Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
"Rákóczi hadnagya"? Nem illik rád ez a link, ez ugyanis katonaembert takar. Te pedig érzésem szerint egy beszari nagypofájú őscivil vagy, annak is az egyszerűsített formája. Azt ugyanis tudhatnád, hogy a katona nem "agyhalottazza" le a másik katonát, akkor sem ha az a másik oldalon áll. Ezt úgy hívják, hogy "tisztesség", de ezt a szót nem nagyon ismerheted.
Stílusod alapján egyébként még nem sok nyarat láthattál, szóval sipirc vissza az iskolapadba kisfiam és pótold be amit elmulasztottál. A sípos rendezvényeken való részvételedetre igazolatlant kaptál?
Sajnálatos, hogy idáig fajultatok, habzószájú csahos kutyákká lettetek. És még ti tiltakoztok a gyepmester ellen? :)
Úgy bizony, Mester Ákos kapta idén a Táncsics (szabadsajtó)-díjat.
Mert ez így européer, gondolom.
Az ősmagyar ábrázatú KFT-zongorista Bornai úr gitárművészetét is megkönnyeztem, amint Petőfi Sándor-pózban, kurva szomorúan pléjbekkelt, különösen, amikor arról szólt a nóta, hogy tatár és török hiányában most arra mondjunk nemet, aki magyarkodik. Hátizé. Egy kereszt azért nekik is járt már, ugye. Mert ők meg azt kaptak a nemzeti ünnep alkalmából.
1. A SWAT-os és a terrorelhárító az ugyanaz. (Magyarországon)
2. Egyik sem teljesen azonos a kormányőrséggel, akiket ma láttál.
3. A tömegoszlatók azok rendőri csapategységek, pajzzsal és gumibottal. Ilyeneket láttál itt?
4. A mesterlövészeket nem a tömeg ellen szokták bevetni. Tömeg ellen kimondottan a tömegoszlatók valók, a mesterlövészek a tömegrendezvényt kihasználó terroristák ellen dolgoznak.
5. Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy narancsdobálókra vagy füttyögőkre mesterlövészekkel lövetnének???
a közszolgálati médiába mennek. nem tehetnek róla, kik ülnek ott. vagy ki is kéne tiltani őket? Egyébként többségük az elmúlt négy év alatt nem ment... az egyre nagyobb szám így értelmezhető. mert eddig nem nagyon tették
Mi köze van a konzervativizmussal nyomuló jobboldalnak március 15.-éhez? A korabeli konzervatívok hazaárulók voltak és a Szent Szövetséghez imádkoztak. A katolikus egyház püspökei szintén!
Akkor meg miről is beszélsz?
Kimész egy mai "jobbos" dzsemborira, és sehol nem látsz náluk egy ilyet! Koronás címeres zászlókkal gyalázzák Kossuthékat és a forradalmat.
kispofa, családtörténetemre nem térnék k részletesen. elég legyen annyi, hogy szűkebb familiában többen is ültek hosszú éveket 56 után. az ő irántuk való tiszteletből nem szeretném nevüket e vita színvonalára lerángatni. köszönöm.
Szerintem arra a balosok sem büszkék, hogy csak előre leellenőrzött nyugdíjasok, Gyurcsány-rajongó nénikék juthattak be a Múzeumkertbe. Ha ilyesmi a rettedve gyűlölt Orbán miniszterelnöksége során alatt történt volna, már gyaláznák is érte a független 168 órában.
Tudjátok, amelyiknek a mestere épp most kapott Táncsics-díjat, a, izé, ööö, szabad sajtóért való elévülhetetlen küzdelmeiért.
nézd, egy honvédtiszt esetében igazad van. még egy SWAT-os esetében is esetleg. de a "terrorelhárító" meg a tömegoszlatásra kiképzetteket hadd ne kelljen már szeretni. elismerem, szükség van rájuk, de ettől még sezememben nem lezs dicsőség, ha valaki ott szolgál
Hígagyú masszák, semmi nemzettudatuk. Bezzeg a szlovák ősőkkel felvonuló Csirke Pistának és a román nevű Patrubánynak mekkora van:-))) Amekkorát fizet nekik a titkosszolgálat:-)))
engem egy rohamosztagos hátbavert gumibottal a Batthyány -örökmécsesnél 2002 nyarán (nem a lánchidas balhá volt, egy békés, nem forgalomzavaró megmozdulás). pedig csak fényképeztem. azóta nem nagyon csípem az ilyen legényeket én sem. azt elismerem, hogy minden hatalomban van szerepük, és nélkülözhetetlenek, de a kormány feladata, hogy megfelelő helyen és időben vesse be őket, amúgy meg húzza be őket a kaszárnyákba, és kusshadjanak ott