A 3 sportszelet, a régi hasáb alakura vonatkozik, vagy az újabb fajtára (kekszesről ne is álmodjatok)? Csak hogy úgy kalkuláljak.
Tényleg az Ivánnal kavar? Ebből is látszik, h még mindig oda van értem... egy Roli utánzattal probálkozni...szégyen. Eddig azt hittem, h ennél egyenesebb a háta.. :D
NEEEE, csak az Isaura-alaphoz ne! Akkor inkább megpróbálom rábeszélni, hogy Neked engedjen a béréből a kölcsönös szimpátiára alapozva. Eredetileg két tábla Milkáért vállalta a pléhbojos fotózást, de Neked talán menni fog 3 sportszeletért is. Biztos vége már a Janával, nem lesz belőle balhé? nem akarnám hogy a csapategység kárára menjen. Tudom, hogy a Jana időközben az Ivánnal van, de azért gondolom beszéltek még, nem?
"Mivel Liptai Claudia fotózásának vezértémája a hét főbűn, a bujaság képi megjelenítéséhez szükség volt egy férfira is – írja a Blikk. A műsorvezető katalógusból választotta ki partnerét, a kubai Martint, aki régebben kosaras volt."
Mondjátok, hogy ez nem a mi Martinunk!!!! Szegényke... :(
Miki, ha jól hallottam te intézed a junior mezeket. Az a helyzet, hogy nekem van tavalyról mezem, de akkor még TE voltam (45-ös) idén pedig guard leszek, és most látom a szabályzatban, hogy a támadó falnak 50 és 79 közötti számot kell viselnie. Nem tudom, hogy ezt mennyire nézik szigorúan, de ha igen, akkor egy ennek a kritériumnak megfelelőt hozz majd nekem légyszíves. Köszönöm, Jókai Árpád