Nagyon szeretem Mörkövöt, mert amellett, hogy sokoldalú, erős versenyző, igazán pozitív személyiség. De azért nem kellene túlzásokba esni. Ma covidra is pozitív lett, így haza kellett mennie. Nagyon sajnálom, hiányozni fog a csapatból, de első az egészség. Remélem, hogy nem lesz semmiféle szövődménye, hamar meggyógyul.
Nagyon sajnálom, de megértem. Nagyon szerettem a dánt, kiemelkedő versenyző és rendkívül szimpatikus sportember. Hiányozni fog. De azt meg kell adni, a küldetést, amiért szerződtettük, hibátlanul teljesítette.
Az utolsó ember, aki ilyen szexista attrakciót megengedett magának Peter Sagan volt, ő adott egyszer egy fiatal lány keblére autogramot. Neki meg lehet bocsátani, mert egyrészről egy korszakos zseni, másrészt a szó átvitt és valóságos értelmében is a szívét tette bele ebbe a sportágba.
most olvasom Ballerinit megbüntették, mert a befutónál a cél előtt megállt, hogy megnézhesse a kivetítőn Cav győzelmét.
"Ki győzött?" "Stegmans" "Stegmans? Ki az Stegmans?"
Mondta David Millar, amikor 2006-ben vagy 2007-ben pont a kivetítő alatt kényszerült megállni egy tömeg bukásban. Ekkor hajrázta le Stegmans Boonent, ahelyett, hogy felvezetett volna neki.
Nagyon örülök, hogy sikerült a nagy terv. Két éve dolgoztunk rajta, és mellénk állt a szerencse is. Rendkívül jó befektetés volt Bol és Mörköv szerződtetése, nagyszerű versenyző, óriási segítség voltak. Büszke vagyok a csapatra, segítettünk bekerülni Cavnak bekerülni a történelembe, mint ahogy , Senki segített Jack Beauregard-nak :-)
Hihetetlenül boldog vagyok, ötödik versenynap, és megvan, amiért jöttünk. A névnapodon még izgultunk, hogy a legfőbb sztárunk megfő nekünk a legelső délután, és most itt van, be vagyunk vonulva a történelembe. :-)