Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.12 0 0 964

760. hozzászólás:

"Itt a topikon írtam, hogy ki az az öt szerencsés, akiknek kedvezett Fortuna.

A fejleményeket is leírtam, de hadd ne az én dolgom legyen, hogy a Báróval is folyamatosan tartsam a kapcsolatot.

Azt intézzék már a kisorsoltak, ha egyáltalán érdekli őket a dolog. 

De mint a nemrégiben történtek is mutatják, az érintettek nem túl aktívak, de nehéz is új információhoz jutni. 

Így fordulhat elő, hogy sem te, sem XXL (és Herkules) nem tudtátok, mi is van az órátokkal, és amikor elkészült három, teljesen új darab, XXL elvitte SükösdG. példányát. 

Fontosabb hozzászólások:  527, 529, 589, 590, 595, 610, 615, 628(*), 634, 635(*), 722(*).

A csillaggal jelöltek körül történt valami kavarodás.

Akik szerintem átvették az órákat:

1. sorsolás: APT, Rogergerro, a Báró, Sándor12, Potyoro

2. sorsolás: Alfonz Brown, Órásbácsi (Mechanikus, Herkules, XXL)

3. sorsolás: Irninehez Appius (SükösdG).

A pirossal jelölteket kérem, intézzék a sajátjukat tovább, a Báróval és egymással egyeztessenek! 

Amíg ez le nem záródik nem akarok újabb sorsolást tartani, nehogy megint keveredés legyen!!!!!!!"

HerkulesZ Creative Commons License 2012.10.10 0 0 963
Tisztelt Urak!!

Teljes mertekben osztom az elottem szolok velemenyet!
Ha barmiben tudok segiteni kerlek szoljatok es azonnal rendelkezesre allok!!

Szeretnem vegre a karomon latni a lassan egy eve kisorsolt oramat:-))

Zoli
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.10 0 0 962

Szerintem amíg P.Kiss meg nem kapja a neki járó összeget, nem fogja odaadni nekünk az órákat.

És ez a pénzösszeg a Bárónál van jelenleg.

De ha gondoljátok, beszéljetek Istvánnal.

Alpári Gnác Creative Commons License 2012.10.09 0 0 961

Támogatom!

Azt gondolom, hogy ha P. Kiss elérhető és kommunikatív, akkor valójában semmi szükség a Báróra, ebben a formában meg aztán végképp semmi.

Miután elvileg már csak össze kell szerelni az órákat, mert minden rendelkezésre áll, gravírozni meg minden sarkon tudnak, nem látom akadályát, hogy saját kezünkbe vegyük a dolgot.

Továbbá javaslom, hogy a Báró már ne vegyen át semmiféle órát P. Kisstől, ha a vérbe küldi el a szerencsés nyerteseket.

Előzmény: CDBV (960)
CDBV Creative Commons License 2012.10.09 0 0 960

Ok, akkor majd én kimondom!

A jelek szerint a Báró nem elfoglalt, hanem erősen lapításban van, mert nem akar/tud elszámolni az anyagiakkal!

Javaslom válasszuk ketté ezt a dolgot, és találkozzunk P Kiss úrral a Báró nélkül, hogy megvitassuk a lehetőségeket, mert a vak is látja,  ha mi nem vesszük kézbe ezt a dolgot, akkor ebből semmi sem lesz. Én szívesen egyeztetek P Kiss-el, ha van elég érdeklődő.

Természetesen szükség lesz egy másik találkozóra majd a Báróval ha előkerül, de ha órát akarunk, akkor szerintem ne várjunk rá...

Előzmény: Törölt nick (958)
Zeno40 Creative Commons License 2012.10.08 0 0 959

Jó ötlet. Csak nem tudom, hogy hasznos-e?

Előzmény: sukosdg (956)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.08 0 0 958

Írtam a Bárónak a facebookon, és hipp-hopp kilépett. :-O

Alpári Gnác Creative Commons License 2012.10.08 0 0 957

Ez elképesztő...!

Előzmény: HerkulesZ (955)
sukosdg Creative Commons License 2012.10.08 0 0 956

Keressétek a facebook-on is az MMII oldalát , talán ott jobban tudunk pl. találkozót szervezni, illetve látható, hogy ki követi az eseményeket!

HerkulesZ Creative Commons License 2012.10.08 0 0 955
Tisztelt Forum Tagok!

