Keresés

Részletes keresés

bgabor86 Creative Commons License 2006.07.26 0 0 239
Szia!
Nézz át csufi.rulez topikjába (a villamososba)
Előzmény: kozlekedokozeg (237)
csuklo Creative Commons License 2006.07.26 0 0 238
Olvasgattam és ezért nem tudom mire vélni a topikot!
Mert én inkább vicc topiknak hívnám:)
Előzmény: kozlekedokozeg (237)
kozlekedokozeg Creative Commons License 2006.07.26 0 0 237

Lényege az nincs, de ha végig olvasod az egészet akkor lesz egy kellemes, végigröhögött pár perced :-)

Előzmény: csuklo (235)
bve boy Creative Commons License 2006.07.26 0 0 236
Ne higgyetek neki ez a banyai csak új nevet regelt. Már csinált ilyet más topikokban is. Ez bolond az egész indexről ki kéne rakni a fenébe.
Előzmény: ARIBOY (231)
csuklo Creative Commons License 2006.07.26 0 0 235
Valaki elmagyarázná mi a lényege ennek a topiknak?
Vagy egyletnek?
Kacsa Karola Creative Commons License 2006.07.26 0 0 234
Anyagiak terén nem kívánok nyilatkozni.
T. Ádám Creative Commons License 2006.07.26 0 0 233

Nos a hyperaktivitással is leállhatsz. Régen én nekem is azt mondta az orvos hogy hyperaktív vagyok mégsem írok baromságokat, hazugságokat be a fórumba. És ez nem vicc!! Szóval te nem hyperaktív vagy hanem simán hyperhülye. De szerintem a hyperaktív az inkább hiperaktív de ezt nem tudom pontosan. Várom a következő betegségedet ami miatt ilyen vagy. esetleg nem lehet hogy kétoldali hereherpeszed van és attól vagy ilyen marha? :D:D:D

Előzmény: banyaielete (226)
ARIBOY Creative Commons License 2006.07.26 0 0 232
Elnézést iklyen=ilyen
ARIBOY Creative Commons License 2006.07.26 0 0 231

Ikyen nicknevet,és még ezek után maradjunk eme topikba komolyak!:)))

Az új elnöknek,párdon elnöknőnek van több mint 300 ezer forintja a villamosra?

Mert a leköszönő elnöknek,nem volt.

Előzmény: Kacsa Karola (229)
Kacsa Karola Creative Commons License 2006.07.26 0 0 230
Téboy1!

Ezután nem szeretnél kulcsember lenni. És a Zuglói kocsis tájékoztatást köszönöm.
Előzmény: Téboy1 (7)
Kacsa Karola Creative Commons License 2006.07.26 0 0 229
Látom itt ment a humorfesztivál banyaielete vezénylésével. Én leszek az új elnök. A humorfesztiválnak vége állítsuk vissza addig az időt miután banyai, beharangozta ezt a fórumot most több komolysággal, kezdjük el élőről a munkát hecc, illetve poénok nélkül. Én kérek öt jelentkezőt a történetkutató ligába és kérnék nyolc jelentkezőt szerelőnek.
A pénzszerzést bízzátok rám a vontatást, pedig egy haverom, fogja elvégezni. Aki 250 Ft.-ért fölvállalta. Most több komolysággal kezdjünk inkább a villamosokra koncentrálni.

Jó fórumozást.

Az új elnök.
toto92 Creative Commons License 2006.07.26 0 0 228

Figyi. A hiperkativítás nem jár hülyeséggel. Azt simán hülyeségnek hívják. (Van valami másik neve is ha jól emlékszem, de nem jut eszembe, mindegy.)

