Keresés

Részletes keresés

narancsbukta Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1640
a gyorskocsiutcaba menjen? Mert remelem hajnalra mar ott leszel te is, talpig bilincsben
Előzmény: Törölt nick (1633)
Indyvidual Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1639

A másik szégyen: "sokan kiskorúak".

(Kiskorú az a 17 éves is, aki már érti, de még nincs joga... A fiam is, egyébként. Féltem, de nem tudom visszatartani. Igen, ez tényleg nagggyon rendben van. Ne is mondjon le a GYF, folytassuk, hátha még lőni is fogunk a végén.) 

Előzmény: qn.kori (1626)
Monkeyjote Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1638

Mint haverjaidtól hallottam, már szervezitek az ellentüntetést. Szóval lehet hogy ti l

esztek a másik fél. Remek lesz! Rúgjunk bele egymásba, és harcoljunk egymással!

Védjétek gyurcsány apátokat..

Előzmény: kispolszki (1632)
qn.kori Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1637

De! Érdemes és kell is tenni valamit. De nem tv-t ostromolni, gyujtogatni, rombolni.

És nem most amikor egy gazdaságilag labilis helyzetben van az ország és külföld felé erőt és nyugodt körülményeket kell mutatni. A külföldi tőke nem dijazza a politikai bizonytalanságot.

ovi nem alternativa a jelen helyzetben.

Előzmény: Monkeyjote (1624)
mamicska Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1635
Pintyőkém, nem a létszám a gond, hanem a minőség - érted??
Előzmény: szanalmas.hu (1570)
narancsbukta Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1634
erzsike draga, a magyar embereknek annyira a tokuk televooot a zorbanoddal, hogy ha a gurcsi azt hazudja, hogy a lanchid csokoladebol van, akkor is ra szavaztak volna tobben. ertsd meg, azzal az utcai csurhevel kozoskodni, ami most kimutatta a foga feherjet, nem lehet. ezert a jobboldal, amig ki nem loki magabol a hungarista kemalokat, az irredenta varmegyeseket, az antiszemita csurkakat, a hibbant witnermarcsakat, a homofob semjeneket, az ajtatos miklolakat, a neonaci tomcateket es novakelodoket, addig ez van. Ezektol egy pedofil tomeganyagyilkos, vagy meg randabbat mondok: egy ugyved is szimpibb. Nem hogy egy hazugsagait beismero politikus.
Előzmény: Rzsike (1611)
kispolszki Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1632

Sólyom alkotmányjogász, így ebben hihetünk neki.

Forradalom nincs demokráciában.

Csak zendülés, puccs, vagy hívhatjuk bárhogy. De minden formája törvénytelen, köztörvényes bűncselekmény.

"Polgárháború meg lehet attól, hogy nem szimpatizálsz azzal a társadalmi

réteggel, aki kirobbantotta.."

Polgárháborúhoz két fél kell legalább. Most van az éjszaka randalírozó csőcselék, oszt ennyi. Vagy a rendőrség lenne a másik fél?

Előzmény: Monkeyjote (1586)
Indyvidual Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1631

Jajj ez nagyon ott van!!!!!!!!!:))))

Gyurcsány reggel: Magyarországon rend van.

HirTV most: Megerősitették a Gyurcsány rezidenciát (is).

Ha rend van, akkor erre miért volt szükség (meg ha a nép támogatja?:))) Tudom, a futballhulligánoknak elfogyott a sörük.:)

Monkeyjote Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1630

Remélem egyszer te is az irigyelt kisnyugdíjasok között leszel majd, és neked is lesz

egyszer kétszázezerér takaród :)

Előzmény: az igazságos (1619)
qn.kori Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1629

10-20e = 10000-20000

tanulj meg olvasni

Előzmény: Törölt nick (1627)
Rzsike Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1628
Így van.
Előzmény: Törölt nick (1618)
qn.kori Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1626
Országosan? Hányan? Max 100e ember. A szavazásra jogosultak kevesebb mint 1 ezreléke, mert sokan kiskoruak közöttük.
Előzmény: Rzsike (1621)
Indyvidual Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1625

Egyetértek!

Előzmény: Gaviota (1616)
Monkeyjote Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1624

Kezdem azt hinni, hogy tényleg nem éremes semmit csinálni..