Lassan egy eve kisorsoltak az ora atvetelere, szamtalan email valtas utan is csak a hitegetes az igeretek maradtak!
Nyolc evnel is regebben kifizettem az orat mint masok is, egy szavam nem volt hogy milyen lassan megy a projekt, eszemben nem volt senkit hibaztatni tobbszor felajanlottam a segitsegem, mi lendithetne elo az ugyunket de csak az volt a valasz, lassan orolnek a malmok, nem tudok segiteni!
Aztan egyszer csak jott egy telefon hogy atvehetem a Dobozt a Tanusitvanyt ami igazan szep lett es buszken vartam a 24-es sorszamu orat is!!
Nem nezem gyakran az itteni forumot es a talalkozokon sem vettem reszt, de nem is volt feltetele az oranak!!!!!
Nem kivantam senkit zavarni, es resztvenni egyes vitakban, de szeretnek vegre valaszt kapni ha kisorsoltak miert nem kaptam meg az orat??? hisz szamtalan emailben erdeklodtem amire eleinte valasz is jott , hogy hamarosan , meg a mesternel van, most gravirozzak stb stb... de egy jo ideje mar az sem jon!!!! A telefont nem veszik fel!
Ez a helyzet!!! Ha ugy dontottunk hogy sorsolunk akkor kapjak meg azok akik a sorrendben kisorsolasra kerultek, de nehany telefon email utan csak azt a valaszt kaptam mar sokan megkaptak, es miert nem mentem el a talalkozora???!!!
Azert mert itt nem irogattam es a talalkozokon nem vettem reszt azt gondolom nincs senkinek joga a masik orajat elvinni!!
Nem vagyok sem oras, sem ekszeresz, sem otvos, igy az elkesziteseben nem vettem reszt, de nem is volt elvart azoktol akik jelentkeztek es kifizettek kozel 10 eve az ora arat!!!
Azt gondolom kisse olyan lett ez a projekt, hogy aki megkapta mindegy hogy sorsolas vagy a sors akaratabol, es van rahatasa a dolgokra alakulasara mar nem igazan tesz a dolgokert!
Nem volt szandekom senkit megserteni de a tobbi tag tehetetlen mert hiaba kerdez nincs valasz, es hiaba tenne a dolgok elore lepeseert nem tud mit tenni!

Igy tisztelettel kerem a kisorsolt szemelyek kapjak meg az orajukat :-)) es ezeket mar ne sorsoljuk tovabb!!!:-))

Koszonom szepen

Herkules Zoltan
herkuleszoltan@freemail.hu
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.07 0 0 954
Amint megtudok valami konkrétumot, jelentkezem.
Előzmény: Henok (953)
Henok Creative Commons License 2012.10.07 0 0 953

Idézet A Báró 492-es bejegyzéséből (2011)

"Felgyorsítjuk a dolgokat, csak én is néha elfelejtem ütni a vasat!

Ez nem üzleti befektetés, egy ilyen volumenű Cartier 925 sterling ezüst óra újként egy quartz etával is 3-4 száz ezer Ft, szóval aki ezt az 50 ezret sajnálja, szerintem kapja vissza a pénzt, mert nálam 10-en állnak sorba a kiesők helyére, és 75 ezret adnának érte, szóval várom azt aki kéri a visszautalásokat, idén kész lesz mind!  A következő 5 kisorsolt meberek kellenének nekem!"

Azért ehhez képes elég nagy a fordulás, vag csak én érzékelem így?

Akkor azt javasolom, ha megkaptad Bárótól a 3 db kész órát írj, és megbeszélünk egy találkozót, amin sorsolunk, aki eljön ott lesz.

Kérdésem még, hogy kinél vannak az elkészült alkatrészek, számlapok, tokok, a szerkezetek stb. Ezt ki kellen deríteni, és jelezhetnéitt a topikban az aki a "zacskós" megoldát választja, hogy ezen a találkozón megkaphassa őket. nem gondolom, hogy P Kiss mester az egyedüli órás aki össze tud rakni egy órát az alkatrészekből...

Előzmény: Törölt nick (952)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 952

A sorsolást ezek szerint nem fogom egy személyben megtartani, majd lesz, amikor lesz.

Talán egy talin.

És akkor lehet dönteni a zacskós megoldásról is.

Én ennél többet nem tudok tenni.

Hogy a Báró mit csinál, és mit nem, arra sajnos nem tudok befolyással bírni. :-(

Előzmény: Henok (951)
Henok Creative Commons License 2012.10.05 0 0 951

"Ezen kívül megkért a Báró, hogy hirdessem meg a második és harmadik óráját eladásra (nincsenek készen).

30-30 ezret befizetett rájuk, ennyiért átadná őket, ezt az összeget kéne kiegészíteni majd 50-50 ezerre!"

Gondolom ez azt jelenti, hogy már ő sem hisz az órák elkészülésében, a saját példánya már megvan, szívesen lelépne a projektből, csak még a 60 ezrét kicsit sajnálja.  Nem hiszem ugyan, hogy a héten elhozza az órákat, de ha mégis szeretnék ott lenni a sorsolásnál. És továbbra is szeretném a saját alkatrészeimet kis zacskóban hazavinni.

Előzmény: Törölt nick (945)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 950
Szegénykém azt kérdezte, hogy ezt a 30-at hogyan tudná kiegészíteni?! ;-)
Előzmény: fekvőrendőr (949)
fekvőrendőr Creative Commons License 2012.10.05 0 0 949

te o!

Az eddigi befizetésed 30.000 Ft.