bve boy Creative Commons License 2006.07.26 0 0 227
Még mindig szefós és bolond vagy. Kíváncsi vagyok az orvosi könyvből miket szedel még ki. Az anyucid tudja, hogy lenyúltad az orvosi könyvét? Vagy az intézetét használod? Az is lehet a netet meg úgy oldod meg, hogy bezárkóztál az intézet igazgatójának a szobájába és az ottani gépről netezel ők meg próbálnak bejutni hozzád de mint látjuk eddig elég kevés sikerrel. Majd nézem a híreket hátha benne leszel mint egy sárga házi beteg bezárkozott az intézet igazgatói szobájába főcímmel. Remélem minél hamarabb elkapnak és beadják az orvosságod és akkor egy jó ideig nem látunk majd.
banyaielete Creative Commons License 2006.07.26 0 0 226
Amnesiám az tényleg volt de második nap már jobban voltam. És én ma tudtam meg az igazat ami miatt még mindig zokogok. Hogy én valójába hyperaktív vagyok. Úgy hogy bujkálok a barátaim elől, mindig menekülök a tanáraim elől mert ezt nehhogy megtudják ezzennel lemondok az egyleti székről és egy új ember átveszi tőlem.
Előzmény: T. Ádám (218)
toto92 Creative Commons License 2006.07.26 0 0 225

Nézegetem a fórumot, és látom, hogy több, mint 200 hsz-e van a topicnak (mikor utoljára én láttam, 2 volt). Benéztem, és könnyesre röhögtem magam :)

A topic le van mentve a gépemre, az utókornak. Reméljük lesz folytatás :)

gabor2008 Creative Commons License 2006.07.26 0 0 224
Majd mondd már meg melyik mozdonyvezető volt aki "elütött",mert máskor szólok neki hogy gyorsabban menjen.
Előzmény: banyaielete (216)
bgabor86 Creative Commons License 2006.07.26 0 0 223
Nyugodj meg és gyere át a csufi.rulez által nyitott villamosos topikba.
:-)
Előzmény: Bence145 (222)
Alkaa Creative Commons License 2006.07.26 0 0 221
De ha tényleg gyépés, akkor mit keres itt? <:O.
Előzmény: bve boy (220)
bve boy Creative Commons License 2006.07.26 0 0 220
Én is röhögök de azért már idegesítő, hogy mindenkit hülyének néz holott ő a bolond.
Előzmény: T. Ádám (218)
T. Ádám Creative Commons License 2006.07.26 0 0 218

Valójába nem volt agyvérzésem csak erős amnesiam volt a valóságba

Azt tudtuk hogy nem volt agyvérzésed mert akkor nem írtál volna rögtön 2 nap után. Amnésiád sem volt nem kell kitalálni.

öngyilkossági kísérletett hajtottam végre

Az r kimaradt mindegy. Hát nem sok sikerrel amint látjuk. Próbálkozz tovább, sok sikert.

a vonat guggolásból ütött el és csak elájultam aztán semmire nem emlékezdtem az egészből.

Legközelebb ne az állomásról kiinduló vonat elé "gugolj" hanem az éppen berékező. Akkor biztos nem csak annyira verted volna be a fejed hogy amnéziát kapj. Legközelebbi baleset meséd elött nézz meg pár részt a Vészhelyzetből.

Ez után a baleset után kicsit hülye lettem úgy hogy kisegítiskolába kell járnom.

Ne fogj semmit a nem létező balesetedre. A kitalált vonet elé ugrásod elött is hülye voltál és az is maradsz :D

Azért köszönjük megint leestem a székről röhögés közben :D Remélem nem fogják a kisegítő suliból kikötni az internetet.

Előzmény: banyaielete (216)
banyaielete Creative Commons License 2006.07.26 0 0 216
Most egy pár titkolt dologra fényt derítek magyarul: elárulom az igazat.

Valójába nem volt agyvérzésem csak erős amnesiam volt a valóságba és ez úgy kezdődött hogy már senki nem hitte el hogy a 3-as metrót kiadom még valaha és ezért öngyilkossági kísérletett hajtottam vége hogy, amikor jött a vonat guggolásból ütött el és csak elájultam aztán semmire nem emlékezdtem az egészből. Ez után a baleset után kicsit hülye lettem úgy hogy kisegítiskolába kell járnom.

