Nos a hyperaktivitással is leállhatsz. Régen én nekem is azt mondta az orvos hogy hyperaktív vagyok mégsem írok baromságokat, hazugságokat be a fórumba. És ez nem vicc!! Szóval te nem hyperaktív vagy hanem simán hyperhülye. De szerintem a hyperaktív az inkább hiperaktív de ezt nem tudom pontosan. Várom a következő betegségedet ami miatt ilyen vagy. esetleg nem lehet hogy kétoldali hereherpeszed van és attól vagy ilyen marha? :D:D:D
Látom itt ment a humorfesztivál banyaielete vezénylésével. Én leszek az új elnök. A humorfesztiválnak vége állítsuk vissza addig az időt miután banyai, beharangozta ezt a fórumot most több komolysággal, kezdjük el élőről a munkát hecc, illetve poénok nélkül. Én kérek öt jelentkezőt a történetkutató ligába és kérnék nyolc jelentkezőt szerelőnek. A pénzszerzést bízzátok rám a vontatást, pedig egy haverom, fogja elvégezni. Aki 250 Ft.-ért fölvállalta. Most több komolysággal kezdjünk inkább a villamosokra koncentrálni.
Még mindig szefós és bolond vagy. Kíváncsi vagyok az orvosi könyvből miket szedel még ki. Az anyucid tudja, hogy lenyúltad az orvosi könyvét? Vagy az intézetét használod? Az is lehet a netet meg úgy oldod meg, hogy bezárkóztál az intézet igazgatójának a szobájába és az ottani gépről netezel ők meg próbálnak bejutni hozzád de mint látjuk eddig elég kevés sikerrel. Majd nézem a híreket hátha benne leszel mint egy sárga házi beteg bezárkozott az intézet igazgatói szobájába főcímmel. Remélem minél hamarabb elkapnak és beadják az orvosságod és akkor egy jó ideig nem látunk majd.
Amnesiám az tényleg volt de második nap már jobban voltam. És én ma tudtam meg az igazat ami miatt még mindig zokogok. Hogy én valójába hyperaktív vagyok. Úgy hogy bujkálok a barátaim elől, mindig menekülök a tanáraim elől mert ezt nehhogy megtudják ezzennel lemondok az egyleti székről és egy új ember átveszi tőlem.
Valójába nem volt agyvérzésem csak erős amnesiam volt a valóságba
Azt tudtuk hogy nem volt agyvérzésed mert akkor nem írtál volna rögtön 2 nap után. Amnésiád sem volt nem kell kitalálni.
öngyilkossági kísérletett hajtottam végre
Az r kimaradt mindegy. Hát nem sok sikerrel amint látjuk. Próbálkozz tovább, sok sikert.
a vonat guggolásból ütött el és csak elájultam aztán semmire nem emlékezdtem az egészből.
Legközelebb ne az állomásról kiinduló vonat elé "gugolj" hanem az éppen berékező. Akkor biztos nem csak annyira verted volna be a fejed hogy amnéziát kapj. Legközelebbi baleset meséd elött nézz meg pár részt a Vészhelyzetből.
Ez után a baleset után kicsit hülye lettem úgy hogy kisegítiskolába kell járnom.
Ne fogj semmit a nem létező balesetedre. A kitalált vonet elé ugrásod elött is hülye voltál és az is maradsz :D
Azért köszönjük megint leestem a székről röhögés közben :D Remélem nem fogják a kisegítő suliból kikötni az internetet.
Most egy pár titkolt dologra fényt derítek magyarul: elárulom az igazat.
Valójába nem volt agyvérzésem csak erős amnesiam volt a valóságba és ez úgy kezdődött hogy már senki nem hitte el hogy a 3-as metrót kiadom még valaha és ezért öngyilkossági kísérletett hajtottam vége hogy, amikor jött a vonat guggolásból ütött el és csak elájultam aztán semmire nem emlékezdtem az egészből. Ez után a baleset után kicsit hülye lettem úgy hogy kisegítiskolába kell járnom.
Második igazság: A trabantal kapcsolatos amit leírtam
Harmadik igazság: A BVE-s M3-asomhoz a kisújjammal se nyúltam hozzá.
Eddig titkoltam de el kell árulnom az igazat hogy az a trabant működésképtelen mert az a vízművek eggyik selejtezett kocsija úgy hogy minden jó, használható alkatrész kiszereltek belőle tehhát nincs benne trafó, motor, kormány, irányjelzőberendezés, elakadásjelző 3 szög, egészségügyi doboz, tűzoltókészülék, vontatókötél.
Csak tájékoztatás képpen megérdeklődtem, egy UV kocsi ára 300 400 és 500 ezer Ft között mozog. Augusztus 2.-án vonják őket ki a forgalomból, augusztus 1-ig lehet ajánlatokat tenni, a 300 ezer Ft alatti árakat nem fogadják el azt mondta a hölgy a telefonba. A szállítást nem tudják garantálni, az eladó sorban lévő kocsik kisebbik hányada üzemképesen kerül értékesítésre a nagyobbik részéből a használható alkatrészt kiszedik, majd helyére használhatatlant tesznek, hogy teljes villamosokat aódjanak el. A szállítási költséget ők kiszámolták villamosonként 1 millió Ft. Tehát 1 millió 300 ezer Ft a legkisebb ár, amiért tuti tied a villamos, ha csak nincs szálítmányozó ismerősöd, aki ingyé elviszi oda neked ahová akarod, mert akor csak a BKV vételár terheli a pénztálcát. 30 ezer Ft-ért még pótkocsit sem tud venni aki akar.
Egy kicsit gondolkozz már el kérlek. Köszönöm ennyi elég is volt ne erőltesd meg magad. hiába van 30E forintot abból nem fogsz venni M+P+M csatolású UV(ka)t. És ha megveszed ezt a 3 kocsit hogy viszed haza? 3x fordulsz a trabival?? Amúgy 30E forintért talán egy lyukasztót tudnál venni abból a villamosból (tőlem megveheted 15E ért is :) ) És hol akarod tárolni az UVkat?
Jó lenne nem beírni egy nap ennyi marhaságot mert a röhögéstől mindig leesek a székről és már fáj a bal oldalam. amúgy elöbb lesz nekem Danubius rádiós pólóm mint neked UVd a kertben.