"Itt a topikon írtam, hogy ki az az öt szerencsés, akiknek kedvezett Fortuna.
A fejleményeket is leírtam, de hadd ne az én dolgom legyen, hogy a Báróval is folyamatosan tartsam a kapcsolatot.
Azt intézzék már a kisorsoltak, ha egyáltalán érdekli őket a dolog.
De mint a nemrégiben történtek is mutatják, az érintettek nem túl aktívak, de nehéz is új információhoz jutni.
Így fordulhat elő, hogy sem te, sem XXL (és Herkules) nem tudtátok, mi is van az órátokkal, és amikor elkészült három, teljesen új darab, XXL elvitte SükösdG. példányát.
Azt gondolom, hogy ha P. Kiss elérhető és kommunikatív, akkor valójában semmi szükség a Báróra, ebben a formában meg aztán végképp semmi.
Miután elvileg már csak össze kell szerelni az órákat, mert minden rendelkezésre áll, gravírozni meg minden sarkon tudnak, nem látom akadályát, hogy saját kezünkbe vegyük a dolgot.
Továbbá javaslom, hogy a Báró már ne vegyen át semmiféle órát P. Kisstől, ha a vérbe küldi el a szerencsés nyerteseket.
A jelek szerint a Báró nem elfoglalt, hanem erősen lapításban van, mert nem akar/tud elszámolni az anyagiakkal!
Javaslom válasszuk ketté ezt a dolgot, és találkozzunk P Kiss úrral a Báró nélkül, hogy megvitassuk a lehetőségeket, mert a vak is látja, ha mi nem vesszük kézbe ezt a dolgot, akkor ebből semmi sem lesz. Én szívesen egyeztetek P Kiss-el, ha van elég érdeklődő.
Természetesen szükség lesz egy másik találkozóra majd a Báróval ha előkerül, de ha órát akarunk, akkor szerintem ne várjunk rá...
Lassan egy eve kisorsoltak az ora atvetelere, szamtalan email valtas utan is csak a hitegetes az igeretek maradtak!
Nyolc evnel is regebben kifizettem az orat mint masok is, egy szavam nem volt hogy milyen lassan megy a projekt, eszemben nem volt senkit hibaztatni tobbszor felajanlottam a segitsegem, mi lendithetne elo az ugyunket de csak az volt a valasz, lassan orolnek a malmok, nem tudok segiteni!
Aztan egyszer csak jott egy telefon hogy atvehetem a Dobozt a Tanusitvanyt ami igazan szep lett es buszken vartam a 24-es sorszamu orat is!!
Nem nezem gyakran az itteni forumot es a talalkozokon sem vettem reszt, de nem is volt feltetele az oranak!!!!!
Nem kivantam senkit zavarni, es resztvenni egyes vitakban, de szeretnek vegre valaszt kapni ha kisorsoltak miert nem kaptam meg az orat??? hisz szamtalan emailben erdeklodtem amire eleinte valasz is jott , hogy hamarosan , meg a mesternel van, most gravirozzak stb stb... de egy jo ideje mar az sem jon!!!! A telefont nem veszik fel!
Ez a helyzet!!! Ha ugy dontottunk hogy sorsolunk akkor kapjak meg azok akik a sorrendben kisorsolasra kerultek, de nehany telefon email utan csak azt a valaszt kaptam mar sokan megkaptak, es miert nem mentem el a talalkozora???!!!
Azert mert itt nem irogattam es a talalkozokon nem vettem reszt azt gondolom nincs senkinek joga a masik orajat elvinni!!
Nem vagyok sem oras, sem ekszeresz, sem otvos, igy az elkesziteseben nem vettem reszt, de nem is volt elvart azoktol akik jelentkeztek es kifizettek kozel 10 eve az ora arat!!!
Azt gondolom kisse olyan lett ez a projekt, hogy aki megkapta mindegy hogy sorsolas vagy a sors akaratabol, es van rahatasa a dolgokra alakulasara mar nem igazan tesz a dolgokert!
Nem volt szandekom senkit megserteni de a tobbi tag tehetetlen mert hiaba kerdez nincs valasz, es hiaba tenne a dolgok elore lepeseert nem tud mit tenni!
Igy tisztelettel kerem a kisorsolt szemelyek kapjak meg az orajukat :-)) es ezeket mar ne sorsoljuk tovabb!!!:-))
"Felgyorsítjuk a dolgokat, csak én is néha elfelejtem ütni a vasat!
Ez nem üzleti befektetés, egy ilyen volumenű Cartier 925 sterling ezüst óra újként egy quartz etával is 3-4 száz ezer Ft, szóval aki ezt az 50 ezret sajnálja, szerintem kapja vissza a pénzt, mert nálam 10-en állnak sorba a kiesők helyére, és 75 ezret adnának érte, szóval várom azt aki kéri a visszautalásokat, idén kész lesz mind! A következő 5 kisorsolt meberek kellenének nekem!"
Azért ehhez képes elég nagy a fordulás, vag csak én érzékelem így?
Akkor azt javasolom, ha megkaptad Bárótól a 3 db kész órát írj, és megbeszélünk egy találkozót, amin sorsolunk, aki eljön ott lesz.
Kérdésem még, hogy kinél vannak az elkészült alkatrészek, számlapok, tokok, a szerkezetek stb. Ezt ki kellen deríteni, és jelezhetnéitt a topikban az aki a "zacskós" megoldát választja, hogy ezen a találkozón megkaphassa őket. nem gondolom, hogy P Kiss mester az egyedüli órás aki össze tud rakni egy órát az alkatrészekből...
"Ezen kívül megkért a Báró, hogy hirdessem meg a második és harmadik óráját eladásra (nincsenek készen).
30-30 ezret befizetett rájuk, ennyiért átadná őket, ezt az összeget kéne kiegészíteni majd 50-50 ezerre!"
Gondolom ez azt jelenti, hogy már ő sem hisz az órák elkészülésében, a saját példánya már megvan, szívesen lelépne a projektből, csak még a 60 ezrét kicsit sajnálja. Nem hiszem ugyan, hogy a héten elhozza az órákat, de ha mégis szeretnék ott lenni a sorsolásnál. És továbbra is szeretném a saját alkatrészeimet kis zacskóban hazavinni.
Szia!
Az első kérdésedre talán Fekvőrendőr, a másodikra talán a Báró, vagy P.Kiss tudnának válaszolni.
De mimdenképpen jó lenne egyszer összeülni, átbeszélendő a dolgokat!!!!
A finanszírozást ugyan nem oldja meg, de tiszta sor, hogy rövid, záros határidőn belül ki kell zárni a projektból azokat, akik nem fizették be az 50 ezret!
Utána pedig helyüket meghirdetni a svájci topikban. Ha lenne elég jelentkező 50 ezer ft-ért, akkor a kizártak visszakaphatják befizetett pénzüket, de ha kevés az új jelentkező, akkor az is megtörténhet, hogy valaki 20 ezerrel kiegészíti 50 ezerre a hiányzó összeget, és így szerencsésen, olcsón hozzájuthat majd az órához. (IWC-FAN)
A 886. hsz-ben irta, és gondolom vmi miatt azok nincsenek atadhato allapotban. Osszeulni meg csak Baro és P. Kiss mester tarsasagaban erdemes, szerintem.
Mint már korábban megírtam VAN 3 db elkészült óra, ha viszont továbbra is marad az érdektelenség, akkor hamarosan csak kettő lesz, mert jelentkezők híján kisorsolom magamnak...