Második igazság: A trabantal kapcsolatos amit leírtam

Harmadik igazság: A BVE-s M3-asomhoz a kisújjammal se nyúltam hozzá.
banyaielete Creative Commons License 2006.07.26 0 0 214
Eddig titkoltam de el kell árulnom az igazat hogy az a trabant működésképtelen mert az a vízművek eggyik selejtezett kocsija úgy hogy minden jó, használható alkatrész kiszereltek belőle tehhát nincs benne trafó, motor, kormány, irányjelzőberendezés, elakadásjelző 3 szög, egészségügyi doboz, tűzoltókészülék, vontatókötél.
Előzmény: lalapótló (212)
hkv Creative Commons License 2006.07.26 0 0 213
Hát ő tudja, de kis újjal fogja felemelni, mert nem két kiló egy UV villamos vagy egy pótkocsi.
Előzmény: lalapótló (212)
lalapótló Creative Commons License 2006.07.26 0 0 212

ha csak nincs szálítmányozó ismerősöd, aki ingyé elviszi oda neked ahová akarod, mert akor csak a BKV vételár terheli a pénztálcát.

Minek a fuvaros? :-)

Ott a Trabija, feldobja a tetejére, és hazaviszi szépen :-)))

Előzmény: hkv (211)
hkv Creative Commons License 2006.07.26 0 0 211
Csak tájékoztatás képpen megérdeklődtem, egy UV kocsi ára 300 400 és 500 ezer Ft között mozog. Augusztus 2.-án vonják őket ki a forgalomból, augusztus 1-ig lehet ajánlatokat tenni, a 300 ezer Ft alatti árakat nem fogadják el azt mondta a hölgy a telefonba. A szállítást nem tudják garantálni, az eladó sorban lévő kocsik kisebbik hányada üzemképesen kerül értékesítésre a nagyobbik részéből a használható alkatrészt kiszedik, majd helyére használhatatlant tesznek, hogy teljes villamosokat aódjanak el. A szállítási költséget ők kiszámolták villamosonként 1 millió Ft. Tehát 1 millió 300 ezer Ft a legkisebb ár, amiért tuti tied a villamos, ha csak nincs szálítmányozó ismerősöd, aki ingyé elviszi oda neked ahová akarod, mert akor csak a BKV vételár terheli a pénztálcát. 30 ezer Ft-ért még pótkocsit sem tud venni aki akar.
Előzmény: banyaielete (208)
18-09 Creative Commons License 2006.07.26 0 0 210
Lassan itt az egész banyaielete család:DDDD
kopa1 Creative Commons License 2006.07.26 0 0 209

Most vagy az a gond, hogy megtaníttotak írni, vagy van az intézetben net. :)

Előzmény: banyaielete (208)
banyaielete Creative Commons License 2006.07.26 0 0 208
Az UV nem a kertbe hanem a dédmamám teraszán lesz mert az nagyobb mint a mi kertünk.
Előzmény: T. Ádám (207)
T. Ádám Creative Commons License 2006.07.26 0 0 207

Egy kicsit gondolkozz már el kérlek. Köszönöm ennyi elég is volt ne erőltesd meg magad. hiába van 30E forintot abból nem fogsz venni M+P+M csatolású UV(ka)t. És ha megveszed ezt a 3 kocsit hogy viszed haza? 3x fordulsz a trabival?? Amúgy 30E forintért talán egy lyukasztót tudnál venni abból a villamosból (tőlem megveheted 15E ért is :) ) És hol akarod tárolni az UVkat?

Jó lenne nem beírni egy nap ennyi marhaságot mert a röhögéstől mindig leesek a székről és már fáj a bal oldalam. amúgy elöbb lesz nekem Danubius rádiós pólóm mint neked UVd a kertben.

Előzmény: banyaielete (202)
banyaielete Creative Commons License 2006.07.26 0 0 206
Hát jóhírem van. Hogy az anyám valószínűleg megengedi mert ő neki is a érdeklődési köre villamosok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!