A végső cél 0 óra munka, 6 óra szórakozás és 18 óra pihenés, valamint napi nyolcszori bőséges étkezés.
Továbbá meg kell értetni a kétlábúakkal, hogy mi csak tájékozódni és segíteni akarunk, a többi csak véletlen és a tárgyak gonoszsága, reklamálni Murpphynál tessék. A macska arra való, hogy imádják, tiszteljék, kényeztessék és bosszankodjanak miatta, minden más csak után jön.
Cicákok, rohamra jogainkért!
Minket már hétvégén se hagynak... a mami alvóversenyt írt ki nekünk... úgyhogy küzdhettünk a legjobb pozícióért... amíg mindenki más nem dolgozott... szerintetek ki nyert? A fehér (én) Hócipő, vagy a foltos társam Mancs??? Remélem Ti nem dolgoztatok ennyit!!!
jajj... csak óvatosan!!!! Mami még a sámlin is rosszul van, nem úgy mint mi, akik a szekrény tetején vígan rohangálunk... de az ablak veszélyes üzem, úgyhogy vigyázz! Nálunk még mindig nem volt eső, csak dörgött, amitől a frász jött ránk, mi nem vagyunk ilyen bátrak.. de a monitor dobozában biztonságos helyünk akadt, meg a mami is itthon volt, úgyhogy megvédett:) pussz: Hócipő és Mancs
Mylady, ez egy rémálom. A mamit kiverte a víz, vigyázz magadra!!!! Mi ma nem dolgoztunk semmit (a mami is szabadságon van), annyira meleg volt, hogy csak lihegünk mindannyian... én kicsit eldőltem... a lakótársam jól bírja a vizet, így ő a mami vizes törölközőjére hajtotta a fejét... majdcsak lesz hidegebb is......
Nagyon megijedtünk. Ezer szerencse, hogy mégsem estél le! Nálunk rács van az ablakon. Ez tök jó, mert az éjszakai bogarak be tudnak jönni, nappal néha légy is jön, és jól fel lehet a rácsra mászni, meg felugrálni.
kiültem az ablakba, és vmi elszálló izé után leestem(volna), de volt rajtam hámos póráz, s mikor leestem, +fogott...,de még szólnom is kellett 2x..., mert a mami a kiskorúakat fürdette, aztán beemelt, de közben odajött apa is, anya prsze a 2lábú kiskorúakkal foglalkozott, én + hallgathattam a fejmosást...de bukósisakot nem adtak...
és kaptam olyan jutipálcikát, de azt máskor is szoktam a kiskorú 2lábúaktól...
(nem vertem be e búrámat& nem vagyok ütődött, de a bizt kedvéért...& tetszik is a bukosisak...)
De nehéz egy jó képességű macskáknak ennyi tetehtségtelen között!!!
Így is elég elfoglalt vagyok, erre még személyi edző funkciókat is el kell látnom. Most is mi volt. A Hosszúszőrű lerakta a szőnyeget, és ráfeküdt, aztán meg mindenféle mozgásokat csinált rajta. Méghogy pilates! Odafeküdtem mellé, és mutattam, hogy kell szépen feküdni háton, meg jobbra, meg balra, meg ilyenek. De ez egy igazi tehetségtelen. Nem tudott nyugton maradni. Aszem nem nevezünk a legjobb alvási póz csoportos versenyre. Kénytelen leszek egyedül learatni a babérokat.
Tényleg bölcs a gazditok! Ezt majd én is javasloni fogom az enyémnek. Sőt, javaslatot teszek, hogy az ébresztőt állítsa be hajnali 3-ra, mert különben a szakszervezeti bizalmihoz fordulok, és panaszt teszek!
Szóval Te is szereted a reggelit korai órában elfogyasztani????:-))
Ezzel mi is így vagyunk kolléganőmmel, Hateyával. Valamelyik nap már hajnali 2-kor étkeztünk, mert elmentem nagydolgozni az alomba, amire ugye rá kellett készülnöm folyamatos nyávogással, rohangászással, és hosszú percekig tartó ásással, amire a gazdink persze hogy felébredt, aztán rendkívül bölcsen úgy döntött, hogy akkor már enni is kapunk, mert nem akart egy óra múlva ismét felkelni.:))