteles véleményező, egyszóval nem reprezentatív a véleményem. Lehet, hogy egy másik mercis meg azt mondja, smafu te hülye vagy, így jó ahogy van. Egy biztos, közönsége van, emberek várják az újabb részeket, még ha off betekintők is, és nem látnak úgy egy 140-et ahogyan pl én.
Tehát szponzorációra azt gondolom érdemes, max ha van értelme egy kis kutakodás, közvélemény kutatás mercis körökből, és az ott begyűjtött vélemény statisztika alapján javasolni változásokat vagy nem, ezt az ottani vélemény eredmény dönti el.
Remélem tudtam érdemben hozzá tenni a dologhoz :)