Ok. akkor gyertek a panzióba, vagy itt vagyunk még vagy már kitelepülültünk a Várköútra a főzésre. A kérésem az lenne hogy ha ittt vagytok a városban, csörgess meg hogy merre vagyunk egyáltalán. ( tel: 70/521-7510 )
Mivel elég sokan leszünk akkor meg tudom ár mondani hogy merre vagyunk helyileg.
Reméljük nem kell használni az esenyőt és szép idő lessz. Az ajándékok korlátozott számban vannak, de ha tudok még beszélni Kátay Úrral ( azt igérte hogy lejön) akkor talán a jövő hét elején lessz még a raktárukban valami ajándéknak való, és megkérem hozzon még valamit a csapatnak.
Lehet, hogy pofatlannak fogok tunni, de el birnek viselni egy szep Panasonic-os reklamesernyot... :)))
Persze, csak ha jut.
Mint mar irtam en csak egy napra tudok menni. Saccperkabe 9 korul erek fehervarra. Elotte meg be kellene ugranom Velencere is. Egy ismimet viszem oda. Este meg vissza, de nem ez miatt nme erek ra maradni.
Ha jól gondolom, akkor szombaton-vasárnap én is, mint tavasszal. Hangulatos volt, Macsinak magyaráztam dolgokat a blende-záridő-ISO hármasról és hatásokról.
Az imént beszéltem a Panasonic Magyarország Kft. képviselőjével, és a holnapi napon kell elmennem a céghez a fotós találkozó támogatásáért, ill. az ajándékokért, amellyel hozzájárulnak a találkozó sikeréhez.
Továbbá tolmácsolom Czinke Csaba felelős termékmanager üdvözletét, és jó kivánságait a találkozóra !
Holnap tájékoztatlak benneteket a további eseményekről.
szomorú szívvel kell tudatnom veletek, hogy (munkahelyi elfoglaltság miatt) nem tudok részt venni az FZ találkozóval egybekötött lecsófőzőversenyen. :-(((
Természetesen üdülési csekket is elfogadunk, amelyet fel lehet használni szállás és reggeli fizetsére. Az idegenforgalmi adót készpénzben kell fizetni, 300.- / fő / éj.