Értetek? Még egyszer odatartjátok inkább a pofátokaz, hadd szarjanak bele még,

ahelyett, hogy elkezdenétek végre gondolkodni. Egy bukott kormányt védtek.

Minden eszközzel megalázott titeket, amivel csak lehetett. de lehet, hogy ez nektek

így jó

Bucser Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1623

Másik topicból copy pasteltem. bocsi ez még belefért az időbe:)

Részlet egy réges-régi Orbán interjúból:

"Orbán interjú az Európai Utasnak

Módos Péter: Zajlott a taxisblokád, az ország a polgárháború felé sodródott. Nagy önfegyelem és józanság kellett a barikád két oldalán akkor, hogy ne történjen semmi jóvátehetetlen. A Fidesz nem ment ki az utcára, a Fidesz fegyelmező erő, figyelmeztető politikai csoport maradt.
Orbán Viktor: A taxisblokád kitörésének a pillanatában rossz sejtelmektől eltelve figyeltem az eseményeket. És ahogy beszélgettünk a Fidesz elnökségében a történtekről - a balsejtelem csak erősödött. Látható volt, hogy akármi is lesz a kimenetele a taxisblokádnak, innentől kezdve a parlamentáris demokrácia kiegyensúlyozott működéséhez szükséges ellenzék-kormánypárt viszony többé nem állítható helyre. A következő három és fél, négy évre rá is nyomta a bélyegét mindaz, ami akkor történt. A kormánypártok oldaláról nem lehetett másképpen magyarázni az akkori eseményeket, mint azt a tanulságot levonva, hogy az ellenzék nem demokratikus elkötelezettségű. Vagyis nem éri be azzal, hogy a következő választásokon legyen esélye a kormányzati hatalom megszerzésére, vagy parlamentáris eszközökkel a választásokat megelőzően is, mondjuk a parlamenten belüli erőátcsoportosításokkal. A kormányzó pártban úgy látták: ennek az ellenzéknek semmi sem drága, a kormány megbuktatásához akár a polgárháború kockázatát is vállalja. Ebben a hatalmi játszmában mi nem akartunk részt venni, mert noha a rendszerváltoztató kormánynak nem voltunk tagja, a rendszerváltoztatás célkitűzéseivel egyetértettünk. Ezért nem mentünk ki az utcára, inkább megpróbáltuk csitítani a kedélyeket. Én például október 26-án, az 56-os vérengzések évfordulóján Mosonmagyaróváron - ahova csak katonai helikopterrel tudtam eljutni, mert blokád alatt volt az egész ország - olyan beszédet mondtam, amely egyezett azzal, amit később parlamentben a taxisblokád utáni ülésen mondtunk el. Azt mondtuk, hogy utcára csak annak van joga kivinni az embereket, aki utána haza is tudja küldeni őket. Akinek hiányzik ez a képessége, az kalandor és felelőtlen. Ezt később nem bocsátották meg nekünk az ellenzéki társak."

qn.kori Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1622
Ja persze, és közvetités alatt még azt is be kellett volna mondani, hogy "csapataink harcban állnak".
Előzmény: Indyvidual (1559)
Rzsike Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1621
Országosan demonstrálnak, ha nem tűnt volna fel...
Előzmény: qn.kori (1614)
kannásvirsli Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1620
Az lesz ám a demokratikus. Jól leverni a tüntetőket. :)
Mennyi pufajka jön elő a szekrényekböl mostanában. Ki hitte volna? :)
Előzmény: narancsbukta (1612)
az igazságos Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1619

A zavargók között ott van a 72 éves anyukád is ?

Ő is dobálja a köveket ? mert ugye ha zavarod akkor....

Ha békésen tüntet az természetesen más.

Nézd.

Minden alól van kivétel.

Nagyon sok kisnyugdíjas megy el pl különböző árubemutatókra és vásárol 200.000 ért paplant , edényt  stb stb.

40 év munka után nincs nyugdíj ?

Előzmény: Indyvidual (1593)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1618

Mekkora hazug csúsztatgatás megy itt? Ezt a kormányt azért kell leváltani mert bevallottan hazug, nem csinált semmit négy évig, és szidja az országot, a mi hazánkat, miközben el akarja adni orosz gázérdekeltségeknek.

Forradalom van, és aki nem látja a felett el fog zúgni a történelem, és utólog a semmik közé veti. Nem adjuk föl, míg el nem zavartuk a kormányt!! Én kitartok, és ti???