Előzmény: Törölt nick (948)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 948
Szia!
Az első kérdésedre talán Fekvőrendőr, a másodikra talán a Báró, vagy P.Kiss tudnának válaszolni.
De mimdenképpen jó lenne egyszer összeülni, átbeszélendő a dolgokat!!!!
Előzmény: te_o (947)
te_o Creative Commons License 2012.10.05 0 0 947

Hivatalos formában hogyan tudom kiegészíteni az összeget (jelenleg 30 -on állok)?

Másrészt: ha van lehetőség az órákat félkész állapotban, de összerakhatóan (pl. a tok méretpontosra munkált) átvenni, akkor nekem az is jó.

jazzcool1,2 Creative Commons License 2012.10.05 0 0 946

A finanszírozást ugyan nem oldja meg, de tiszta sor, hogy rövid, záros határidőn belül ki kell zárni a projektból azokat, akik nem fizették be az 50 ezret!

Utána pedig helyüket meghirdetni a svájci topikban. Ha lenne elég jelentkező 50 ezer ft-ért, akkor a kizártak visszakaphatják befizetett pénzüket, de ha kevés az új jelentkező, akkor az is megtörténhet, hogy valaki 20 ezerrel kiegészíti 50 ezerre a hiányzó összeget, és így szerencsésen, olcsón hozzájuthat majd az órához. (IWC-FAN)

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 945

Azt javasoltam a Bárónak, ne törődjön a gravírozással.

Ha megvan a három óra, kisorsoljuk azok között, akik már befizették a teljes összeget.

Ha kell, én átveszem az órákat tőle, és a tulajdonosok eljöhetnek értük hozzám.

Sajnos a többi órát csak akkor tudjuk finanszírozni, ha mindenki befizeti a rá eső teljes árat.

Nincs olyan, aki kölcsönözné a szükséges összeget.

Ezen kívül megkért a Báró, hogy hirdessem meg a második és harmadik óráját eladásra (nincsenek készen).

30-30 ezret befizetett rájuk, ennyiért átadná őket, ezt az összeget kéne kiegészíteni majd 50-50 ezerre!

Ha érdekel valakit, szóljatok!!!!!

Azt is mondta, hogy a héten elhozza P.Kiss-től az elkészült darabokat.

Email-re válaszol, a telefont sokszor nem veszi fel sokszor, mert ideje nagy részében külföldön tartózkodik.

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.04 0 0 944
A Báró azt írta, hogy a héten megy az órákért.
Én a facebook-on tudtam felvenni vele a kapcsolatot.
boxer-gs Creative Commons License 2012.09.30 0 0 942

Ma órabörze  a Hotel Békében. A Báró rendszeresen jelen van ezeken a börzéken. Próbáljátok meg ott meginterjúvolni esetleg!

jazzcool1,2 Creative Commons License 2012.09.30 0 0 941
A 886. hsz-ben irta, és gondolom vmi miatt azok nincsenek atadhato allapotban. Osszeulni meg csak Baro és P. Kiss mester tarsasagaban erdemes, szerintem.
Előzmény: Alpári Gnác (935)
Alpári Gnác Creative Commons License 2012.09.30 0 0 940

Na jó, hát olvasni én is csendben szoktam:)

Előzmény: Zeno40 (939)
Zeno40 Creative Commons License 2012.09.29 0 0 939

Többen is olvassuk. Csak éppen csendben.

Előzmény: Alpári Gnác (938)
Alpári Gnác Creative Commons License 2012.09.28 0 0 938

Nyilván a tagok elenyésző része olvassa ezt a topikot.

Paradigmát kellene váltani, ami sok aspektust magában foglalna.

Előzmény: CDBV (936)
CDBV Creative Commons License 2012.09.28 0 0 937

Mint már korábban megírtam VAN 3 db elkészült óra, ha viszont továbbra is marad az érdektelenség, akkor hamarosan csak kettő lesz, mert jelentkezők híján kisorsolom magamnak...

Előzmény: jazzcool1,2 (934)
CDBV Creative Commons License 2012.09.28 0 0 936

"Minél hamarabb össze kellene kürtőlni a társaságot, lehetőleg minél több!!! taggal."

Ezt én már 3 hete felvetettem, de meglepő módon azok a tagok sem reagáltak (1-2 kivételtől eltekintve), akiknek nincs még órája. :(

Előzmény: sukosdg (933)
Alpári Gnác Creative Commons License 2012.09.28 0 0 935

Ezt mikor és hol írta?

CDBV infója 3 hetes és befejezett, kész órákról szólt, elsőkézből.

A Báró elkért 200 ezer forintot 6 db elkészült órára, amiről senki sem tud.

Ő maga elérhetetlen, az itteni infók szerint.

Most mi lesz?

Előzmény: jazzcool1,2 (934)
jazzcool1,2 Creative Commons License 2012.09.28 0 0 934

szerintem azok az órák mégsem készültek el, A Báró kb azt írta, hogy a héten elkészül, de nyilván nem készült még el:-(

Előzmény: Alpári Gnác (932)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!