Hívjátok a gazdákat? szólítsuk meg a teljes magyar társadalmat. A jövőnk, a becsületünk forog kockán, ha megengedjük, hogy kajánul röhögve, bennünket, és a forradalmat megcsúfolva maradhassanak. Sőt állami ünepeken megemlékezzenek 56-ról. Az 56-osokat is csürhének nevezték, a 48-asokat rebellis csürhének, a mai forradalmár fiatalokat  is csőcseléknek!! Szégyelljátek magatokat. Akinek van szíve, és mersze, az most cselekszik!!!

kannásvirsli Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1617
Látod, te se érted. ;)
Előzmény: Roxxx (1604)
Gaviota Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1616

Ha 10 millióan tüntetnének, akkor nullára redukálódna a parlamenti többsége...így hát akkor már ennek a feltételezett tízmilliónak - vagyis az ország teljes lakosságának - már NEM miniszterelnöke, és édesmindegy lenne, hogy lemond-e vagy sem, mert akkor többségi indítvánnyal új miniszterelnököt választhatna a parlament, vagy kiirathatna új választásokat!

Itt többen felvetették, hogy 'nincs értelme, hogy lemondjon..' CSAK ANNAK VAN (lenne..) értelme! Akkor a tüntetés nyilván megszűnne, és jöhetne a parlamenti munkának az a része, amely ezt a helyzetet alkotmányosan meg tudná oldani! A váltzatok többfélék lehetnének, az internetes oldalakon épp eleget írnak ezekről. A parlament és a köztársasági elnök dönthetne a továbbiakról!

Előzmény: Roxxx (1573)
Indyvidual Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1615

Mivel nem ismered a melómat, se annak természetét, se a munkaidőbeosztást, ez megint csak fröcsögő provokáció. :) Nyugodj meg, dolgozom. Olyan munkabeosztással, amiben nem tartom fel a többiek munkáját, ugyanis a karbantartó-szerelő vagyok.
De ha szeretnél helyettem esténként, sokszor éjszakába nyúlóan dolgozni, meg hétvégéken szinte mindig, megengedem, hogy helyettesits, persze feltéve, hogy ott több észről (és szakértelemről) teszel tanuságot, mint itt.

Előzmény: Bucser (1608)
qn.kori Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1614
10 max 20e embernek nem tetszik és utcára megy. Ezért kellene lemondani. Nem akarsz te egy kicsit túl sokat?
Előzmény: kannásvirsli (1595)
mammamija Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1613
Innen már csak egy kis lépés a "CSALTAK A VÁLASZTÁSON"....
Előzmény: Indyvidual (1609)
narancsbukta Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1612
remelem egy kanna virslivel minden randalirozo orbitalis lofaxot lyol pofancsapnak, aztan bevarrjak oket nehany evre. A tobbi orbanbirka meg majd szepen raun a nemzethalal, meg monnnon le begetesbe. Oszt hazamennek, mer nem no nekik a teren tobb fu.
Előzmény: kannásvirsli (1595)
Rzsike Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1611
Az a baj, hogy te nem érted... és mivel nem is akarod nem fogok vitatkozni veled... én nem voltam ott a házad előtt hőbörögni, stb., csak fáj, hogy nagyon sokan veszik természetesnek a hazugságot hazánkban, s ez igazán nagyon szomorú.
Előzmény: mammamija (1600)
mammamija Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1610
Akkor titkosítanak vagy 80 évre, mint Orbánék. 'oszt jónapot.
Előzmény: az igazságos (1601)
Indyvidual Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1609

Hülye érv. Ez a választás nem volt "alkotmányos keretek közt". Nem most ismerték el, hogy hazugsággal nyerték meg? Meg, hogy alkalmatlanok? Meg, hogy nem tettek semmit?

Ja és el ne felejtsük a végén. Mikor akarták ezt bevallani?? Úgy értem, ha nem úgy buknak le. Mert elém ugyan ki nem állt senki ezzel.:)

Előzmény: hypertension (1590)
Bucser Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1608

Attól, hogy neked melóban nins más dolgod mint indexet püfölni lehet valaki még aludt mert reggel ment dolgozni ám:)

BTW én is megyek vissza dolgozni. Ha lesz erőm majd visszaolvasok 7 után mikor hazajöttem:D

Előzmény: Indyvidual (1598)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!